Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - homeri

Sivuja: [1]
1
Aasia / nepalista trekkivarusteita
« : 26.05.2006, 10:49:03 »
kaipaisin tietoa, voiko nepalissa vuokrata trekkivarusteita? Vaelluskengät, lämmintä vaatetta, ym. en jaksaisi mukana niitä raahata maailmalla.. onko kallista??

2
Matkaseuraa / P-Norjaan vaeltamaan ensi kesänä
« : 19.04.2006, 09:16:12 »
Moro! Olen 21 vuotias poika ja tavoitteena olisi lähteä vaeltamaan ensi kesän johonkin päin pohjois norjan vuoristoa. Ajankohta suunnilleen kesä-heinä-elokuu, riippuen sinusta. Suunnittelen alle viikon kestävää reissua, mihin sisältyy maisemien ihailua, melko paljon kävelyä sekä valokuvien ottamista. Teltassa olisi tarkoitus aina yöt nukkua. Minulla on auto käytössä, joten voisin noutaa sinut akselilta rovaniemi-kittilä-ivalo. Siitä sitten ajelisimme sinne Norjaan.

Ei ole väliä, oletko mies vai nainen, ehkä nainen kuitenkin mielummin. Toivottavasti sinulla on hyvä kunto, ja olet tottunut vaellustouhuun. Muita vaatimuksia ei oikestaan ole.

Itse olen luonteeltani rauhallinen ja rento, enkä turhia niuhota. Saatan joskus hiljentyä useaksi minuutiksikin, joten eihän ole ongelma sinulle? Olen kysellyt tuttavapiiristä seuraa, mutta sieltä ei oikein samanhenkistä vaeltajaa löydy. Vastaukset ovat olleet: "hyyyi kauhea!!" tai sitten: "olen koko kesän töissä"

jos kiinnostaa kysellä lisää, niin osote: [email protected]

sitten ne, joilla kokemusta pohjosnorjasta, niin pistäkäähän hyviä kohdevinkkejä tähän.

Sivuja: [1]