Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - secretagent

Sivuja: [1]
1
...tai vastaava opas Keski-Amerikkaan

2
Nyt tarttis viisaampien apuja. Kovasti koittanut googletella ja hakea tietoa tuollaisesta junareitistä ja kyllähän sellainen löytyykin aikatauluineen kaikkineen, mutta siihen se sitten jääkin. Liput ilmeisesti tulee myyntiin vasta kuukautta ennen h-hetkeä ja esim. Bukarest - Belgrad välille joutuu ostamaan kaksi lippua (molempien maiden osuuksille)? Sama välillä Belgrad - Sarajevo?

Tai oletteko ylipäätänsä ostaneet junalippuja tuolle alueelle etukäteen vai vasta paikan päällä? Lennot olisi Bukarestiin ja tarkoitus 1-2 päivän jälkeen lähteä jo etenemään, eli saako paikan päältä vielä lippuja vai myydäänkö ei-oota?

Kaikki neuvot ja vinkit olisivat arvokkaita...

3
Pari reissua hienosti palvellut matkailurinkka, jossa irroitettava päiväreppu ja mahdollisuus piilottaa kantolaite vetoketjulla "lentokoneystävälliseen muotoon".

Joitain pieniä ja normaaleja kulumisen jälkiä havaittavissa, mutta varsin ryhdikkäässä ja hyvässä kunnossa. Kiinnostuneille voin kuviakin laitella.

Linkki valmistajan infoon: http://www.deuter.com/en_US/backpack-details.php?category=131&artnr=35129

Hinta 100€ ja mahdolliset postikulut. Rinkka Jyväskylässä, josta myös noudettavissa.

4
Junamatkustus / Junaliikenne välillä Espanja-Portugali
« : 13.08.2008, 09:02:49 »
Tuntitolkulla olen kahlannut läpi molempien maiden reittejä ja aikatauluja kuitenkaan löytämättä mitään hyödyllistä. Onko kellään kokemusta näiden maiden välisestä raideliikenteestä?

Tarkoitus olisi valua Barcelonasta Gibraltarille ja sieltä eteenpäin (mielellään meren rantaa myötäillen) kohti Portoa.

Myös vinkit linja-autokokemuksista kiinnostavat.

5
Kanada ja Yhdysvallat / Coast to Coast LA-NY
« : 03.11.2007, 02:31:28 »
Nyt se on sit tehty...kolmella eri vuokra-autolla Los Angelesista New Yorkkiin.

Reitti oli kutakuinkin Los Angeles-San Francisco-Yosemite-Las Vegas-Grand Canyon-Fort Worth-Dallas-Memphis-Chicago-Detroit-Toronto-Buffalo-New York-Washington-New York. Ajomatkana se tarkoittaa n. 11 000 km, jotka kuitenkin sujuivat ajateltua kivuttomammin. Kaikki sujui pääosin niin kuin oltiin suunniteltukkin eikä reissusta montaa negatiivista asiaa keksi vaikka yrittäisikin.

Tätä palstaa seuranneenna ja hyviä vinkkejä saaneena haluaisinkin kantaa oman korteni kekoon...eli mikäli joku on suunnittelemassa samankaltaista reissua, niin mielelläni autan käytönnön asioissa ja ongelmissa parhaan kykyni mukaan...

Autovuokraukset, majoitukset, reitit, bensat, tietullit yms. on nähty 20 osavaltion sekä yhden provinssin alueelta...eli kai siitä jotain apua on mikäli intressejä asiaan löytyy...

6
Elikkäs viikon päästä toteutetaan coast to coast reissu autolla, ei niin perinteisellä reittivalinnalla.
Reitti olisi Los Angeles-San Francisco-Yosemite-Las Vegas-Grand Canyon-El Paso-Fort Worth-Dallas-Memphis-Chicago-Detroit-Toronto-Buffalo-New York-Washington-New York.

Olisinkin kysynyt kokeneilta jenkkireissaajilta tuota pesulahommaa. Reissuun lähetään vähillä vaatteilla, ja vaikka vaatteita sieltä on tarkoitus ostella, joudutaan silti väistämättä pesemään/pesettämään pyykkiä. Eli mites nuo hotellien/motellien pesulapalvelut käytännössä toimii? Edellisillä reissuilla kun on pyykit pesty nyrkkitekniikalla, mutta maassa maan tavalla  :D

Lähinnä Vegas, Nykki, Dallas osastossa ollaan pidempiä aikoja, ja siellä olisi tarkoitus hoitaa kyseisiä asioita.

Eniten kiinnostaisi tietenkin se miten käytännössä homma toimii, paljonko maksaa ja paljonko aikaa kuluu pesulalta pestä esim. muovikassillinen kaikenvärisiä vaatteita?

Olen teitin juttuja paljon lueskellut ja saanut monia hyviä vinkkejä...tässä kun vielä jelpitte niin ajattelen teitä ensi viikolla lämmöllä Californiassa  :D

Sivuja: [1]