Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - joaliina

Sivuja: [1]
1
Eli ostetaan Etelä-Korean matkaopas, käy myös esim. LP missä on niputettu tuon Aasian kolkan maita yhteen. Ja luonnollisesti englannin kielinen passaa.

2
Pallontallaajaklubi / Tammimiitti 11.1.14 (Hki)
« : 05.01.2014, 14:04:31 »
Tervetuloa uudet ja vanhat tallaajat jutustelemaan mukavia hyvässä matkailuorientoituneessa seurassa. Uusi vuosi ja kaikilla entiset kujeet  :D

Jos Bakersin kuoharitarjous on vielä voimissaan, ilta alkaa siellä klo 17. Syömäänkin olisi tarkoitus mennä ja ehdotuksia paikoista otetaan vastaan.

3
Eli keskiviikkona töiden jälkeen viltit ja eväät mukaan ja istuskelemaan toivon mukaan hyvässä säässä Koffin (Bulevardin varrella) puistoon. Ja vaikka tänne nyt ei kasapäin osallistujia ehkä ilmoittaudu, niin paikalle on joka tapauksessa tulossa kohtuullinen edustus pallontallaajia joten reippaasti mukaan vaan uudemmatkin naamat!

4
Tervetuloa nauttimaan kesäiseen iltaan kuplivaa reissuaiheisten (ja muidenkin) teemojen parissa. Vanha tuttu aika ja paikka.

5
Eli tuttuun tapaan la 9.2. klo 17-> Bakers & kuoharia. Ja varmaan syömistä ym. klassista kuviota illan edetessä.

Tulen, mutta vasta kuuden jälkeen hoodeille.

6
Pallontallaajaklubi / Bakers-miitti Hki la 6.10.2012
« : 06.09.2012, 14:02:37 »
Alkaneen syksyn kunniaksi ajattelin näin hyvissä ajoin ehdottaa kuohuvaa nostamaan lokakuisia tunnelmia. Eli klassinen klo 17:00 vanhalla rikospaikalla Bakersissa, right?

7
Koska en ole tänä talvena (sattuneesta syystä) päässyt vielä kertaakaan pulkkamäkeen voisi yrittää perinteikästä kerran vuoteen pulkkailua pallisten kanssa, jos kiinnostuneita löytyy? Viime vuonna ainakin oli niin kivaa, että uusinta ei tuntuisi hassummalta idealta  ;D

Ajankohta varmaan ennemmin kuin myöhemmin, jos kerran noita plussakelejä on lupailtu lähiajoille. Eli löytyykö kannatusta?

8
Eli suht tuoreita matkaoppaita Ausseihin ja Uuteen-Seelantiin hakusessa.

9
Eli vuokraan 44,5m2 yksiön saunalla (ainakin osittain kalustettuna) hyvien liikenneyhteyksien varrelta tammikuun alusta eteenpäin, tarkka päivämäärä vielä hieman auki.  Asunto käytettävissä puoli vuotta, mahdollista sopia myös lyhyemmästä vuokra-ajasta, minimissään kuitenkin 4 kk.

Tarkempia tietoa yv:llä.

10
Yleinen / kiipeily
« : 02.11.2006, 13:38:14 »
Huomasin tuolta aiemmista keskusteluista, että ainakin jokunen tämän palstan kirjoittajista harrastaa kiipeilyä. Joten kertokaa ihmeessä hyvät vinkit kiipeilykohteista niin Euroopassa kuin muualla maailmallakin! Uskon, etten ole ainoa joka näitä tietoja kaipaa.

Sivuja: [1]