Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - page

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Karibia. Nyt.
« : 17.01.2010, 17:01:14 »
Olen tässä jo muutaman viikon Karibialla viettänyt ja nyt parhaillani siirtymässä Guadeloupelle, mistä mahdollisesti lähipäivinä Dominicalle. Hinnat täällä ovat sen verran huikeita, että jos joku samalla suunnalla liikkuu, saa mielellään ilmoittautua niin lyödään hynttyyt yhteen!

2
Ranska / Pitkäaikaissäilytys Pariisissa
« : 08.12.2009, 04:00:02 »
Kokeilinkin jo hakua, mutta enpä oikein vastausta kysymykseen löytänyt. Olen menossa Ranskaan muutamaksi kuukaudeksi olemaan alkuvuodesta. Matkan aluksi olen menossa kuukaudeksi Karibialle käymään, enkä millään viitsisi raahata kaikkia Ranskassa tarvittavia talvivaatteita ym kamoja koko kuukautta. Ideaali tilanne olisi jos osan tavaroista saisi jätettyä Pariisiin säilytykseen, koska siellä kuitenkin tulen käymään ennen ja jälkeen Karibian retken.
Googlettamalla löysin kyllä www.bluemable.org -nimisen sivuston, sekä jonkin CDG-kentän säilytyksen, mutta aika tyyriitä näkyvät olevan. Onko jollakulla tietoa muista vaihtoehdoista?

3
Matkaseuraa / Tammikuussa Saballe sukeltamaan!
« : 11.11.2009, 11:20:10 »
Moi!
Olen menossa Staf:n kuunari Helenalla Karibialle purjehtimaan heti tammikuun alussa, minkä jälkeen olis tarkotus käydä tuolla Saballa verestämässä Thaimaassa viime talvena hankittuja sukellustaitoja.
Purjehdus loppuu 9.1. St. Martinille, eli muutama päivä ton jälkeen vois siirtyä meri-/ilmateitse Saban saarelle. Ajankohtaa lukuunottamatta suunnitelmat on vielä hyvin alkutekijöissään. Vähän olen alustavasti kattellu noita sukelluskouluja ja hotelleja ja aika tyyriiksi näkyy yksinäiselle matkaajalle käyvän. Kaksin aina kaunihimpi ;)
Olen 25-vuotias naisihminen Turusta, seuralaisen startegisilla mitoilla ei ole niin väliä. Pääasia, että toimeen tultaisiin. Joten pistä ihmeessä yv:ä jos samalla suunnalla samaan aikaan aiot liikuskella!

Sivuja: [1]