Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - tzt

Sivuja: [1]
1
Ranska / Chamonixista Nizzaan
« : 24.05.2006, 15:50:25 »
Pitäisi siirtyä yhden päivän aikana Chamonixista Nizzaan. Ehdotuksia? Lentokone ei tule kyseeseen.

(Muistelin, että joskus olisi mennyt joku bussi jostain lähitienoolta, mutta en onnistu googlettamaan sitä esiin mitenkään. Tähän mennessä paras vaihtoehto näyttää olevan Chamonix - St. Gervais - Lyon - Nizza junalla, mutta se on kallis.)

2
Junamatkustus / Hampuri - Brysseli yöjunan hinta
« : 03.08.2005, 14:20:20 »
Sattuukos joku muistamaan yöjunan Hampuri - Brysseli lippuhintaa, siis ilman reilikorttia?

3
Yleinen / Paras Hollanti-opas?
« : 19.05.2005, 16:30:50 »
Olen etsiskellyt hyvää opaskirjaa Hollantiin. Lähinnä sellaista, joka kertoisi käytännön asioistakin. Muutan sinne kesällä, ja asumisen lisäksi olisi tarkoitus suhata ko. maassa edestakas sen minkä ehtii.

Olen selaillut jotain Lonely Planetin opasta kirjakaupassa, mutta se tuntui olevan kovin Amsterdam- ja coffeeshop-keskeinen. Jostain muustakin olisi kiva lukea..  :wink:

4
Miehen työ on heittämässä meidät pariksi vuodeksi ulkomaille, ja vaikka mahdollisuuksia on vielä paljon auki, yhdet nyt ilmaantuneet ovat Belgian Antwerpen ja Itävallan Linz. Onko kenelläkään täällä asumiskokemuksia kummastakaan paikasta? Minkälaisia kaupunkeina, entä hintataso? Kielivaikeudet? Mitä muuta kannattaisi tietää?

5
Eurooppa / CityNightLinen lisämaksu?
« : 29.06.2004, 16:39:08 »
Heips,
matkaamme ehkä yöjunalla Hampurista Baseliin, ja juna näyttää olevan tyyppiä CNL eli CityNightLine. Sattuisiko joku tietämään, minkä verran noin suunnilleen tällaisessa junassa maksaa lisämaksu (reilikortit siis olisi), ja sitten vielä se lepopaikka eli couchette?

Löysin kyllä ko. junan webisivut, mutta mutta.. asia ei seljennyt.  :?

Sivuja: [1]