Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - mortis mortis

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Kööpenhamina, vko 43
« : 14.09.2007, 18:52:34 »
Hello !

Kaksi keskenkasvuista, kielitaitoista ja rentoa tyttölasta ovat suunnitelleet mukavanoloisen muutaman päivän reissun Tanskaan viikolle 43.

Suunnitelmana on lähteä erään tuttavan tuttavan rekan kyydissä Luulajaan lauantaina 20. lokakuuta, vaihtaa Luulajassa Tukholman-junaan, ja Tukholmassa vaihtaa Kööpenhaminan-junaan. Nyt näillä aikatauluilla näyttäisi siltä, että Kööpenhaminassa ollaan sunnuntaina illalla, jos mitään ennalta-arvaamattomia viivästyksiä ei matkalla satu.

Kööpenhaminassa aiotaan viipyä kolmesta viiteen yötä, riippuen ihan siitä miten viihdytään siellä päin.
Olemme ajatelleet yöpyä jossakin toistaiseksi nimeämättömässä hostellissa, ja kuluttaa aikaa kaupungilla museoissa ja näyttelyissä ja ravintoloissa ja sen sellaisissa yleishyödyllisissä viihdyttävissä paikoissa.

Matkaseuraa kaivataan, junamatkat pitkiä kuin nälkävuodet, ja varmasti Kööpenhaminassakin seura on hyvin tervetullutta, varsinkin jos seura osaa liikkua em. kaupungissa, ja jopa puhua kieltä ! :)

Yksityisviestiä tms tulemaan, jos kiinnostaa liittyä seuraan.
Sähköpostiakin voi laittaa, osoitteeseen [email protected] 8)

EDIT:/ 25.9.
Muutoksia hieman matkasuunnitelmaan ..

2
Nyt löytyisi yksi tarpeettomaksi jäänyt InterRail Global lipuke, joka tosin
pitäisi noutaa Oulun rautatieasemalta voimassa olevan passin kanssa

JA

se pitäisi myös käyttää tämän vuoden aikana !
( ja toki postitteleminen ja muu vekslaus onnistunee... )

Suora lainaus http://www.vr.fi/  -sivulta:
Lainaus

InterRail Global Pass
InterRail Global Pass kelpaa kaikissa InterRail-maissa: Alankomaat, Belgia, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Luxemburg, Makedonia, Montenegro, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Serbia, Slovakia, Slovenia, Sveitsi, Suomi, Tanska, Tsekki, Turkki, Unkari sekä laivayhtiö Attican laivoilla Italian ja Kreikan välillä.

InterRail-kortti ei enää kelpaa Marokossa eikä Pohjois-Irlannissa 1.4.2007 alkaen.

Huom! InterRail-kortti ei kelpaa sellaisenaan omassa asuinmaassa. Jos matkustat InterRail Global Passilla, saat kuitenkin 50 % alennuksen InterRail-matkaan liittyvistä junamatkoista rajalle tai lentoasemalle Suomessa. Alennuksen saa aikuisen lipun hinnasta, ja lippu on ostettava etukäteen. Jos asemalla ei ole lipunmyyntiä, alennuslipun saa junasta. Alennusta ei myönnetä pääkaupunkiseudun lähiliikenteen hinnoista.


Hinnasta voidaan neuvotella, mutta melko ideaali hinta voisi olla jokseenkin hieman alempi lipun normaalia hintaa.

Laittakaa yksityisviestiä, tai sähköpostia;
[email protected]

Sivuja: [1]