Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - joonaspoika

Sivuja: [1]
1
Let's go europe 2007, 1077 sivua
Let's go eastern europe 2004, 970 sivua
Let's go Spain and portugal¨2003, 800 sivua
Let's go Austria & Switzerland 2003, 560 sivua
The rough guide to Ireland 2003, 895 sivua
Lonely Planet Tunisia 2001, 250 sivua
Footprint Central America & Mexico 2003, 1268 sivua
The insiders guide to Malaysia & Singapore, 1993 =), 196 sivua

Kirjat myydään pakettina 20e. Haluan näistä eroon. Mieluiten nouto.

2
Porukat tulee tanne mutta itse olen viikot toissa. Tarttis jonkun viemaan niita kiinanmuurille ja oopperaan, eli siis pari kolme paivaa suomenkielista opastusta (kohteesta riippuen 2-8 h per paiva). Koska asun niin huitsin nevadassa itse olisi myos hotelli/hostellivaraus tehtava heidan puolestaan. Itse hengaan heidan kanssaan viikonlopun ja enemmankin jos saisin toista vahasen vapaata.

Pakettimatkat kun tuppaa olemaan niin kalliita etta tassa voisivat vanhempani saastaa ja vaikkapa opiskelija tienata itselleen hyvat massit. Mun porukat on aika rentoja joten ei tartte mikaan huippusuoriutuja olla kunhan nyt osaa siita kiinan muurista kertoa ja parjaa omalla kiinallaan tai vaikkapa elekielellaan sen verran hyvin etta parit ravintolakaynnit ja pimeat taksimatkat muurille tulisivat hoidetuiksi...

Ottakkee yhteytta [email protected]

3
Suomessa on kyytiä tarvitseville ja sitä tarjoaville kohtauspaikkoina ainakin kyydit.net ja kimppa.net. Noilta sivuilta löytyy tosi kätevästi kyytejä sinnetänne, muutamia myös ulkomaille.

Valitettavasti tuolta ei rekkakyyditsijöitä löydä. Olen saanut sellaisen kuvan että rekkakuskit ottavat suht mielellään porukkaa kyytiin työn luonteesta johtuen, mutta ei niitä noilla palstoilla näy. Matkustavatko suomalaiset rekkakuskit pareittain, jolloin ei kyytiläistä oteta niin helposti? Pitäisi niitä kuitenkin olla joitain kuskeja jotka kyyditsisivät mielellään...  ???

Nyt valaiskaa minua matkustavat rekkamiehet! Onko jotain saittia jolta voisi löytää kyydin / jättää ilmoituksen??

Kiitokset etukäteen.

4
Prosessori 1,8ghz pentium M, muistia 512 ddr, kovalevy 30g, cd-rw, dvd-asema. Mukaan muuntaja. Tästä halvalla, matkan lähentyessä jotenkin tulee pula hillosta  ;D Tästä läppäri niille jotka haluavat sen kestävän: titaanikomposiitti runko ja ei ole kasattu halvimmista komponenteista. Käyttistä ei ole. Kone tukee windows Xp:tä. Loistokone budjetti-ihmisille!

H. huikean halpa 150e (??? wtf, is this real? si si hombre!)

edit, sähköpostiosoite on [email protected], paras copypastee..  8)

5
Älkää hyvät ihmiset aina lentäkö oikeesti joka paikkaan! Todella itsekästä toimintaa saastuttaa luontoa sen varjolla että itse säästää matkatessa rahaa tahi päivän pari - vaakakupissa kuukaudenkin matka voittaa minulla lentoreissun.

Ihan puppua koittaa vetää viivaa pakettimatkailijan ja reppureissaajan välille luonnon saastuttamisesta jos lomakohteeseensa lentää. Puhuttaessa vaikka nyt siitä thaimaan matkasta ei ole mitään väliä vaikka kuinka kierrättäisi ja ostaisi kestävää kehitystä tukevia tuotteita.

Näitä lennä joka mestaan paketteja on ja niillä ehtii näkemään kaikki mantereet kätevästi, mutta pohtikaa ensin johonkin paikkaan perusteellista tutustumista. Turhat lennot pois. On joitan tapauksia joissa kyllä ymmärrän, en hyväksy, lentämisen mut pistää miettimään tällanen näin matkaavien motiivit yms. Itseltä ei heru pisteitä lenskarirundin tehneelle suhteessa reilanneelle, saati liftenneelle tai fillaroineelle, juuri yhtään. Ei muuta  ;D

6
Tästä vuoden 2006 thomas cookin juna-aikataulut. Aikatauluja ei silleen vaan muutella, joten tästä voi apuakin olla. Itselle ainakin joskus muinoin antoi turvallisemman olon  :D Myyn tämän eurolla + posteilla.

