Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - zeta

Sivuja: [1]
1
Huomasin, että esim. LP kertoo, että Uuteen-Seelantiin visa waiverilla (tai WH-viisumilla) mentäessä pitäisi jotenkin todistaa, että on riittävä määrä rahaa hallussaan omaan ylläpitoon. Onko palstalaisilla kokemuksia siitä, että kuinka tiukasti noitten todisteiden perään kysellään?

Olen tässä ollut jo reissun päällä jonkun aikaa, joten en voi Suomen pankista mennä mitään todistusläpyskää pyytämään, joten pitääkö minun nyt ottaa käteisenä tuo vaadittu summa mukaani? Ei oikein kiinnostaisi kanniskella käteistä mukanani niin paljoa kun tulen koko 5 viikon reissulla tarvitsemaan...

2
Lentomatkustus / Vaihtoajoista taas
« : 14.06.2007, 05:16:05 »
Varasin tuossa matkan Los Angelesista Helsinkiin. Normaalisti koitan ottaa väljät vaihdot lentoasemilla, mutta nyt oli pakko joustaa periaatteesta kun pidemmillä vaihdoilla olevat lennot olisivat olleet satoja dollareita kalliimmat.

Lennän Chicagon ja Arlandan kautta. Chicagossa on n. puolitoista tuntia lentojen välillä ja Arlandassa vain 45 minuuttia. Hieman pelottaa, koska ilmeisesti molemmilla lentokentillä pitäisi esimerkiksi selviytyä passintarkastuksen läpi. Chicagossa tämän lisäksi vielä vaihtaa terminaalia junalla. Onkohan kenelläkään kokemusta tiukista vaihdoista kummallakaan kentällä?

Koitan lohduttautua sillä, että ainakin yksi lentoyhtiö väitti sivuillaan, että minimivaihtoaika kotimaan lennolta ulkomaan lennolle O'Harella olisi 1:15 (mikä jättääkin minulle ihan huimasti ekstra-aikaa). Tämän lisäksi lennot on varattu ihan yhdellä rykäyksellä SAS:n omasta internetpalvelusta, joten oma on häpeänsä mikäli tarjosivat minulle sieltä liian kireitä vaihtoaikoja.

Tähän loppuun pitää liittää vielä sellainen kummastelu, että SAS:n "suomalaisilla" nettisivuilla myytiin vain jotain päälle 2000 euron yhdensuuntaisia lentoja välille LA-Helsinki, mutta heti kun vaihtoi USAn sivuille niin alkoi löytyä lentoja 500 eurollakin. Varaus ja maksu onnistui myös ihan supisuomalaisella luottokortilla. Ei voi ymmärtää. Ilmeisesti suomalaisille ei tarjota kuin business ja economy-plus hintaluokan lippuja jostain syystä.

Sivuja: [1]