Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - leego

Sivuja: [1]
1
Junamatkustus / Junalakko
« : 26.09.2012, 23:17:30 »
Moi! :)

Reiliä suunnitellessa ja aikatauluja hakiessa (öbb.at) tuli tieto vilkkumaan hakemani ajan viereen että Italiaan on suunnitteilla junalakko 13.-14.10 -klo 21 saakka.

Menihän siinä vähän suunnitelma uusiksi, muttei haittaa sen kummemmin. Olisin kuitenkin mielelläni lähdössä 14.10. klo 23 (yöjunalla Roomasta Tristeen), jolloin lakon p i t ä i s i olla ohi, mutta onko jollain jotain kokemusta vastaavasta / tietoa miten tällasessa tapauksessa voi käydä?  ??? Ja liekö tietty kaikki junat on lakossa, et aika arvoitus...


2
Australia ja Oseania / hiihdonopena uudessa-seelannissa
« : 20.02.2010, 23:11:00 »
onko jollain kokemusta kyseisestä työstä uudessa-seelannissa?

olen kierrellyt vähän hiihtokeskuksia, ja eteläsaari kiinnostaa enemmän, ehkäpä treble cone eniten. palkat ei päätä huimaa ja asuminen on kallista, mutta hinku talven jälkeen talveen on kova  ;) on niiin vaikea päättää lähteäkö vai jäädäkö itävallan kauniiseen kesään...  :-\

3
Matkaseuraa / matkaseuraa Fijille lokakuun lopulla??
« : 28.09.2008, 13:58:57 »
moikka!

23v tytto menossa 26.10 Fijille kotimatkallaan maailmanymparireissulta, ja olis mukava loytaa joku matkakaveri. Ilmottelehan jos aiot sinnepain samoihin aikoihin-aikomuksena hypella saarilla n 10pv ja sukeltaa toivottavasti paljon  :D

4
Lentomatkustus / roundtheworldflights.com
« : 27.10.2007, 01:51:58 »
Nyt on varaus aika lähellä, joten avasin oman aiheen tälle firmalle. En löytänyt aiempaa, mutta jos sellainen on niin ohjastakaa minut toki sinne  8) Tahdon kuulla kokemuksia, mikäli niitä löytyy:

A Global Village Company tuossa otsikon osoitteessa myy edullisia RTW-lippuja. Riippuen vuodenajasta hinta vaihtelee, mutta esim nyt saa 6 stopin lipun 847£+taxes/airline imposed fuel surcharges, jotka myyjä kertoi olevan tällä hetkellä yhteensä 400£ tuohon päälle. 1247£=about 1800e. Lisäksi tarvitaan lennot Lontooseen, mutta nehän tiettävästi saa erittäin edullisesti meidän kaikkien tuntemalta halpalentoyhtiöltä.

Kokonaishinta jää joka tapauksessa väkisin reilusti alle 2000, ja stoppeja on 6, itse valkkasin uk-bkk//singapore-bali-australia-nz-fiji-ny (mutta luulenpa vaihtavani kuitenkin vielä nykin es. Santiagoon)

Kilroylta 5 pys/26 000 mailin oneworld-lippu on aika rajoitettu ja hintaa tulee 2100 (hki-(mumbai)-bkk-syd-nz-ny).

Toki olisi luottavaisempi olo bookata suomalaiselta virkailijalta jne, mutta aika vakuuttavat tiedot oli noilla RTW:n sivuilla, ja pidin erityisesti salamannopeasta vastauksesta, ja siitä, että minulla on ns. "oma" virkailija hoitamassa asiaani.

Edelleenkin skeptisesti odotan, että jostain kosahtaa tämä diili, mutta hyvältä vaikuttaisi tähän saakka. Jos jollakin on kokemusta/tietoa kyseisestä lafkasta, antaa kuulua! :)

Sivuja: [1]