Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Ericaoscar

Sivuja: [1]
1
Jos lukijoissa sattuu olemaan yrittäjähenkisiä luontoihmisiä niin Gomeralla olisi työtä tarjolla vähintäänkin riittävästi yrittäjäpariskujnnalle, kaveruksille tai pienelle perheelle. Yli 20 vuotta saarella asunut ystäväni haluaisi luopua ainakin osittain omistamastaan baarista nykyisen elämäntilanteensa vuoksi.

Baari sijaitsee Valle Gran Reyssa n. 6 km mereltä kahden eri vaellusreitin alku/loppupisteessä. Paikka on varsin tunnettu erityisesti saksalaisten vaellusturistien keskuudessa ja toimii hyvin. Pääsesonki on syys-huhtikuu. Ravintola-alan ammattilaisille tai muuten kiinnostuneille paikka tarjoaa varman elintason joskin myös paljon työtä, mutta näinhän se yleensä yrityselämässä on. Helppoa rahaa kun ei maailmassa juurikaan tahdo löytyä kuin harvoille ja valituille.

Kyseeseen tulee myynti joko kokonaan tai osittain, tai liiketoiminnan vuokraus esimerkiksi vuoden tai kahden sopimuksella ja uudistusmahdollisuudella. Omistaja (joka puhuu englantia, italiaa, espanjaa ja saksaa) on valmis avustamaan kaikissa tarvittavissa käytännön järjestelyissä.

Keltaisessa Pörssissä on ilmoitus kuvineen ja yhteystietoineen, lisätietoja myös täältä yksityisviestillä kiinnostuneille.

2
Italia / Kotimajoitusta Roomassa tarjolla
« : 01.07.2012, 23:29:52 »
Ystävättärelläni (miellyttävä italialainen keski-ikäinen rouva) on kesäkuukausina huone vapaana Monteverde Nuovon alueella. Huoneessa on parivuode, kaapistot, tv, tuuletin ja käytössä on oma kylpyhuone. Asunnossa on lisäksi suuri olohuone/ruokailutila, keittiö, parveke ja omistajan henkilökohtaiset tilat. Asunnossa ei omistajan lisäksi asu muita. Hinta 60,-/vrk sis. liinavaatteet, pyyhkeet ja siivouksen. Pitemmät ajanjaksot neuvoteltavissa.
Alue on rauhallista roomalaista asuinaluetta jolta löytyvät kaikki tarvittavat palvelut lähietäisyydeltä. Talon alakerrassa on huipputason kalaravintola Trattoria del Pesce. Keskustaan erinomaiset yhteydet, raitiovaunu 8 Largo Argentinalle n. 20 min., bussi H Terminille 30-40 min., bussi 44 Piazza Venezialle n. 30 min., bussi 719 Piramiden metroasemalle ja bussit 773, 786 Trasteveren asemalle, kaikkien pysäkit n. 5 min. kävelymatkan päässä asunnolta.
Jos kiinnostaa asua aidossa italialaisessa ympäristössä Rooman vierailun aikana voi ottaa yhteyttä suoraan minuun yksityisviestillä. Omistaja puhuu italiaa ja auttavasti englantia. Asun itse lähistöllä joten tarvittaessa löytyy tulkkausapua ja paikallisopastusta.
Jos tämä viesti kaivaa jonkun hampaankoloa, on väärässä paikassa tms. voi vapaasti poistaa tai siirtää. Lähinnä tarkoitus kertoa halukkaille, että Roomasta voi löytää huoneen aidossa ympäristössä ihan kohtuulliseen hintaan.

3
Saksa / Prepaid-netti Saksassa?
« : 28.08.2008, 19:37:20 »
Nöyrimmät anteeksipyyntöini, jos jostain jo löytyy vastaus tähän kysymykseen.

Siis, messumatka to-su edessä syyskuussa Saksanmaalle, läppäri lähtee mukaan. Löytyisikö joku tietäjä joka osaisi kertoa, saako Saksasta ostettua prepaid-simkortin läppäriin nettisurffailua varten? Esim. Italiassa TIM:llä onnistui hyvin eikä ollut edes kovin kallis.

Vodafonen sivulla surffailin, mutta meikäläisen olemattomalla saksankielen taidolla ei ihan auennut...

4
Oletko menossa vaihtoon, lennätkö usein Jenkkeihin tai haluatko pariskunnalle yhden laukun? Käy muillekin  :D

Siis, myytävänä Samsoniten 75x55x25 cm kova, pyörällinen matkalaukku. Paino 5,8 kg, numero- ja avainlukot. Kankainen välilevy ja sidosvyöt, väri eksoottinen musta/tummanharmaa.

Jäänyt minulle vähän turhan suureksi, kai sitä on vuosien mittaan oppinut jotain pakkaamisesta...

Hinta 100 €, tai saavutettu neuvottelutulos. Sijainti Lappeenrannassa, Helsinkiin toimitus onnistuu myös sovittaessa.

p.s. Kaveri, joka tuossa kyselee ostaakseen on asiasta tietoinen, joten ei tarvitse siitä spekuloida.  :lol:

5
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / Myydään rinkka
« : 30.06.2007, 14:37:14 »
Myyn Haglöfs Victor Q 7585 -rinkan. Todella vähän käytetty, harmaa/viininpunainen, irrotettavat sivutaskut. Sisäpussi kahdessa osassa, pakattavissa myös alhaalta. Läpässä taskut molemmin puolin.

Hyvä kantaa myös täytenä, mutta nyt  jäänyt käytönpuutteessa pyörimään nurkkiin.

Lappeenrannassa, tarjoa. Oli kallis...  :)

Sivuja: [1]