Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - ReiseReise

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Oletko kaakkois-aasiassa juuri nyt?
« : 30.01.2008, 12:01:04 »
Heips!

Reppureissun puolivali on kasilla ja matkakumppanin naama alkaa kyllastyttaa. Vaihteeksi olisi kiva solkata suomea jollekulle muullekin. Jos olet jossain huudeilla olisi kiva tormata!

Juuri nyt ollaan Kambodzassa, viisumi loppuu 5.2. eli silloin viimeistaan Vietnamin puolelle, siella kaksi viikkoa ja Laolle kuukaudeksi, sielta Thaimaahan ja ehka mutka Malesian puolelle.

Joustavia ollaan ja ihan mukavia.

:D
Reise

2
Yleinen / Oudoimmat tekosyyt olla lähtemättä matkalle?
« : 23.09.2007, 22:00:44 »
En löytänyt keskustelua siitä, millä ihmiset perustelevat matkallelähtemättömyyttään vaikka moni täällä on sanonut, että kavereista eikä tutuista ollut lähtijöiksi joten joutui siis lähtemään matkaan yksin.

Mitä siis olette saaneet vastaukseksi, kun olette koittaneet houkutella itsellenne matkaseuraa?

Minä muistan mm. nämä kun koitin lähes vuosi sitten houkutella itselleni seuraa nyt parin viikon päästä alkavalle matkalle:
- ei ehdi säästää tarpeeksi siihen mennessä
- mikä siinä Aasiassa viehättää? En mä ainakaan haluais minnekään Thaimaaseen ku KAIKKI käy siellä!
- nii, mutta missaisin koko talven Emmerdalet. Pitäs ostaa paljon VHS -kasetteja ja jonku pitäs nauhottaa ne!

Kaikki kuitenkin eri ihmisten suista :)

3
Olettekos kuulleet... / World Events Guide
« : 17.09.2007, 22:40:22 »
Olen tässä jo kotvan tuuminut, että mistä sitä saisi tietää että mitä missäkin päin maailmaa milloinkin tapahtuu, jotta voisi tuumailla tapahtumiin osallistumista matkoillaan. Törmäsin ihan sattumalta netissä tällaiseen world events guideen http://www.worldeventsguide.com ja ajattelin laittaa linkin tänne jos joku muukin on joskus miettinyt/etsinyt jotain vastaavaa.

En haulla löytänyt, että tästä olisi aikaisemmin ollut täällä puhetta. Toivottavasti linkistä on iloa! :)

4
Tyhmät kysymykset / Passikuva-automaatit
« : 17.09.2007, 14:35:37 »
Kelpaavatko passikuva-automaateissa otetut kuvat enää minnekään?

Olin tänään suunnitellut käyväni ottamassa automaatissa kuvat viisumia varten, mutta ensin yksi kaveri alkoi varoittelemaan, että nykyisin ainakaan passeihin automaattien kuvat eivät enää kelpaisi ja myöhemmin toinen kaveri jatkoi, että ei kyllä kelpaa viisumiinkaan. Ovat kuulemma aivan turhia koko automaatit!

Nyt olen vähän ymmälläni, sillä mitä virkaa on passikuva-automaatilla, jonka kuvat eivät kuitenkaan oikeasti kelpaa! Pitääkö tässä siis marssia oikealle valokuuvaajalle ja maksaa tuplahinta?!

Onko kellään (viimeaikaisia) kokemuksia siitä kelpaavatko automaattien kuvat vaiko eivät?

5
Thaimaa / Etätyötä Thaimaasta käsin
« : 27.08.2007, 10:53:47 »
Nyt tarttisin jelppiä!

Minulle tarjottiin täältä Suomesta ensi huhtikuuksi töitä, jonka puitteissa minun pitäisi päästä vähintään joka toinen päivä 1-2 tunniksi käyttämään internettiä ja päästä kirjautumaan Optima -oppimisympäristöön.

