Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Thym

Sivuja: [1]
1
Pohjoismaat / Ravansaari
« : 20.11.2009, 19:32:04 »
Hesarissa oli tänään juttua Veikko Huhtalasta, joka on maailman kuudenneksi matkaillein ihminen. Maailma on mosttravelledpeople.comissa jaettu 773 alueeseen, ja alueista neljä on Suomessa. Manner-Suomi ja Ahvenanmaa on helposti bongattu ja Märketillekin pääsee vaivatta, mutta onko kukaan käynyt neljännellä alueella, Ravansaarella, jonka Suomi on vuokrannut Venäjältä vuoteen 2013 asti? Miten matka järjestyi ja millaista saarella oli?

http://www.hs.fi/matkailu/artikkeli/Maailma+on+jaettu+773+alueeseen/1135250906794

Ainakaan haku ei tiennyt Ravansaaresta mitään.

2
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / M: LP Bangladesh
« : 08.08.2009, 19:14:21 »
Reissu takana ja vielä yksi kirja etsii uutta omistajaa.

LP Bangalesh on 6. painos ja ilmestynyt marraskuussa 2007.

Kirja on päällystetty siististi läpinäkyvällä kontaktimuovilla. Kirjassa ei ole merkintöjä, kaikki sivut ovat tallessa ja kiinni ja muutenkin kunto päällystystä lukuun ottamatta uuden veroinen.

Jos kiinnostaa, niin pistä yksityisviestiä, eiköhän hinnasta päästä sopuun. Kirjat sijaitsevat fyysisesti Helsingissä, kädestä käteen vaihto onnistuu myös Kuopion seudulla parin viikon päästä. Muualle Suomeen kulkee posti.

3
Eilen tulin Ukrainasta ja ylihuomenna lähtee lento Delhiin, jossa koitan löytää New Delhin aseman ja Varanasin junan. Sieltä sitten jossain vaiheessa Kolkatalle ja Bangladeshin viisumia säätämään.

Kovin tarkkaa suunnitelmaa en ole tehnyt, mutta Sikkimissä, Balgladeshissä ja Tiibetissä olisi hieno käydä, jos olosuhteet ja viranomaiset sallivat. Paluulento on 25.8. Delhistä, toivottavasti ehdin siihen, pitäisi kouluun keretä syksyksi.

En ole aikaisemmin Aasiassa käynyt, mutta reissua on odotettu kauan ja hartaasti ja rahaa pihdattu urakalla. Olen yksin liikenteessä, eiköhän tieltä seuraa löydy, kun sitä kaipaa.

4
Vuokralle annetaan 18,5 neliön kalustettu yksiö Kuopiosta, Puijonlaaksosta ajalle 26.5.-30.8.2009. Hyvä sijainti Puijon kupeessa noin 1 km yliopistolta, 3 km keskustasta, lähellä Puijon sairaalaa (KYS), Niuvanniemen, Alavan ja Julkulan sairaaloita.

Vuokra 250e/kk sisältää veden, lämmön, netin ja sähkön.

Yhteyden otot yksityisviestillä tai [email protected]

Sivuja: [1]