Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Kahmo

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Koh Chang (trat) nyt
« : 03.06.2009, 09:59:00 »
Mooro. Mahtaako talla hetkella olla muita palliksia koh changilla taalla tratin puolella (naita on ilmeisesti kaksi?). Viidetta paivaa nyt hengailen taalla ja alkurelaksoitumiset alkaa olla suoritettu. Eli loytyyko ketaan joka kaipais juttuseuraa tai jotain extremempaakin? :)

Siirryin tanaan just Lonely Beachilta White Sandin puolelle, mutta eihan nama valimatkat niin pitkia taalla ole. Oon 22v jatka.

2
Varusteet ja pakkaaminen / Vibram Fivefingers -tossut
« : 15.04.2008, 12:21:49 »
Ajattelin avata tälle ihan oman aiheen, kun on näinkin "erikoisesta" ilmiöstä kyse. Kaikki tietävät nuo joidenkin inhoamat, joidenkin rakastamat varvassukat, mutta entäpä varvaskengät? :) Kovasti itseäni kiinnostavat ja kyselisinkin kokemuksia kyseisten laitosten käytöstä. Ilmeisesti sopivat ainakin pehmeämmässä maastossa käppäilyyn ja juoksentelemiseen sekä kevyeen kiipeilyyn, mutta on nuilla kuulemma kaupunkimaratoniakin juostu. Hinnat pyörivät siinä 100e molemmin puolin riippuen mallista ja siitä tilaako ulkomailta vai ei.Linkki valmistajan sivuille: http://www.vibramfivefingers.com/

3
No ei nyt sentään ihan ensimmäinen. Kaikilla hieman kokemusta matkustelusta, mutta ei mitään tähän verrattuna.

No asiaan. Otsikossa mainitut kolme kaverusta (Antti, Janne ja Tommi) siis suorittivat viime kesänä (06) interrail matkan lähinnä länsi- ja etelä-Eurooppaan. Ennen reilin alkua päätimme pitää jonkinlaista blogia, jolla välittää kuulumisia kotikonnuille, mutta tämä projekti lähtikin sitten hieman laajenemaan ja tuloksena syntyi Eurotrip-sivusto.

http://eurotrip.dy.fi/

Sivulle on siis koottu kaikki varusteista tarkkaan matkareittiin sekä listattu jokunen hostelli ja leirintäalue, jotka totesimme hyviksi ja halvoiksi. Tiedä vaikka joku ensimmäistä reiliään suunnitteleva saattaisi löytää pientä ohjenuoraakin. Niin ja tietysti paljon kuvia.

Mutta sivusto aika pitkälti selittää itse itsensä eli en ala enempää lörisemään. Toivottavasti jaksatte lukea ja tutustua.

Saa ja pitää kommentoida! :)

4
Eli syyskuun alussa on lähtö Lontooseen ja jos käy niinkin hyvin, että töitä saan niin olisin jäämässä pidemmäksi aikaa. Näin ollen jonkinnäköinen asunto olisi tarpeen. Mieluiten läheltä keskustaa, mutta kaikki ilmoitukset otetaan kyllä vastaan. Jos sinulla on tarjota jotain niin ilmoittele vaan tähän niin sovitaan sitten tarkemmin.

Kiits.

5
Nostetaanpa tämäkin asia esiin, kun ei taida tänä vuonna vielä threadia olla. Eli kirjoitukset. Miten on tallaajille, joilla tämä on ajankohtaista, mennyt? Tänäänhän ylioppilaslautakunta julkaisi viralliset pisterajat täällä. Tai kertokaa toki vanhemmatkin tallaajat menestyksestänne.

Entä mitä mieltä olitte uudesta reaalikokeesta? Omasta mielestäni fysiikka oli suuri epäonnistuminen  :roll: (No. ainakin minun osaltani). Entäs muut aineet?

Itsellä jotenkin tuntui lörähtävän kaikki muu paitsi englanti, joka meni ehkä paremmin kuin odotin. Reaalista (fysiikka) tulossa luultavasti B/C, samoin pitkästä matikasta. Äidinkielet lähti heikkona M:nä molemmat. Englanti vahva E. Niin ja ruotsista pamahti syksyllä B :P

Keskustelua :)[/url]

Sivuja: [1]