Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - chilipippu

Sivuja: [1]
1
En ainakaan nopeella selauksella löytänyt mitään infoa (sitä silti toki voi löytyä...) aiheesta mutta miten suhtaudutaan lentokentällä ym. keppien kanssa klinkuttaviin? Jääkö jyrätyksi niiden kanssa? Itsellä kun on jalka sen verran kipeenä, että kepit iskettiin käteen ja tänään ois lähtö reissuun viikonlopuksi niin mietin otanko mukaan vai koitanko vaan pärjää ilman... Matkalaukun (kun rinkkaa ei ehtinyt mistään hommata tähän hätään) kanssa ainakin voi tulla itellä hankaluuksia kulkea... :D

2
Matkaseuraa / Lontooseen Apocalyptican keikalle 12.12.08
« : 19.08.2008, 13:33:04 »
Hei, oisko ketään kiinnostunut lähtee tommoselle pikaselle Lontoon visiitille joulukuussa? Itellä ei varmaankaan ole mahdollisuutta saada juurikaan ylimääräsiä vapaita, joten enintään reissu torstai-illasta sunnuntaihin/maanantaiaamuun onnistuis (mikäli jää rahaa edellisiltä reissuilta ja saa jostain vähän ylimäärästä :D ). Kiinnostusta? :)

3
Hei, oon ehkäpä todella ajoissa miettimässä matkaseurajuttuja mutta haluisin lähteä jokusen vuoden päästä talvella tonne Thaimaan seudulle ainakin muutamaksi kuukaudeksi ja ajattelinkin tiedustella onko linjoilla ketään muuta, joka tekee pidemmälle ajalle suunnitelmia reissustansa ja ois kiinnostunut lähtemään joskus reissuun matkaseuran kanssa? Laita täällä yksityisviestiä niin jutellaan vaikka asiasta lisää sitten ja katotaan osuuko ajatukset yhtään yhteen!

4
Junamatkustus / Italia-Kroatia-Kreikka
« : 18.01.2008, 00:01:53 »
Onko kellään kokemuksia reissaamisesta junilla/busseilla ilman reilauslippua Italian ja Kreikan välillä? Minkä hintaisia liput mahtaa olla tuolla suunnalla?

edit. Olen kerran ollut ulkomailla, Tallinnaa ja Ruotsia lukuunottamatta, ja nyt on kovat matkustushalut. Suunnittelin lähteväni 2009 syyskuussa (joo, siihen on aikaa vielä paljon mutta koitan tehdä jonkunlaisen suunnitelman, että minne se reissu loputa kohdistuu) reissuun ensin lentämällä Hki-Rooma välin. