Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - MewTwo

Sivuja: [1]
1
Aasia / Peking & Karaoke
« : 21.10.2006, 02:39:52 »
Terkut Pekingista.

kun hotellihenkilokunta eika oppaat auta, olisikohan teilla tietoa mista pain Pekingia loytyisi private karaoke 6 hengen seurueelle?

2
Aasia / Filippiinit
« : 17.10.2005, 15:09:46 »
Marraskuussa 2 hengen matkaseurueemme suuntaa filippiineille 2 viikoksi. Alustavat matkasuunnitelmat on alla, eli jompi kumpi ao. seteistä:

a) Vajaa viikko Luzonilla. Banauen ja Batadin kuuluisat riisiterassit ja vuoristomaisemat houkuttelevat, mutta haittapuolena kuollettavan hitaat bussimatkat Manilasta.
Luzonsta reilu viikoksi lentäen Boracaylle. Kuvat valkohiekkaisesta biitsistä palmujen katveessa ja turkoosin meren peittämänä houkuttelee. Saksalaisturistit, biitsimyyjät ja saksalaisturistien öinen örvellys ei houkuttele niinkään.

b) 2 viikkoa Palawanilla. Puerto Princesasta Sabangiin, sieltä Port Bartonin ja edelleen El Nidoon.

Ollaan kallistuttu vaihtoehdon B puolelle, mutta mitään ei olla vielä lyöty lukkoon, joten olisi mukava kuulla kumpaa vaihtoehtoa suosittelisit ja miksi.

Sabangista ja Port Bartonista löytyi juttua LP:stä, mutta El Nidon & lähisaarien osalta LP oli musta köykäinen. Jos menemme El Nidoon, mihin sinne tai mille alueen pikkusaarista kannattaisi majoittua? Kaikenlaiset filpparikommentit on tervetulleita. Jostain syystä filppareista löytyy heikosti juttua.

Sivuja: [1]