Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Neon

Sivuja: [1]
1
Tyhmät kysymykset / Hostellissa
« : 15.07.2007, 02:43:00 »
Juup. Minä onneton en osaa hakua käyttää vieläkään, toivotaan ettei tällaista keskustelua ole vielä... itse en siis löytänyt.

Sarjassamme TODELLA tyhmät kysymykset. Mitä sanotaan hostelliin mennessä? Olen tätä pähkäillyt KAUAN. Onko se vaan että joo, oisko vapaata petiä dormissa jne.? Ja tarviiko näyttää jotain papereita, täytellä lomakkeita..?
Mieluiten sitten jos laittaisitte suoraan enkuksi.

Ja sama juttu sitten hostellista uloskirjautuessa.

2
Yleinen / Minimatka minibudjetilla
« : 17.05.2007, 06:32:06 »
Juu, nyt ennen reiliä (vuonna -09 :D ) olisi tarkoitus vähän matkustusinnostusta ruokkia ja ensi kesänä mahdollisesti lähteä jollekkin hyvin pikkuriikkiselle matkalle. Ei varsinaisesti reilaamaan tai mitään vaan vaikka joku kaupunkimatka.
Budjetti on tosissaan tiukka, ehkä noin 200 euroa. Mitäs siis suosittelisitte?

Itse olen miettinyt jos kävisi pitkän viikonlopun reissun esim. Tukholmassa, kävis vaikka Gröna Lundissa ja niin. Toisaalta myös esim. Riikassa olisi mielenkiintoista... mutta onkos teillä ehdotuksia? ^^.

3
Tyhmät kysymykset / Raha - euro vai dollari?
« : 07.04.2007, 18:16:32 »
Tuolla haulla ei löydä mitään, tai en vain osaa käyttää...  -.-'

No kuitenkin, mikä olisi paras rahayksikkö käyttää reilillä? Pitääkö se joka maassa vaihtaa sen maan yksikköön, vai pärjääkö euroilla tms.?
Luin jostain että Amerikan dollareilla pärjää hyvin, onko totta? Miksi ihmeessä se niin olisi?

Electronin aion tietysti ottaa, mutta tarvitsee kai sitä käteistäkin. Niin, ja voiko hostelleissa yleensä maksaa electronilla, vai pitääkö olla käteistä?

4
Tyhmät kysymykset / Turkista
« : 07.04.2007, 15:01:28 »
En löytänyt haulla, ja varmaankin tämä kysymys täällä jo onkin, mutta:
Kuuluuko koko Turkki interrail-korttiin vai vaan siihen Istanbuliin vai mihin lie asti? Ja kuuluuko Venäjä millään muotoa IR-kortin alueeseen?
Kiitos.

Sivuja: [1]