Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - suikka

Sivuja: [1]
1
Australia ja Oseania / Paras lomakohde Australiassa ?
« : 17.08.2013, 05:04:44 »
Eli siis lähinnä katsellaan Brisbanen suht lähellä olevia paikkoja Gold Coast/Sunshine Coast etc. Asun Uudessa-Seelannissa ja miehen kanssa tarkoitus mennä viikon lomalle marraskuussa ihan vaan rentoutumismielessä. Ei ole siellä päin tullut vielä käytyä eli kaikki ehdotukset ja vinkit on tervetulleita! Mielellään ehkä vähän hiljaisempia paikkoja (kiljuvat lapset käy molempien hermoille aika pahasti heh), mistä kuitenkin löytyisi hyvä valikoima ravintoloita jne. Tutut on ehdottaneet esim Noosaa ja Mooloolabaa, kenelläkään kokemuksia?  8)

2
Tai siis lähinnä siinä vaiheessa kun on rajalla. Silloin kun vaaditaan todistusta siitä että on varaa elättää itsensä maassa x, ajan y, millaisia todisteita teillä on ollut mukana? Riittääköhän ihan itse tulostettu tiliote vai täytyykö pyytää pankilta jotain erityista paperia?

3
Lentomatkustus / Vaihto Shanghaissa
« : 29.09.2009, 12:44:01 »
..olisi tiedossa kohta puoleen. Suomalaisethan eivät ilmeisesti transit-viisumia tarvinneet. Millainen Shanghain(Pudong) kenttä on, onko helppo suunnistaa ym? Saako ajan vietettyä helposti, paljon kauppoja ym? Vaihtoaika kun on melko pitkä, n.6h. Mitään muuta mitä ko kentällä tulee ottaa huomioon?

4
Australia ja Oseania / Turistina Uuteen-Seelantiin
« : 13.09.2009, 12:43:29 »
Viisumiahan turistina ei siis käsittääkseni Uuteen-Seelantiin tarvita, mutta mitä muita dokumentteja rajalla tarkastetaan? En saa millään immigration nz:n nettisivuja auki, siksi täällä kyselen. Varmaankin lentolippu pois maasta? Suunnittelen jatkavani Australiaan, vaaditaanko myös todistetta viisumista? Olin ajatellut hankkia viisumin vasta nz:ssä ollessani. Olen ollut NZ:ssa vuoden wh-viisumilla, pois maasta olen ollut kuukauden enne sinne palaamista(turistina siis tällä kertaa). Ei kai tämä vaikuta mitenkään maahan palaamiseen?

5
Onko kenellakaan kokemuksia pillerireseptin uusimisesta ulkomailla? saako reseptin helposti uusittua ilman tarkastuksia tms? syon pillereita myos akneen (diane nova), saakohan samaa merkkia myos taalla pallon toisella puolella? olen siis australiassa talla hetkella, ja tulen olemaan viela melko pitkaan, pidempaan kuin pillereita riittaa vaikka niita melko maaran hamstrasinkin ennen suomesta lahtoa...

kaikki kokemukset otetaan kiitollisena vastaan, etenkin jos jollakulla on kokemuksia ko aiheesta ausseissa/uudessa seelannissa.

6
Australia ja Oseania / halvat lennot aucklandiin?
« : 01.08.2008, 21:34:47 »
Mista muut uuteen seelantiin matkaajat ovat löytaneet kohtuuhintaisia lentoja? Olen matkaamassa syyskuussa uuteen seelantiin ja itku meinaa paasta kun millaan ei löydy alle tonnin hintaista yhdensuuntaista lentoa...:(

7
Löytyykö täältä ketään, jolla olisi kokemusta noilla brittien lasten- ja nuorten leireillä aktiviteettioppaana työskentelystä? Noita paikkoja kun tuntuisi olevan pilvin pimein tarjolla eri firmoilla (esim. pgl, Kingswood, Acorn adventure...). Kuulostaisi mielenkiintoiselta, mutta jotenkin tuntuu, että tuossa on pakko olla jonkin "mutta". Olisi siis kiva kuulla jos jollain olisi käytännön kokemusta noista.

8
Yleinen / Matkabudjeteista
« : 12.10.2007, 15:01:11 »
Millaisilla budjeteilla olette lähteneet pidemmille reissuille? Tietysti riippuu minne päin maailmaa, mutta olisi kiva kuulla esimerkkejä millaisilla rahamäärillä missäkin päin maailmaa pärjää. Etenkin "säästöbudjetit" kiinnostaisivat. :)

Sivuja: [1]