Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - KaisuMaria

Sivuja: [1]
1
Sattui silmiin MTV3-nettisivuilta tuollainen uutinen.

Mitenhän sitä tähän nyt sit suhtautuisi...
Pienentää intoa lähtiä käymään kotona jouluna, sen lisäksi, että lennot on kalliit...

Tässä vielä alkuperäinen juttu.

2
No hei!

Kokeilin hakua, enkö osaa käyttää sitä vai mikä on?

Kysymys kuuluu, että saako ÖBBn ja SBBn sivuilta juna-aikatauluja selaillessa hinnat näkyviin? Eli siis, että voisi vertailla hintoja ja muutenkin tarkistaa paljonko lysti maksaa... Kun en osaa! Ja jos ei saa, niin saapiko ne sitten jostain muualta näkyviin? Kun ei viitsisi soitella ja sillain...  :oops:

3
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Rohkein teko?
« : 22.05.2006, 14:34:01 »
Joo, elikkäs kun ei viime yönä tullut oikein uni silmään, niin aloin sitten pähkäilemään mikä on (oman) elämäni rohkein teko... ja samalla alkoi myös kiinnostamaan myös teidän, rakkaat taallaajaystäväni, tekemiset... (joo, olen utelias :roll: ) (ja joo, etsin haulla, jotta onko tällaista keskustelua käyty aiemmin, en löytänyt)

Elikkäs kertokaahan mikä on elämänne rohkein teko  :D
Ja tällä en välttämättä tarkoita nyt mitään "pelastin maailman"-tyyppistä, vaan sellaista mikä on omassa elämässänne ollut mielestänne ns. rohkeaa.


Tähän varmaan pitää tunnustaa sit jotain...   :wink:
Noni...

Muutin Sveitsiin. Tämä ei tosin ole toistaiseksi tuntunut mitenkään erikoiselta, mutta jos tarkemmin ajattelee niin kyllähän tähänkin kai hieman rohkeutta tarvitaan. Koko viime talven pähkäilin tosin päässäni lähdön kannattavuutta ja sitä, olenko aivan tolkuissani, kun kuitenkin tykkään asua Suomessakin. Sitten taas muistin kuinka himputin kyllästynyt olin elooni. Noh, täällä minä nyt jokatapauksessa olen. Saas nähdä  :D

Sivuja: [1]