Olen kuitenkin juuri tuolloin reppureissuni loppupuolella ja Thaimaassa. En usko että työ pilaisi matkaani, koska siihen tarvittava aika on aika vähäistä. Nyt epäilyttää nimenomaan että uskallanko ottaa työn vastaan, voinko luvata että pääsen Thaimaassa nettiin noin usein? Käytännössä voisi järjestellä että päivät olisivat ma-ke-pe ja vkl täysin lomaa esimerkiksi matkustamista varten.

Mitä luulette?

6
Varusteet ja pakkaaminen / Uribag
« : 03.08.2007, 21:11:46 »
Madventurissa Tunna suosittelee matkalle mukaan Roope Ankan rahasäkkiä eli Uribagiä eli tuollaista: http://www.varuste.net/tuotteet2.asp?_id=5582

Miten on, tarvitseeko tuollaista oikeasti? Kai paikallistenkin (ja kuskin) pitää päästä välillä vessaan, että jonnekinhan sen bussin on pysähdyttävä?  :roll:

Varsinkin epäilyttää, että miten tuollaista naistenmallia muka voisi huomaamattomasti käyttää liikkuvassa bussissa huonolla tiellä!  :shock:  Eri asia miehillä!

Kovin siis tähän skeptisesti suhtaudun, mutta mielelläni kuulisin kokemuksista...

7
Lentomatkustus / Erikoisruokavalio ja lentokoneruoka
« : 31.07.2007, 09:30:46 »
Lennoillahan yleensä tarjoillaan ruokaa, mutta mites jos on joku erikoisruokavalio (minun tapauksessani siis, että en syö lihaa)?

Pitäisikö tästä ilmoittaa etukäteen ja miten se tapahtuu? Olen aikeissa netitse tilata Kilroylta lennot, niin tuleekohan siellä lomakkeessa vastaan joku lisätietoja tms. kohta?

Jos lennoilla on valittavana kaksi ruokaa ja toinen sattuisi olemaan kalaruoka, niin kyllähän se minulle kävisi. Mutta jos pitää alkaa valitsemaan possuruoan ja kanaruoan välillä niin jää kyllä tämä tyttö nälkäiseksi. Työpaikka- ja opiskelijaruokaloissa yleensä on kasvis- tai kalaruoka yhtenä vaihtoehtona ihan automaattisesti, mutta en tiedä miten lentokoneissa.

8
Intia / Hennatatuointi Intiassa
« : 11.07.2007, 00:16:06 »
En löytänyt haulla tästä keskustelua, niin tohdin aloittaa uuden.

Kyselisin, että onko kukaan ottanut hennatatuointia Intiassa? Siellähän kuuluu morsiamen koristelumenoihin ainakin nuo hennalla tehtävät kuvioinnit, mutta tehdäänkö niitä muillekin? Jossain matkailuohjelmassa joku täti joskus sai pieniä kiemuroita käteensä, mutta olikohan se erikoiskohtelua kun oli matkailuohjelmaa tekemässä?

Eli jos jollain on tästä asiasta tietoa, niin kaikki kiinnostaa (mitä, missä, milloin ja maksu). Kiinnostaisi nimittäin tuollainen ottaa.

9
Aasia / Yösija ja ruokaa paikallisilta?
« : 09.07.2007, 19:28:51 »
Tuli työpaikan kahvihuoneessa puhetta, että olen lähdössä reissuun Aasiaan. Eräs työtoveri alkoi siinä sitten tietäväisenä selittämään, että hänen kaverinsa olivat viime talvena reissanneet Aasiassa, ja oli tullut kuulemma tosi halvaksi, kun minne vaan menikin niin paikalliset olivat vieraanvaraisina tullet tarjoamaan (ilmaista) yösijaa ja ruokaa.

Kuulostaa aika uskomattomalta? Ehkäpä jossain pienissä kylissä, missä turisteja ja reissaajia ei usein näy? Mahtanee olla urbaanilegenda...

En löytyänyt täältä foorumilta mainintaa moisesta vieraanvaraisuudesta. Alkoi kuitenkin kiinnostamaan, että onko kenellekään tarjottu yösijaa tai ruokaa?

Sivuja: [1]