Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Supasheep

Sivuja: [1]
1
Intia / Kerala / Varkala
« : 02.11.2009, 13:23:49 »
Hei!

Onko kellään omakohtaisia kokemuksia Keralan Varkalasta? Alustava suunnitelma olisi joko keväällä tai syksyllä lentää Delhiin ja siitä jatkolennolla Thiruvananthapuramiin.

Kaupunkia on kehuttu mukavaksi ja rennoksi paikaksi, josta löytyy myös kaunista rantaa. Paikka on edelleen myös pyhiinvaelluspaikka, näkyykö tämä kuinka paljon katukuvassa?

Olisimme tekemässä mieheni kanssa muutaman viikon matkan alueelle, rinkka selässä ja omatoimisesti. Kaikki vinkit otetaan vastaan 

2
Ostaisin hyväkuntoisen rinkan, kokoa saisi olla noin 60 litraa, naisille soveltuvasta mallista plussaa. Sadesuojan löydyttävä. Ei alumiinitukia.

Itse asustelan pk-seudulla. Tarjouksia (mielellään kuvineen) voi lähetellä osoitteeseen [email protected] . Tarjous ei vanhene ainakaan muutamaan kuukauteen =)

3
Tyhmät kysymykset / Häämatka / nimi muuttuu?
« : 29.01.2008, 14:18:45 »
Hei!

Näillä näkymin häiden jälkeen heti alle viikon päästä pakataan rinkat ja lähdetään Thaimaan kautta Laosiin. Mutta jos nimeni kerran vaihtuu, niin pitäisikö minulla sitten olla uusi passi? Ei kai luottokortit vanhalla nimellä lakkaa toimimasta?

Haen kuitenkin viisuminkin "vanhaan" passiini ennen häitä, ja sekin on sitten luonollisesti eri nimellä. Tuleeko tästä ongelma?

Matkamme kestää 4 viikkoa.

Sivuja: [1]