Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Tubee

Sivuja: [1]
1
Enpä löytänyt sopivaa ketjua joten avataan tänne uusi :)

Lufthansan asiakaskirjeestä:

"The biggest passenger jet in the world comes visiting Helsinki Vantaa

The Airbus A380 is the biggest aircraft in the world and represents the dawn of a new era in air travel. On 15 September this giant of the skies is planned to come visiting Helsinki Vantaa as part of a so called line training. Anyone fascinated by flying should not miss the opportunity to see one of the Lufthansa A380's landing on Vantaa at 14:45 o'clock. A Literally BIG welcome to you to be part of this!"

2
Tämmöistä meinaavat:

"British Airways ja Iberia sopivat yhdistymisestä
Torstai 12.11.2009 klo 23.30
Lentoyhtiöt British Airways ja Iberia solmivat myöhään torstaina aiesopimuksen yhdistymisestä, yhtiöt kertoivat.

Brittiläisen ja espanjalaisen yhtiön liittoumasta tulee toteutuessaan kassavirraltaan maailman kolmanneksi suurin lentoyhtiö. Iberian mukaan aiesopimus on "sitova", kertoi uutistoimisto AP. Se on tarkoitus panna toimeen ensi vuoden loppuun mennessä.

Yhdistyminen vaatii vielä osakkeenomistajien ja viranomaisten hyväksynnän. Yhtiöt ovat neuvotelleet yhdistymisestä viime vuoden kesästä lähtien.

Yhdistymisen taustalla on taloustaantumasta johtuva lentotoiminnan kannattavuuden heikentyminen.

- Fuusio luo vahvan eurooppalaisen lentoyhtiön, joka kykenee kilpailemaan 21. vuosisadalla, sanoi British Airwaysin toimitusjohtaja Willie Walsh Lontoossa.

Yhdistyminen ei johtane yhtiöiden brändien häviämiseen vaan British Airways ja Iberia jatkanevat lentotoimintaa nykyisillä brändeillään kuten Air France ja KLM tekivät liittoutuessaan.

 
STT-AFP-AP-Reuters-DPA
"

3
Matkapäiväkirjat / Läntisen Karibian risteily
« : 13.10.2009, 09:40:10 »
Pitkähkö sepustus kuvilla varustettuna Karibian risteilyltä, Miamista, Key Westistä, Fort Lauderdalesta ja Puerto Platasta...

tubelius.blogspot.com

4
Voi monen mielestä olla tyhmä ja turhaakin turhempi aihepiiri, mutta ainakin itseä autohulluna kiinnostaa aina, minkä auton autovuokraamosta käyttöönsä saa, joten...

Mitä autoja olette autoa vuokratessa maailmalla allenne saaneet? Mitkä ovat olleet positiivisimpia yllätyksiä, erikoisuuksia tai pettymyksiä? Missäpäin ja minkä yhtiön kautta olette auton vuokranneet?

Omalla kohdalla ei mitään varsinaisia erikoisuuksia ole kohdalle osunut. Viimeisimpänä osui kohdalle Zürichin lentokentältä Hertziltä 15km ajettu Mersu E220 CDI Avantgarde, joka oli rekisteröity samana aamuna, kun klo 12:00 auton saimme :)

5
Tuli jälleen katseltua JIMiltä 'Matkalla: 5 euron reissu'. Sarjan nimi lupaa mielestäni ihan hyvää budjettimatkailusta kiinnostuneille, mutta todellisuudessa sarja on jotain aivan muuta ja antaa budjettimatkailusta todella huonon kuvan.

Sarjassa Leon-niminen jamppa kiertää Britanniaa tuolla päiväbudjetilla, sisältäen matkat, ruuat sekä majoituksen. Kaverin perässä kulkeva muu ryhmä saa majoittua hotelleissa ja syödä mielen määrin, nämä lähinnä kettuilevat 'matkaajalle' tästä jatkuvalla syötöllä.

Jokainen jakso tuntuukin olevan vain sitä, kuinka tämä Leon kiertää majataloja, ravintoloita ym. ruinaamassa ilmaista yöpymistä, ilmaista ruokaa ja ilmaista kyytiä seuraavaan paikkaan. Majoitukset tuntuvat pääasiassa olevan ns. B&B-paikkoja tai hotelleja, varsinaisista budjettimajotuksista (hostellit) ei ole omalla kohdallani osunut vielä mitään. Lisäksi kaveri tuntuu vain valittavan kohtaloaan kuvaajalle ja tuottajalle.

Lisäksi kaikkiin paikkoihin ruinatessaan Leon aloittaa keskustelun samalla repliikillä: "Teemme dokumenttia Britannian kiertämisestä 5 punnalla päivässä, joka sisältää matkat, majoituksen ja ruuan. Voisitteko tarjota minulle ilmaisen....".

Lähinnä ihmetyttää, mikähän mahtaa olla koko sarjan pointti? :D Ei mielestäni ole kovinkaan hyvä esimerkki budjettimatkailusta, koska jotkut varmasti uskovat sen olevan juuri sitä mitä se on tässä sarjassakin :) Tuskin tuon katsojaluvut mitenkään päätä kuitenkaan huimaa... :D

Onko muut seurannut tai vahingossa katsellut kyseistä sarjaa ja mitä mietteitä se on herättänyt? Hausta en löytänyt sarjan nimellä mitään keskustelua, mutta jos tästä on jotain jo olemassa, pahoittelut ja modet varmaankin voivat tämän siihen yhdistää :)

6
Pitipä perustaa aiheelle ihan oma topikki, kun formuloille ei sellaista vielä näyttänyt olevan!

Täytyy sanoa että eilinen Brasilian F1-kisa oli kyllä upein kilpailu pitkiin aikoihin, jos ei jopa koskaan. Hiljaa hissukseen sitä uskalsi vielä unelmoida Kimin mestaruudesta, vaikka 7 pistettä viimeiseen kisaan vaikutti mahdottomalta, kun välissä oli vielä Alonso. Se tuntui kuitenkin niin teoreettiselta ettei sitä tosissaan oikein osannut odottaa.

Ei ole koskaan jännittänyt kisan aikana tuolla tavalla, vaikka suurin osa noista tuleekin katsottua. Kisan alkaessa jännitti niin että kädet hikoili, ja viimeisestä 15 kierroksesta ei meinannut tulla mitään, kun joutui itse kävelemään kierroksia kämpässä! :D Lopussa kun kaikki alkoi näyttää todella hyvältä, Rosberg ja Kubica sai vielä aikaan melkoisia pelonsekaisia tunteita, etteivät vaan kolaroi keskenään. Hyvin siinäkin onneksi kävi. Kerrankin voi sanoa että kaudessa säilyi jännitys loppuun asti, vielä sen jälkeenkin kun Kimi oli päässyt maaliin. :)

Vielä kun miettii että Hamilton keräsi kauden 15 ekasta kisasta yli 7 pistettä per kilpailu, vaikutti melko todennäköiseltä että Hamilton saisi kahdesta viimeisestä kilpailusta edes kaipaamansa neljä pistettä. Mutta ei :)  Räikkönen vei kahden viimeisen kilpailun pisteet 20-2 Hamiltonia vastaan! Kukaan ei ole koskaan ennen noussut 26 pisteen takaa (jota ero pahimmillaan oli) mestariksi.

Onnea Kimille ja Ferrarille mahtavasta suorituksesta!!! Ja kiitokset kaikkien aikojen F1-kauden kruunaamisesta! :D

Sivuja: [1]