Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Matkaajanainen

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Pitkäksi aikaa maailmalle
« : 21.08.2015, 10:53:36 »
Aikomuksena on karistaa tämän maan tomut jaloistani mahdollisimman pitkäksi aikaa, lähtö olisi aikaisintaan joulukuun lopussa ja mielellään tammikuun aikana lähtisin (helmikuun alku viimeistään). Eniten kiinnostaisi aloittaa Uusi-Seelannista ja Australiasta (ehkä niitä pikkusaariakin jos budjetti kestää) ja sieltä Aasiaan (kiinnostavimmat maat Thaimaa, Kamputsea, Laos, Vietnam, Malesia, Indonesia, Singapore), mutta olen avoin kaikille ehdotuksille! Vaihtoehtoja on joko lentää sinne, tai liftata mahdollisimman pitkälle, paikan päällä kulkea liftaamalla tai junilla/busseilla/kimppakyydeillä. Vapaaehtoistyötä voisi välillä tehdä jotta reissu jatkuisi pidempään. Myös Etelä-Amerikka kiinnostaa. Rahojen loppuessa suunta olisi EU-alue, ehkä jopa Suomeen joksikin aikaa töihin. Tarkoitus reissata mahdollisimman pienellä budjetilla muttei kuitenkaan ihan äärimmäisyyksiin vieden. Majoitus couchsurfing tai hostellit tai muu halpa majoitus. Hostelleissa mielellään max 4 hengen dorm. Myös risteilylaivalla työskentely kiinnostaisi jossain vaiheessa.

Kiinnostaisiko jotain lähteä mukaan? Jos ei nyt matkaseuraksi määräämättömäksi ajaksi, niin aluksi. Jos lähden liftaamaan tuollaista reissua niin en halua sitä tehdä yksin koska yksin liftaaminen on tylsää! Laita viestiä jos kiinnostaa, ja mitä tahansa reittiä ja kohdetta saa ehdottaa!

2
Kaveri ei pääsekään lähtemään Wacken Open Airiin, joten hän myy lippunsa. Lipun hinta muistaakseni 170 € ja nimen muutoksesta mennee pieni maksu. Wacken Open Air on 31.7.-28. Lisäinfoa löytyy www.wacken.com.
Lipun ostanut voi lähteä myös mun matkaseuraksi jakamaan hotellikustannuksia, majoitus olisi siis hotellissa Hampurissa. Päivittäiset kuljetukset festareille on järjestetty. Itse aion mennä hotellille jo keskiviikkona ja jäädä maanantaihin, sinä voit tehdä omat suunnitelmasi.

3
Matkaseuraa / Kyyti tarjolla Hampuriin!
« : 28.01.2014, 12:10:23 »
Moi!
Olemme kaverin kanssa lähdössä kesällä Wackeniin ja tänä vuonna lähdemme asuntoautolla. Auto on rekisteröity kuudelle, joten kyytiläisiä mahtuu mukaan! Lähtö on 29.7. aamulla Turusta lautalla Tukholmaan. Varaan 4h hytin, jos matkalaisia on enemmän, varaan lisää paikkoja tai voit varata tietysti itsekin oman paikkasi. Ajo on yön yli Ruotsin ja Tanskan läpi (siksi päivälautalla hytti että saa nukkua ajoa varten), kyytiläisten on osallistuttava myös ajamiseen. Hampuriin saapuminen joskus aamupäivällä. Kyydin saa kyllä Wackeniinkin asti jos sinne on menossa! Matkalta voi hypätä pois myös silloin kuin haluaa, kustannukset jaetaan tasan kaikkien kesken. Kyydissä voi olla myös vain yhteen suuntaan.

Paluu lähtee Hampurista 4.8. aamupäivällä/päivällä ja taas ajo yön aikana sama reittiä, jotta ollaan 5.8. aamulla Tukholmassa, josta lautalla yli Turkuun (varaan taas 4h hytin). Saapuminen Turkuun siis 5.8. illalla. Itse en ole menomatkalla todennäköisesti mukana vaan mut haetaan Hampurista, mutta hoidan varaukset. Menomatkalle mahtuu siis 5 mukaan ja paluumatkalle 4-5.

