Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Moina

Sivuja: [1]
1
Etelä-Amerikka / Tonnilla kuukausi Argentiinassa?
« : 08.10.2008, 15:38:59 »
Heippa kaikille Argentiinassa lähiaikoina matkustaneille tai siellä parhaillaan vaikuttaville!

Olen tulossa tammikuuksi hengailemaan Argentiinaan, vaikka lomakausi onkin, aurinkoa on saatava  ;D!

Ilmainen majapaikka Buenos Airesissa on ainakin kahdeksi viikoksi, 2 viikkoa ajattelin sitten viettää tien päällä bussilla matkustaen, hostelleissa ja HC:n kautta majoittuen, ehkä yön tai kaksi jopa vaatimattomassa hotellissa.  Mikään himoshoppailija en ole, mutta ruoka maistuu vähän liiankin hyvin!

Nyt kysyisinkin, onko tonnin touhubudjetti realistisen kuulloinen matkalleni?

Ja kyllä, käytin hakua, mutta haluaisin nimenomaan tuoreita vastauksia tämän hetkisestä hintasosta.

2
Haussa olisi enintään neljä lippua tämän kesän Ilosaarirockiin, törkyisesti ylihintaa en voi maksaa, mutta koska olen itsekin myynyt muutaman euron yli toissavuoden liput eräälle tallaajalle, vaivanpalkasta voidaan sopia.
Jos siis suunnitelmat muuttuivat, myy lippusi hyvään kotiin!

3
Eli kahden päivän lippu Ilosaarirockiin tarjolla, kun pukkasi matkaa kehiin. Asun pääkaupunkiseudulla, voin myös laittaa postiin muualle maahan.
Tarjoa yv:llä!

4
Yleinen / Kävellen maailman ääriin...
« : 10.05.2006, 17:37:53 »
.. tai esimerkiksi Seinäjoelle. Tai ihan mihin vaan.

Eli haluaisin siis tiedustella ihmisiltä että oletteko käyttäneet omia jalkojanne ensisijaisena matkustusvälineenä.
Keäs tulee ja menojalkaa vipattaa. Omat kävelykokemukseni rajoittuvat lähinnä toimistokuutiostani viereiseen (sekin on jo urheilua, kun ei sisäpuhelinta käytä) ja ehkä olen joskus kävellyt Kaisaniemestä Kallioon. Kesällä ja kännissä tietty. Ei sille mitään voi, olen joukkoliikennetyttö.
Mutta nyt haluaisi kävellä ja pitkälle, aluksi ihan kotimaassa, myöhemmin muualla, nyt kun työvoimapoliittisista syistä vapaa-aikaakin näyttää kesällä olevan ennemmän kuin tarpeeksi.
En etsi varsinaisesti valmiita patikointireitti- tai pyhiivaelluskokemuksia, mutta saahan niitäkin kertoa, varsinin varusteiden osalta haluaisin tietoa. Mutta haluaisin että kuulla kokemuksista kävellen paikasta a paikkaan b, miten lähditte matkaan, minkälaisia päivämatkoja voipi realistisesti ajatellen taivaltaa, missä yövyitte ja kaikkia kenkä yms. vinkkejä kehiin.

Tehdään tästä bussissa könöttävästä oman elämänsä ennen- kuvasta jäntevä ja eteerinen taipaleen taivaltaja!
 :lol:

5
Yleinen / Ruokakurssilla ulkomailla
« : 24.02.2006, 17:17:20 »
Onko kukaan ollut ruokaa tekemässä ulkomailla eli siis jonkun, mieluiten ammattilaisen, tahon järjestämällä ruuanlaittokurssilla?
Haaveina on jo pitkään ollut päästä johonkin idylliseen paikkaan kokkailemaan ja uutta oppimaan, jotenlukisin kokemuksia mielelläni.

6
Lentomatkustus / Lentoja Tallinasta, but how?
« : 06.01.2006, 00:48:02 »
Vinkkejä kaipailen Tallinnan kautta lentojen varailuun. Minne nettisivulle kannattaisi suunnistaa, teidän mielestänne? Minne olette sitä kautta menneet ja onko tullut paljon säästöä?  Googletettu on, mutta haluaisinkin nyt siis vertaistukea ja empiiristä tietoja,  jos passaa pallikset.  :lol:

7
Etelä-Amerikka / Kohtuullinen lento Buenos Airesiin
« : 27.12.2005, 14:46:35 »
Eli Argentiinaan tarkoitus päästä -06 elokuussa. Lentolippuja etsiskelen ja selailen, tonnin luokkaa näyttävät ensikatsomalta olevan. Millä hinnalla olette Buenos Airesiin lentäneet, onko vinkkejä
lentoyhtiöistä yms. Oletteko lentäneet muualta kin Stadista, Tukholma, Tallinna?

Buenos Airesin menostakin saa antaa ihan palautetta, siitä kyllä lisää myöhemmin  :) !

8
Olettekos kuulleet... / Lontoossa ehka taas rajahtelya
« : 21.07.2005, 16:05:03 »
Uutisista kuuluu etta siella on kai taas rajahdellyt, kolme metroasemaa evakuoitu (Warren Street,Oval ja Sepherds Bush) ja yksi bussikin kuulemma mukana selkkauksessa.
Poliisi ei kuulemma kasittele tapauksia viela "major incident"-asteella.
Seurataan tilannetta.

9
Ei sita uskoisi, mutta kotiin pitaa jo lahtea.
Pikkunen ongelma vaan kun  jopa tallanen minimalisti ehtii vuoden aikana hankkia tavaraa ihan kiitettavan paljon. :?
Koitin haulla hakea, mutta pistakaa ihmeessa vikkia jos tallanen ketju jo loytyy, mutta onko kukaan pistanyut postin tai muun laitoksen/firman kautta tavaraa takaisin koti-Suomeen Englannista?
Mika olisi se halvin vaihtoehto, nopeudesta en juuri valita.
Jos on kokemusta, laittakaahan infoa, tack tack.

10
Iso-Britannia / Victorialta Stanstedille-suositteletteko
« : 31.05.2005, 16:26:12 »
Lontoon tuntijat, megadosa victorialla 1315 ja kone lahtee stanstedilta 1715. Meneeko liian tiukaksi?

11
Aivan uskomaton fiilis vielakin! Pikkuhiljaa alkaa kaupunki palailemaan arkeen, mutta kylla sellaset bileet oli, etta oksat pois!

Kaikkihan alkoi (tai siis huipentui, pitka matkahan tassa on jo takana) viime keskiviikkona yhdesta jalkapallohistorian huimimmista matseista. Meilla oli paikat pubista varattuna jo puolipaivasta lahtien, mika oli hemmetin hyva silla tuntia ennen matsia ei kaupungista loytynyt yhtakaan vapaata paikkaa yhdestakaan television omaavasta ravintelista.
Puoliajalla ihmiset itki ja kiros, hukutti suruaan tuoppinsa ja pyyhki silmakulmiaan huiveihinsa, 3-0 AC Milanille. Mutta sitten kaikki muuttui, 3 maalia Maksabiljardille 6 minuutin sisaan ja rankkariskaba varmisti etta koko kaupunki vaan rajahti ihan mielettomaan hulabaloohoon. Varia oli tunnustettava ja juhlaan mukaan lahdettava, meitsikin lauloi "You never walk alone"a minka keuhkoista lahti.

Seuraavana paivana voitonparaatiin, 750 000 ihmista oli ulkona, eli melkeinpa koko vaesto ja kyla siina vahan itsellaki meni kylmat vareet selkapiissa kun Gerrard ja kumppanit oli noin kolmen metrin paassa cuppia halaamassa.

Kylla matkailu avartaa. Totisesti.

12
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Tribe
« : 18.01.2005, 17:14:46 »
En tieda onko (tai onko jopa jo ollut) kyseinen ohjelma nakyvilla Suomessa, mutta eilen illalla taalla Brittilassa televisiota katsoessani satuin bongaamaan.
Kyseessa on yhden miehen melko populistinen (hmm, onkohan oikea sana?) vieraiden, viela jaljella olevien heimojen oloihin tutustuminen. Eilisessa jaksossa vieraili Uusi-Guinealaisten (?) heppujen luona, jotka oli aika suljettu muusta maailmasta, eivat omistanut metallityokaluja yms. Ohjelman isanta lahti liikkeelle siita etta nama heimot ovat historiassa olleet ja mahdollisesti vielakin kannibaaleja ja sai kai myos muutaman avautumaan kuinka ovat syoneet naapureitaan.
En tieda kuinka paljon tosta ohjelmasta oli totta ja kuinka paljon sensaatiohakusta meininkia, mutta kaikesta pinnallisuudessaan hirmuisen mielenkiintoinen.
On aika vinha ajatus etta maailmasta viela loytyy ihmisryhmia jotka ei ole koskaan olleet kosketuksissa oman kokemuspiirinsa ulkoiseen maailmaan. :shock:
Jos joku on sattunut ohjelman nakemaan, niin kommentoikaapa ihmeessa! :)

13
Terveys ja turvallisuus / Uhkaavin tilanne matkalla
« : 01.09.2004, 13:01:17 »
Eilen illalla koputeltiinpuuta oikein urakalla ystävän kanssa, kun kävimme  läpi kaikenlaisia tilanteita eri reissuilta, on tullu tehtyä aika paljon idioottimaisuuksia yöllä ja yksin ja silti aina hengissä ja hyvissä voimissa reissuilta palannut.

Haluaisinkin tietää teidän kokemuksia matkoilta, milloin pelotti, miksi pelotti, oliko tilanne oikeasti paha vai voiko sille jälkeenpäin naureskella ja miten selvisit siitä.

14
Eurooppa / Päivämatkalle Budapestistä
« : 22.07.2004, 18:10:52 »
Eli elokuussa Budapestiin (kyllä, Szigetiin tietty). Itse kaupungista on tiedot ja niidet lähteet hallussa, mutta haluaisin tietää mielenkiintoisia päivämatkan kokoisia kohteita kaupungin lähettyvillä.
Kyllä kyllä, Google auttaa jne, mutta haluaisin nimenomaan tietää reissajien omia, henk. koht kokemuksia.
Kriteereinä on että bussilla tai junalla pääsee, matka ei kestä siis kovin montaa tuntia ja paikanpäällä on jotain mielenkiintoista, mutta ei pakosti suurieleistä.
Kiitos paljon jo etukäteen!

Sivuja: [1]