Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - MP

Sivuja: [1]
1
Intia / Mantrat ja musiikki
« : 25.02.2009, 21:34:39 »

Hei,

Varmaan monellekkin Intian kävijälle ovat tulleet tutuiksi ravintoiloissa ym. paikoissa soivat  mantrat (ne lauletut sellaiset).  Mahtaisiko joku tietää jotain artisteja ja/tai kappaleita? Olisi hauska kuunnella noita Suomessakin, vähän lievittämään kaukokaipuuta.

Ja sitten kun pääsee takasin tien päälle, niin varmasti on mitä oivinta matkamusiikkia! Harmi etten tajunnut noita tuoda tuliaisiksi    >:(

2
Olettekos kuulleet... / Mumbaissa terroristi-iskuja
« : 26.11.2008, 21:07:19 »
Pommi-isku taksiin, ammuskelua rautatieasemalla sekä muutamassa luksushotellissa. HS:n mukaan yli 25 ihmistä kuollut ja tilanne osittain vielä päällä.

http://www.yle.fi/uutiset/24h/id108677.html

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Intian+Mumbaissa+hy%C3%B6k%C3%A4tty+hotelleihin/1135241429516

http://edition.cnn.com/2008/WORLD/asiapcf/11/26/india.attacks/index.html


3
Eli Mumbaihin laskeudutaan tossa joulukuun puolivälissä ja siitä olisi tarkotus jatkaa Chennain kautta Andamaaneille.

Mistähän nuo lentoliput sais varattua/ostettua luotettavasti? Chennaista lennot Port Blairiin ja takasin. Onkohan Tuohon aikaan mahdollista saada halvalla lippuja? Kaikki kokemukset Andamaaneille lentämisestä tervetulleita!


4
Morjesta pöytään!

Itä-Euroopassa matkustamisesta puhuttaessa yleensä  esille nousevat   vilkkaat kulttuurikaupungit ja metropolit.

Olisi kuitenkin mukava kuulla tarinoita, mielipiteitä ja suosituksia vähän niistä pienemmistäkin kohteista jonne tallaajat ovat päätyneet. Jos kohteeseen sisältyy järven- tai merenranta niin pelkkää plussaa (IMO) :)

Itse ajattelin päätyä Unkarin seutuville tuossa loppukesästä joten erityisesti sen lähialueilta kaipailisin hyviä vinkkejä!

5
Morjes,

eli huomenna alkaa ~neljän kuukauden reissu ympäri Aasiaa.
Ensin Kiinassa josta olis tarkoitus valua alaspäin Vietnamiin, sitten Kambodzaa, Laosia ja Thaimaata olis tarkoitus katsella ainakin ensikaavailujen mukaan. Matkapäiväkirja ja reissu-infon löydät osoitteesta:

http://mustaparta.wordpress.com

Jos on kysymystä tai kommenttia niin voi kirjottaa suoraan sivulle tai tänne!

-MP & hepuli

Sivuja: [1]