Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - joogamarsu

Sivuja: [1]
1
Hei kaikki,

taas vaihtui maa ja kaupunki. Muutin juuri Etela-Englantiin Southamptoniin ja mietin asuuko taalla muita suomalaisia? Olisi kiva loytaa joku kamuksi harrastuksiin tai muuhun mukavaan.

Yksityisviestilla saa lahestya!

Marsu

2
Morjens,

sain juuri uuden tyon Chiang Maista Thaimaasta. En tunne kaupungista ketaan ja olen kaynyt siella kerran -tyohaastattelussa. Onko kukaan muu suomalainen toissa/menossa toihin/asumaan Chiang Maihin?

Muutenkin vinkkeja kaupungista otetaan mielellaan vastaan, siella pitaisi viettaa seuraavat puolitoista vuotta........

Marsu

3
Yleinen / couchsurfing ja hospitalityclub -kokemuksia?
« : 02.09.2008, 11:27:12 »
Hei pallistit!

Oletko kayttanyt jompaa kumpaa tai molempia palveluita?

Missa maissa ja millaisia kokemukset olivat?

Marsu on talla hetkella Filippiineilla ja testaa CS:aa tana iltana ensimmaista kertaa...

4
Matkaseuraa / Filippiineille!
« : 23.08.2008, 14:49:04 »
Tama nyt tulee vahan akkia....

Lahden 2.9 Filippiineille; Manila, Cebu, Bohol, Palawan ja mihin nyt vaan ikina kolmessa viikossa kerkeankin. Jos olet niilla main, niin laita vaikka yksityisviesti. Matkustan yksin, mutta voisi olla kiva tormata johonkin toiseenkin suomalaiseen valilla.

5
Tehtaisiinko tasta ihan oma ketjunsa?

Onko kenellakaan tietoa, mista yhtiosta voisi saada matkavakuutuksen vuodeksi tai pidemmaksi aikaa ns. kerralla?

Mulla on Europpalaisen vakuutus, joka tulee pikkuhiljaa aika kalliiksi. Olen ollut matkalla yhdeksan kuukautta ja vakuutusta pitaa uusia kolmen kuukauden valein. Kun vuosi tulee tayteen, uusiminen ei ole enaa "varmaa" ja lisakuukaudet maksavat tuplasti. Tallakin hetkella olen ilman vakuutusta, kun paatosta ei ole viela tullut.

Millaisia kokemuksia teilla on pitkista matkavakuutuksista? Saankohan minkaannakoista uutta vakuutusta kun olen jo "matkalla"?

6
Hei ulkosuolaiset!

Onko kukaan teista eksynyt Ho Chi Minh Cityyn, eli entiseen Saigoniin? Sain tanaan taalta toita ja olen kaupungissa varmaankin elokuun loppuun saakka. Jos kahvitteluseura kelpaa, lahesty viestilla; joko yksityisesti tai foorumilla.

marsu

7
Matkaseuraa / Nepalissa maaliskuussa?
« : 27.02.2008, 11:40:27 »
Hiutaisen Intiasta Nepaliin 16.3 ja olen maassa aina 27.3 asti. Jos paikan paalle on menossa muitakin, matkaseura kiinnostaisi.

Reissaan yksin ja haluaisin tehda ainakin parin-kolmen paivan patikkaretken. Suunnitelmat ovat viela melko avoimet.

Kaksin aina kaunihimpi ja mita enemman pipoa sen parempi, vai mita. Laita yv, tai vastaa tahan ketjuun.

8
Terveys ja turvallisuus / Dengue kuume kaksi kertaa
« : 09.01.2008, 11:00:33 »
Sain eilen tietaa, etta olin sairastanut lievan dengue kuumeen sairastaessani ameebaa pari kuukautta sitten (alkaapa ihanasti, eiko).

Lueskelin foorumilta, etta vasta toinen kerta dengueta voi johtaa vakavaan verenvuototautiin. Pitaisiko taman takia harkita kotiinpaluuta, vai puskea eteenpain? Matkani olisi tarkoitus jatkua Kaakkois-Aasiassa Intiasta eteenpain Kiinaan asti eli olen tien paalla ainakin taman vuoden loppuun saakka. Tiedan, etta pistoilta pitaa suojautua. Delhissa, missa kuumeeni sairastin, ehdin saada vain muutaman piston.

Laakarini ei osannut sanoa, onko silla valia, etta kuumeni oli lieva. Eika osannut vastata oikein mihinkaan muihinkaan kysymyksiin. Paikalliset tuntevat omien puheidensa mukaan ihmisia, joilla on ollut dengue kaksi kertaa ja elossa ovat edelleen.

Mita te, matkatoverit olette mielta?

9
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Asutko Intiassa?
« : 29.10.2007, 12:12:46 »
Hei kaikki!

Asustelen talla hetkella Intiassa, Delhissa.

Jos taalta loytyy muita suomalaisia jotka ovat kaupungissa pidemman aikaa, laittakaa viestia vaikka tanne palstalle. Olen kaupungissa maaliskuuhun saakka ja sitten reissailen ympari Aasiaa.....matkaseurakin on tervetullutta.

10
Vettä puhdistavia nappeja näyttää internetistä löytyvän vaikka kuinka monta sorttia. Miten siis valita sopivin? Suuntanani on Aasia; Intia, Korea, Kiina ja minne nyt satun eksymäänkin.

Minkälaisia vedenpuhdistusnappeja teillä on ollut käytössänne? Toimivatko? Miltä maistui tableteilla puhdistettu vesi?

En ole ennen moisia aineita käyttänyt, mutta aion varata niitä tulevalle reissulleni. Kertokaahan kokemuksianne. Tyhmälle voisitte vielä valaista, millaista kuravettä tableteilla voi desinfioida juomakelpoiseksi.

11
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Delhissä asuminen
« : 22.05.2007, 15:57:55 »
Onkohan ulkosuomalaisia Delhissä?

Olen muuttamassa kaupunkiin ensi syksynä. Olisi kiva tietää suuntautuuko jonkun muun reissu sinne päin, tai asuuko joku kenties Delhissä.

Myös kaikki kokemukset Delhistä ja Intiasta luen mielenkiinnolla! En ole aiemmin käynyt Intiassa, mutta muuten on tullut reissattua. Kaikkea Delhiä koskevaa asiaa siis odottelen.

Kiitos muuten asiallisesta foorumista. Eksyin tänne ensimmäistä kertaa.

Sivuja: [1]