Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - faye

Sivuja: [1]
1
Aasia / rokotukset+malarialääkitys kambodza?
« : 11.07.2007, 12:32:07 »
Tsau! Pahoittelen kovasti että aiheesta todennäköisesti löytyy jo keskustelua, mutta nyt alkaa kiire painaa päälle ja apua kaivattaisiin pikaisesti kokemuksesta viisastuneilta reissaajilta.!!!

Eli suuntana on Thaimaa+Kambodza ja ongelmana että mitä pilleriä sinne nyt tarvitaan mukaan ja paljonko pitää tankata itseensä rokotuksia ettei tule pää kainalossa kotia.  :?

Valmiina on nyt A+B hepatiitit ja muut perusrokotukset. Nyt tuo japaninaivokuume kuitenkin alkoi mietityttämään...alunperin lekuri sanoi ettei sitä tarvita ja funtsasin itsekin, mutta koska se monsuunikausi siellä nyt kuitenkin jyllää niin ötökätkin tykkää lennellä. Thaimaa nyt ei niinkään huoleta, mutta mites tuon Kambodzan kanssa on? Kambodzassa tarkoitus olis suunnistaa perus Angkor + Phnom Penh ja mahdollisesti koilliskulmaan Siem Pangiin maisemia kattelee. Onko joku muuten sattunut käymään paikassa? Tuo Laosin rajaseutu kun ei taida olla kaikkein pöpövapainta aluetta...

Eli, kannattaisko tässä vielä tykittää itseensä japaninkuumeen esto + jotain muuta? Kiirettä alkaa pitää kun lähtöön on enää vajaa kuukausi... :D Ja lariam ilmeisesti on malarian puolesta "suositeltavin" nappula tuonne alueelle?

Auttakeehan naista mäessä, kun Suomen lääketieteen ihmeistä ei tässä tunnu olevan paljon apua...

2
Thaimaa / sukelluskamat Thaimaasta
« : 09.07.2007, 00:46:04 »
Onko joku sattunut ostamaan sukellussettiä thaimaasta? Missä hinnoissa mahdetaan liikkua esim. regusetti, liivi, trooppisten vesien kokopitkä märkkäri? Itse olen lähdössä reissuun pika puolin (elokuussa) ja tarkoitus olis pulahtaa pinnan alle. Suuntana siis se thaikku. Vasta aloittaneena kamat puuttuu osittain vielä täällä kotimaan kamarallakin, ja mietin että onko hintataso sellainen että kannattais reissusta laahata roinaa himaan...tietenkin sielläkin olis mukavampi dyykkailla omilla kamoilla.

Entäpä, onko kokemuksia hyvistä resorteista esim. Taolta? Ja minkäslainen se hintataso mahtaa Taolla tällä hetkellä olla vuokraajan kannalta?

Sivuja: [1]