Jos kiinnostaa, niin laita yv! Kustannuksista sen verran että laivamatkan hinta on noin 400 € /menopaluu, eli 50 €/suunta/hlö, ja polttoainekustannukset ehkä reilut 300 € yhteensä. Varmaksi ei tarvitse vielä tietää, eli jos yhtään kiinnostaa, laita viestiä!

4
Mulla on reissusta jäänyt 80 litiä, enkä ole suunnittelemassa reissua sinne päin ja myisin nuo pois.
Tänpäivän kurssin mukaan tuo tekisi reilut 23e, voin myydä ne 20 eurolla ja pistän samaan hintaan kirjeen postiin.
Laita yksityisviestiä jos kiinnostaa!

5
Matkaseuraa / Hampuri/Wacken, jakamaan hotellihuonetta
« : 12.02.2013, 14:13:49 »
Moi!
Olen taas vaihteeksi (6. kerran) lähdössä elokuun alussa Wacken Open Airiin ja pakettiin sisältyy majoitus Hampurissa. Yhden hengen huone on kuitenkin aika lailla kallis, joten etsin kämppistä! Festarit ovat 1.-3.8. ja Hampurissa ajattelin olla pari yötä lisää, eli keskiviikosta maanantaihin ainakin, tosin sunnuntai-iltana luultavasti häippäisen hotellista muualle. Olisiko joku lähdössä Wackeniin mutta matkaseura puuttuu, tai vain Hampuriin jakamaan hotellihuoneen edes muutamaksi yöksi?

6
Moi!
Meitä olisi kaksi naista lähdössä elokuun alussa Hampuriin. Hampurissa pitää olla viimeistään 4.8. (aikaisintaan 2.8.) ja takaisin lähdemme aikaisintaan 8.8.
Onko kukaan lähdössä autoilemaan tuonne seudulle? Ei tarvitse olla just Hampuriin, voi olla useammankin tunnin bussi/junamatkan päässä. Ajamiseen meistä ei ole apua, mutta itse olen ihan kohtalainen kartanlukija. Kaveri ei hirveästi kieliä osaa, mutta itse puhun sujuvaa englantia ja pikkaisen saksaakin. Maksamme tietysti oman osuutemme kustannuksista.  

Edit: Sopii myös että menisimme Berliiniin, jonne voisimme saapua 1. tai 2.8.

7
Yleinen / Oasis Overland
« : 28.09.2010, 19:50:08 »
Haulla en löytänyt että tästä olisi keskustelua ollut aikaisemmin. Toisessa keskustelussa tuli esiin Oasis Overland -matkatoimisto, joka järjestää erilaisia seikkailumatkoja Afrikassa, Etelä-Amerikassa ja Lähi-Idässä. Vaikutti kiinnostavalta, omalta kohdaltani lähinnä ensi kesän Etelä-Amerikan reissua varten. Onko kellään kokemusta tämän firman matkoista? Miten homma toimii?

8
Itselläni jäi tuonne Charlie Cardiin muistaakseni 2 matkaa vielä käyttämättä ja sinnehän voi ladata lisää. Matkat ovat halvempia tuolla kortilla kuin ostamalla jokainen matka erikseen. Lisää infoa www.mbta.com
Voin pistää tuon tavallisessa postissa tulemaan (ja ihan ilmaiseksi, sillä ehdolla että jos joskus tavataan, tarjoat mulle kupin teetä). Olen myös Helsingissä huomiseen aamupäivään asti ja huomenna ja keskiviikkona Lahdessa jos näiltä seuduilta löytyy kortille uusi omistaja. Ensimmäinen joka huutaa hep saa tuon kortin, laitan sitten yksäriä niin voidaan sopia tarkemmin.

