Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - disko

Sivuja: [1]
1
Olettekos kuulleet... / S-Ryhmältä oma matkailuportaali
« : 15.04.2009, 15:29:14 »
S-Ryhmä on avannut oman matkailupalvelusivustonsa osoitteessa www.s-matkat.fi, bonusta kertyy asiakasomistajille LUKUUNOTTAMATTA pelkkiä lentoja. Tuskinpa mitään huiman halpoja hintoja tulee olemaan mutta kuitenkin.

2
Osoitteesta http://www.rantapallo.fi/akkilahdot/ löytyy nykyään muutamien suurimipien matkatoimistojen äkkilähdöt koottuna.

Ohessa Hesarin uutinen aiheesta: http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Äkkilähdöt+kerättiin+yhteen+palveluun/1135240029925

3
Pitäisi päästä mahd. halvalla (ylläri) TURUSTA Stokikseen 10.9., sattuisiko kellään lojumaan nurkissa niitä sellaisia "ilmaisia risteilyjä"?

T. Epätoivoinen

4
Onko kukaan sattunut lukemaan uusimman Menaiset-lehden artikkelia luontoa hajottavista ja pilveä pössyttelevistä länkkäreistä, jotka luulevat olevansa erilaisia mutta ovatkin turisteja? Itselläni ainakin nousi karvat pystyyn, en nyt jaksa referoida ko. tekstiä mutta sen on kirjoittanut -82 syntynyt opiskelija, joka poseeraa Facebookissa Angkorissa, Kambodzassa. Nyt voi taas äidit ja mummut pyöritellä päätään nykymaailman menosta. Ärsyttää.

5
Myydään kaiketi uusin eli -06 painos tarpeettomana, ei ole kulkenut Akateemista ja kirjahyllyä pidemmälle.

15 e.

YV tai [email protected]

6
Unkarin poliisi saa tästä päivästä eteenpäin ottaa ajokortin pois kuljettajalta, jonka veressä on yhtään alkoholia. Tarkkana siis niiden hossu lépésien kanssa :)

7
Jos jollain sattuisi olemaan lippuja myytävänä illan PMMP:n keikalle Tavastialle, ostaisin mielelläni. Ota yhteyttä YV, kiitos!

8
Eli kui helpost teille tulee paha olo lentok --- ei vaan, missäs uus paita on osunu silmään? Kuka on ensimmäinen, joka bongaa sen ulkomailla? Ite nähny kyseisen paidan vaan eteisen lattiallani... toistaiseks...

9
Junamatkustus / praha-stokis -matkan kustannukset
« : 12.07.2006, 19:21:38 »
Yritin ja yritin, etsin ja hain, mutta rajallisen netissáoloajan takia ei pistányt silmááni..

Eli paljonko maksaa noin suunnilleen Praha-(Berlin-Malmő)-Stokis -matka junalla? Reissun páállá ollaan ja nyt pitáis punnita, onko halvempi palata kotiin maa- vaiko ilmateitse?

Kiitos jo etukáteen ja anteeksi, jos tástá on jo kirjoitettu, enká ole vain lőytányt!

T. Onnellinen Reissu-Disko :)

10
Tällaisia ketjuja on kyllä, joissa luetellaan, monessako maassa ollaan käyty, mutta nyt oiskin tarkoituksena selvittää, mitkä maat jää jäljelle! Olen poistanut listalta jo maat, joissa olen itse käynyt sekä lisäksi muutamia toisesta maanluetteluketjusta. Pyrin päivittämään tätä aktiivisesti, mutta jälleen vaatis sen, että vilkaisette ihmisten kirjoittamat maat ennen kuin listaatte omanne. Siitä sitten vaan, nää on nyt CIA:n sivuilta eli englanniks, koittakaa kestää. Western Saharan kohdalla oli tähti ja sivun alalaidassa luki "*= Proposed states", mutta antaa sen nyt olla tossa, ja miksipäs ei.

C
Chad
G
Gabon
S
South Sudan

11
Taas on SE aika neljästä vuodesta, jolloin maailma pysähtyy ja kalja virtaa, vaimot joutuvat syrjityiksi ja baarit täyttää kummallinen hien ja adrenaliinin yhdistelmä.
Ilmassa on SUUUUUREN urheilujuhlan tuntua...
Kisat käynnistyvät perjantaina Saksanmaalla ottelulla Saksa - Costa Rica.

Onko Brasilia jälleen suvereeni? Epäonnistuuko Englanti taas kerran? Kestääkö isäntämaa kotikisojen paineet? Voisiko Afrikan mantereelta tulla kisojen musta hevonen? Kuka on maalikuningas? Entä mikä taklaus puhuttaa vielä kisojen jälkeenkin? Jäikö jostain pilkku puhaltamatta?

Pallo (heh heh) on nyt teillä, kuka voittaa, ketkä juhlivat, missä päin maailmaa on parhaat bileet 9.7.? Antaa palaa!

12
Olettekos kuulleet... / Wizz Airin tarjouksia
« : 06.06.2006, 00:10:40 »
Tässä oon nyt tunnin verran näpäilly Wizzin sivuilla ja siellä näyttää olevan aika lailla herkullisia tarjouksia ristiin rastiin Eurooppaa.. Oon heinäkuun alusta kattonu hintoja ja esim.

Budapest-Dami 24 €,
Katowice (Krakovasta luoteeseen)-Milano 23 €

(verollinen, one-way), ynnä muita..

Itse ajattelin körötellä Budapestista Puolanmaalle ja siitä leikata lounaaseen kohti Milanoa.. On se ihanaa kun kohta on luvut ohi ja matkakuukausi edessä :D

13
Epätoivoisena yritän saada lippua tän iltaiselle Tavastian keikalle.. Eli jos sulla nyt sattuis olee lippu tai kaksi nin soita 0503028636

Ps. oisko kannattanu ostaa ajoissa Tiketistä???

14
Damn, liian myöhään bongattu, harmittaa.. Toivottavasti huomenna ois muutakin kuin pelkkää eioota. Näin siis telkussa juurikin äsken mainoksen, jotain Deuterin 20 -litraista mainostettiin 29,90.

En tyhmänä tiedä, onko Partioaittoja muuallakin kuin Helsingissä, mutta siellä ainakin siis vielä huomisen päivän tarjouksia!

15
Sinne meni että humahti! :shock: Enpä oo ennen tollasta liekkimerta nähny, aika vaikuttava näky.. Ite satuin olee Lintsin lähellä (kotona) ja kipasin maailmanpyörän huipulle otaamaan muutaman kuvan.

Topicin aiheena yleiset muistot nyt siis päivänsä päättäneistä rakennuksissa, siellä vietetyistä hetkistä, mietteitä tuhopoltoista, musiikkitalosta! Antaa tulla!

16
Eli 26 m2 yksiö Alppilassa vuokralle juhannusviikosta noin kuukaudeks eteenpäin (itse olen reissussa). Kaikilla mukavuuksilla, hinnasta sovitaan erikseen, 10 min ratikalla keskustaan, pysäkki ikkunan alla. Ota yhteyttä yv:llä!

Sivuja: [1]