7
Konservatiivisempaa käyttäjäkuntaa ehkä hieman säväyttävän otsikon taakse piileytyy ihan asiaa. Olen lähdössä konkelilla maailman ääriin maaliskuun lopulla, ensin lautalla Viroon ja sieltä reittiä x (alustava suunnitelma mennä Odessaan) jonnekkin. 4 kuukautta ajattelin Eurooppaa kiertää fillarilla, minkä jälkeen matka jatkunee junalla Pekingiin. Tiedä häntä miten käy!

Nyt tarttisin jostain menopelin jonka talouteni kestäisi. Perus mummomankelin viettelevästä ulkonäöstä huolimatta epäilen hieman yksivaihteisella noita pidempiä pätkiä. Eli joku 3-vaihteinen hirvitys sen pitäisi olla. Pyörä tarttis pikkuhiljaa saada, koska tuunaaminen olisi hyvä aloittaa mahdollisimman äkkiä. Pyörään ajatelin maksimissaan laittaa 100e eli jostain hommaan käytetyn pelin, vaihan siihen kumit ja lähen nauttimaan vapaudesta!

Ihmetyksekseni en googlehelvetistä löytäny fillarointia koskevaa budjettimatkailu läppää sen enempää, ainakaan mitään kokoavaa foorumia tms. Niin nyt onkos pallistelijoiden joukossa pienellä rahalla kustannettuja fillariretkien taitajia tai jotain muuta apua ja vinkkiä??

(Moderaattoreille että joku pyöräilyä kokoava juttuputtu olisi oikeesti poikaa... Pliiiss!!)Ja loppuun todettakoon että paska fillari on aina paska fillari, ja tiedän että vastoin käymisiä tulee matkalla, öh... Evvk maailma!!  :mrgreen:

8
Matkaseuraa / euroopassa maaliskuusta kesäkuuhun 2008
« : 21.10.2007, 18:46:52 »
Lähden maailmanympärimatkalle maaliskuun lopussa ja alotan matkani euroopasta (3kk). En kaipaa matkaseuraa koko matkustelun ajaksi mutta aina semmoinen viikon ajanviettely toisen kanssa on tervetullutta.

Itselläni on 20 euron päiväbudjetti josta koitan säästää niin paljon kuin mahdollista näinä euroopan kuukausina. Eteenpäin toivon pääseväni liftaamalla ja kun kesä antaa myöten ostan halvan fillarin jolla sitten sitkutan. Ensin viroon ja siitä etenen sitten europpaan.

Euroopan jälkeen lähden sitten aasiaan/oseaniaan/australiaan/jenkkeihin. Sitä en halua lyödä lukkoon  vielä.
Itse olen 22 vuotias nuoriherra, ulospäin suuntautunut ja elämänjanoinen.

9
Pohjoismaat / Huippuvuorten jääkarhuvaara
« : 31.08.2007, 10:22:13 »
Olemme kaverin kanssa jo pitkään haaveilleet menevämme huippu vuorille vaeltamaan noin viikoksi. Matkan ajankohta sijoittuu jonnekkin ensi kesään. Aseenkantolupaa ollaan hommaamassa mutta nyt sitten tulee ongelmia; voiko oman aseen kuljettaa sinne lentokoneessa ilman suurempia vaikeuksia vai kannattaako se ase vain vuokrata paikanpäältä ja paljon se silloin voisi maksaa?

Lisäksi miten yöpyminen avomaastossa turvallisimmin tapahtuu, pidetäänkö koko ajan yhtä jantteria vartiossa vai..?? Seurueeseen pyritään saamaan noin 4-7 ihmistä Siis kyllähän nämä asiat googlella löytyy mutta mieluummin kävisin tästä keskustelua jonkun kokeneemman kanssa. Kiitos niille jotka vaivautuu

10
mahollisimman uusi aikataulukirja euroopan junista minulle. Teki nettikirjakauppa oharit ja nyt on KIIIREE. Kenkuttaa!!

[email protected]

Sivuja: [1]