Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Annitz

Sivuja: [1]
1
Hola!

Ensimmäistä kertaa tosiaan Espanjaan matkalla ja odotukset ovat kovat  :D Kaksi viikkoa aikaa ja meno-paluu lennot Madridiin kesäkuun lopussa (paluu heinäkuun alussa). Madridin lisäksi olisi mukava käydä jossain muualla myöskin. Toledo oli ainakin suunnitelmissa mutta mitä muuta? Ehdotuksia otetaan vastaan  :D. ...Tarkoituksena ei kuitenkaan ole stressata kahta viikkoa erilaisissa kulkuneuvoissa  ;)

Gracias!   

2
Moips,

Walt Disney Worldiin haetaan huvipuistotyöntekijöitä :) Onko kellään kokemuksia tästä
J-1 korkeakoulu-yhteistyöohjelmasta, jossa voi myös suorittaa työn ohessa Certificate in Hospitality Management -diplomin University of Central Floridassa?

3
Terveys ja turvallisuus / Lavantautirokote
« : 06.01.2007, 15:13:48 »
Morjens,

Onko kenelläkään tietoa/kokemuksia lavantautirokotteesta?
Lavantauti on tarttunut muutamilta matkoilta mukaan ja on tosi nihkee vaikka lääkityksen on saanu nopeesti paikanpäältä.
Oon kuullu, että ko. rokote pienentää lavantautiin sairastumisen vaaraa 40–70 %..

Onko joku ottanu ennen reissuun lähtöä?ja mitä maksaa? Tuntuu et meikällä vatsa heittää aina voltin kun pääsen toiseen maahan...

4
Matkaseuraa / Kiina-Singapore
« : 04.01.2007, 22:13:46 »
Hellou,

Ollaan lähdössä muutaman viikon kuluttua Helsingistä Bejingiin ja Kiinassa pyöritään helmikuun alkupuolille asti.Tarkotuksena liikkua junalla paikastatoiseen.HongKongista lennot Bangokiin ja paluulennot huhtikuussa Singaporesta takaisin HKI.

Suunnitelmat kaiken muun suhteen auki. Onkohan samalla suunnalla muita :) ? tai onko jollain samantyylisiä reittisuunnitelmia?

Sivuja: [1]