Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Liazz

Sivuja: [1]
1
Olettekos kuulleet... / Uusi hostelli Rotterdamissa!
« : 01.06.2006, 18:11:52 »
Tassa pienta mainosta:

Ensi viikosta lahtien Hollannissa, ja erityisesti Rotterdamissa reilaavat (tai muuten vaan matkustelevat) voi yopya uudessa hostellissa nimelta ROOM (www.roomrotterdam.nl). Hostelli on tosi hieno, ja hinta-laatusuhde on kaikinpuolin kohdallaan.

Siis tervetuloa!

2
Lentomatkustus / Prkleen Sterling
« : 05.01.2006, 13:50:46 »
Ei voi olla totta!
Olen tässä jo pari kuukautta katsellut Palliksien sivuilla olevaa Sterling-banneria, ja tänään kun sain kuulla kys. lentoyhtiön hyvästä tarjouksesta menin varaamaan lippuja. Mutta kuinkas kävikään....
Taas yksi lentoyhtiö joka syrjii niitä joilla ei ole Visaa tai Masteria. Että vituttaa!!  :evil:

Nojoo, eipä tästä kirjotuksesta ollut mitään hyötyä, kunhan ajattelin jakaa vitutukseni ;)

3
Yleinen / Kokemuksia kielikursseista?
« : 12.06.2005, 20:22:29 »
Onko kukaan tallaajista käynyt kielikurssia ulkomailla? Siis tarkoitan tällaisia muutaman viikon pituisia kursseja jossain paikallisessa kielikoulussa?

Ranskan kieli pitäisi vihdoinkin opetella, ja olen ajatellut että joskohan tuollaiselta kurssilta vihdoinkin saisi kunnon pohjan.. eli kokemuksia kaivataan!

4
Lentomatkustus / Halvalla Bordeauxiin?
« : 26.05.2005, 10:54:39 »
..Eli nyt kaikki vinkit tulisi tarpeeseen: Mun pitäisi olla juhannuksen alusviikolla (19.6)Bordeauxissa, eikä vielä mitään havaintoa miten sinne pääsisin. Siis; olen alustavasti katsellut eri lentoyhtiöitä, ja suorat lennot on ihan liian kalliita, ja noista halppiksista en ole saanut oikein mitään irti. Onko kenelläkään omakohtaisia vinkkejä miten sinne siis pääsisi mahd. inhimilliseen hintaan? :) Pitäisikö ottaa vaan lennot Pariisiin ja siitä junalla eteenpäin?

5
..Eli jos joku on ollut esim. vapaaehtoisena jossain toimipisteessä, olisi kiva kuulla kokemuksia!

6
Onko kellään kokemusta EVS-hommasta? Itse olen parhaillaan hakemassa eri projekteihin, mutta aika epävarmalle näyttää.. Eli jos joku on oikeesti päässyt tuota kautta vapaaehtoistyöhön, ois mukava kuulla kokemuksia!

Sivuja: [1]