Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Linsssi

Sivuja: [1]
1
Tyhmät kysymykset / Matkajokeri ilman vessaa ja suihkua
« : 30.08.2006, 19:35:01 »
Onko kukaa ollu semmosella matkajokerilla, johon ei kuulu veskiä eikä suihkua?! Ruottista vaan sais halpoja äkkilähtöjä, mutta mietityttää, mikä sitten on sen majotuksen taso. Olis hintaki paljo täältä lähteviä halvempi.

2
Eurooppa / Kreikasta Turkkiin
« : 08.07.2006, 20:12:11 »
Onko kellään tietoa, mitä maksaa bussimatka tai junaillen esim Thessalonikista Istanbuliin. Entä Kreikan sisällä Ateena Thessaloniki väli? Oon varaamassa lentoa Thaimaahan, ja mietin matkaako tulla säästöä, lento lähtee joko Ateenasta (menopaluu 630e) tai Istanbulista (menopaluu 500e). Niin onko 130e:n säästö kyseenalainen, kun Kreikasta pitäisi matkustaa Istanbuliin..?

3
Lentomatkustus / Lento Kreikasta Thaimaahan
« : 05.07.2006, 10:57:33 »
Hauista huolimatta en nyt löytäny haluamaani..  :oops: eli kannattaako menopaluulennoista Thaimaahan maksaa 630€ (Kilroy)? Tarkotus olis lentää Ateenasta (tai Istanbulista, sais n. 500€, mut pitäis järkätä ittensä Kreikasta Turkin puolelle) marraskuun puolessa välissä ja palata takasi huhtikuun lopulla. Ja miltä Gulf Air kuulostaa, kellään kokemusta?

Matkasuunnitelma muuttuu päivittäin, maailma on liian mielenkiintoinen!  :roll:Muokkasin otsikkoa kuvaavammaksi ja siirsin lentomatkustusosastolle. T: Alppis

4
Eurooppa / Bulgarian hintataso
« : 15.06.2006, 12:05:10 »
Kertokaapa fiksummat, mitä elämä siellä maksaa? Tiedän, että hintataso on halpa, mutta se ei paljoa kerro...  :shock:  mitä ruoka ulkona keskimäärin maksaa? Egyptissä oli mielestäni halpaa, kun ulkonasyöminen maksoi keskimäärin 3e. Millaista Bulgarian hintataso on esim siihen verrattuna? Syyskuussa olis tarkotus lähteä, mutta pitäis vähän tietää paljoko rahaa menee, nii voi laskeskella miten kauan voi olla ylipäätään matkas. Kiitos avusta  :oops:
Otsikkoa muokattu kuvaavammaksi by Alppis

5
Etin kyllä, mutta aika harva on näyttänyt matkustavan Egyptiin. Eli osaako kukaan auttaa, miten pääsis halvalla Egyptiin Turkista, Kreikasta, Kyprokselta tai Italiasta. Ollaan kaverin kanssa menossa sinne päin reilaamaan ja sieltä pitäis jatkaa Egyptiin jollain. Monet lennot, jotka hintansa puolesta tulis kysymykseen, lähtee vaan Saksasta.. osaako joku sit auttaa, mitä maksaa bussit Italian rajalta Saksaan esim. Müncheniin tai Frankfurtiin? Tai onko hintavaa mennä ilman reilikorttia Italiasta Saksaan?

Yks vaihtoehto olis mennä lautalla edellämainituista maista, mutta ne mitä oon löytäny on olleet paljon kalliimpia kuin lento Egyptiin!! Joten onko tiedossa mitään halpaa laivayhtiötä siellä päin?!
Kiitos, jos joku näkee vaivaa ja vastaa  :) !

6
Junamatkustus / G- ja H-vyöhykkeet
« : 26.05.2006, 21:41:35 »
Moi!

Ollaan kaverin kanssa lähdössä syyskuun alussa Bulgariaan äkkilähdöllä pariks viikkoa lomalle. Siitä olis tarkotus jatkaa reilaamaan vyöhykkeille G ja H. Onko kellään kokemuksia H-vyöhykkeeltä? Koitin lueskella viestejä ja käyttää hakua, mutta eipä ottanut silmääni aiheesta kirjoituksia. Matkasuunnitelma on avoin vielä, mutta tarkotus olis tietenkin ensikertalaisina nähdä kerralla paljon  :lol: ! Eli reitti menis suunnilleen näin: Bulgaria - Romania - Bulgaria - Serbia ja Montenegro - Makedonia - Kreikka - Italia - Slovenia - Italia - Kreikka - Turkki. Koska junayhteyksiä ei esim. Romaniasta ole suoraan Serbiaan, on pakko palata Bulgariaan takaisin. Kolme viikkoa on kaiketi lyhyt aika, mutta suunnitelmissa olis käydä monessa maassa, nukkua junissa ja tutkia päivät kaupunkeja ja maita. Kuulostaako ihan mahdottomalta? Kaikki vinkit näille vyöhykkeille ovat tervetulleita  :wink: !

Sivuja: [1]