Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Wrth

Sivuja: [1]
1
Veronpalautus tuli oikein mukavana yllätyksenä kun kuitenkin reissulta palasin jo 2009 vuoden alkupuolella. Muistan että ennen maasta poistumista täytin jossain supermarketissa My Refund -firman (https://www.myrefund.co.nz/) paperin, jossa valtuutin heidät hoitamaan veronpalautusasiani.

Sain kaksi ja puoli kuukautta aiemmin sähköpostia jossa onniteltiin veronpalautuksesta ja kyseltiin maksuohjeita. Olin täyttänyt lappuun postiosoitteen jossa asuin Hamiltonissa ollessani. Veronpalautusta on todennäköisesti yritetty tarjota sinne useampaan kertaan ja siksi asia on kestänyt. Rahojen saaminen Suomalaiselle pankkitilille vaati noin 15 sähköpostia joissa kerroin nimeni, osoitteeni, IRD numeroni, puhelinnumeroni, pankkitilini, pankkini osoitteen, pankin haarakonttorin nimen, IBAN, SWIFT-numero, syntymäaikani, jne. Lopulta tietoa oli kuitenkin tarpeeksi byrokratian rattaisiin. Tuloksena tilille ilmestyi 341 euroa.

Joulu tuli tänä vuonna aikaiseen  ;D

2
Working holiday viisumi lahestyy loppuaan ja uskollinen Nissan Lucino GG tarvitsee uuden omistajan. Auto on 95 vuosimallinen kaksiovinen coupe 1,5 litraisella twincam moottorilla ja automaattivaihteistolla. Autolla on talla hetkella ajettu noin 125000 kilometria ja lisaa tulee jatkuvasti viela ainakin kuukauden ajan. 40 litralla 91 oktaanista paasee noin 600 kilometrin patkan. Auto on kunnossa, ei kauhean natti mutta meni edellisesta katsastuksesta tuulilasin pyyhkijat vaihtamalla ja etuvalot kiillottamalla.

Auton julkisia tietoja voi kurkistella netista osoitteesta http://www.carjam.co.nz/car/?plate=ATT821&search=Check

Kuvia kiinnostuneille sahkopostiin. Hintapyynti 2500 NZD tai osapuilleen vaihtokurssin mukainen kasa euroja.

Sivuja: [1]