Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Lauri_K

Sivuja: [1]
1
Junamatkustus / "Balkanrail"
« : 10.04.2007, 20:08:23 »
Olisi tarkoitus lähteä ensi kesänä, tarkemmin ottaen kesä- heinäkuun vaihteessa, kiertelemään Balkania pienellä porukalla. Reissuaika on kaksi ja puoli viikkoa.

Alustava suunnitelma on tällainen:

Hki-
Ljubljana-
Zagreb-
Sarajevo-
Mostar-
Dubrovnik-
Podgorica-
Nic-
Sofia-
Belgrad-
Ljubljana-
Hki

Muuten siirtymiset paikasta toiseen alkavat olla jo aika hyvin selvillä, mutta pieniä epäselvyyksiä on Podgorica (Montenegro) - Sofia -siirtymisen suhteen. Nicistä pääsee junalla Sofiaan, miten on yhteyksien laita Montenegrosta Niciin?

Onko Mostarista tai Sarajevosta suoria yhteyksiä Montenegroon, esim. Tivatiin, Hercez Noviin tai suoraan Podgoricaan, Dubrovnik ja Adrian turistirannikot eivät ole vierailukohteina välttämättömiä, on jo nähty.

Ihan yleisetkin vinkit ja mielipiteet kyseisistä kaupungeista ovat erittäin lämpimästi tervetulleita. Dubrovnik, Mostar ja Montenegron rannikko ovat itselleni suht tuttuja, mutta Slovenian, Serbian ja Bulgarian vinkit ovat lämpimästi tervetulleita, erityisesti majoituksen suhteen.

Porukkamme on nuorta ja yöelämäkin kiinnostaa. Lähteiden mukaan Belgrad, Sofia ja Sarajevo ovat vilkkaita myös öisin, kuinka on?

Interrail-korttia ei uudistuksen jälkeen varmastikaan kannata ottaa, erityisesti kun reissun tarkoitus on mainittuihin kaupunkeihin tutustuminen, ei liikkuminen itseisarvona.

Vastauksistanne kiittäen,
Lauri

Sivuja: [1]