9
Onko kukaan viettämässä kesää Lahdessa ja olisi asuntoa vailla? Itse lähden reissuun kesä-heinäkuuksi joten mukava kaksio olisi asukasta vailla siksi ajaksi. Tarkemmat päivät on sovittavissa, mutta avainten vaihto pitäisi tapahtua viimeistään 4.6. ja palaan Lahteen todennäköisesti 4.8. Asunnon vuokra on 485e/kk, ja itse olen asunnossa myös vuokralaisena (olen jo alustavasti asiasta keskustellut vuokranantajan kanssa). Voin vuokrata asunnon kalustettuna tai kalustamattomana. Asunto sijaitsee aivan Lahden keskustan tuntumassa, muutaman minuutin kävelymatka keskustaan, toisessa kerroksessa, ja asunnossa on yhdistetty keittiö/olohuone, makuuhuone, vaatehuone, iso parveke ja suht iso kylpyhuone. Kämppä on hyvässä kunnossa ja talo on rauhallinen.
Pistä yksityisviestiä jos olisit tuollaista asuntoa vailla!

10
Tuollaista olisin vailla, mahdollisimman uusi painos tietty. Myös muu kuin LP käy joten tarjoa jos joku vastaava sinulta löytyy ylimääräisenä!

11
Saksa / Wacken open air
« : 09.02.2008, 18:29:29 »
Olisiko tallaajilla kokemusta Wackenin festareista? Hampuriin ilmeisesti kannattaa lentää? Eli olisiko vinkkejä miten Wackeniin pääsee edullisimmin? Ei tarvitse olla nopein reitti. Onko asemilta kuljetusta alueelle, siis Hampurista, ja miten pitkä matka on Hampurista Wackeniin?
Muitakin vinkkejä otetaan vastaan, ensimmäinen Wackenin reissu olisi tarkoitus tehdä ensi kesänä!

12
Pohjoismaat / Islanti
« : 19.01.2008, 18:37:55 »
Selailin sivuja taaksepäin, mutta en huomannut keskustelua Islannista. Lennot sinne ovat suht edullisia mutta kuulemma paikan päällä aivan tajuttoman kallista. Onko kokemuksia Islannista? Mistä siellä löytäisi suht edullisen majoituksen ja missä kannattaa käydä? Itse olen löytänyt patikoinnin jäätiköllä, ratsastusvaellus islanninhevosilla ja tietysti uiminen Sinisellä laguunilla. Mitä muuta, kertokaa kokemukset? Ja lennot olen löytänyt elokuun loppupuolella 303e menopaluu Helsingistä Reykjavikiin. Bergenistä pääsee myös laivalla, joka menee Färsaarten kautta, siellä tietysti voisi tehdä parin päivän stopin...

13
Väli-Amerikka ja Karibia / Ehdottakaa kohdetta
« : 17.01.2008, 20:19:54 »
Lomaa pari viikkoa maksimissaan elo-syyskuussa ja mieli tekisi Karibialle. Ehdottakaa jotain kohdetta! Tarkoituksena snorklata ja rentoutua, etsin siis mukavaa kaunista rantaa joka ei olisi kamala turistirysä mutta jossa kuitenkin olisi jonkin verran palveluja ja englannilla pärjäisi. Ja millä lentoyhtiöllä pääsisi siihen kohteeseen edullisimmin?

Tama sinun kysymyksesi sopii vallan mainiosti tuonne "Minna menna"-ketjun jatkeeksi. Tama lukkoon. -Daria

http://www.pallontallaajat.net/pt2/keskustelu/viewtopic.php?t=12861

14
Lentomatkustus / Kuubaan?
« : 08.01.2008, 21:02:08 »
Haluaisin ensi syksynä matkustaa Kuubaan pariksi viikoksi, lähinnä rantakohteeseen. Mitä kautta kannattaisi lennot ja hotelli varata, eli mistä saisi lennot edullisimmin ja mikä olisi hyvä kohde? Ja onko syyskuu säiden puolesta millainen aika Kuubassa?

Sivuja: [1]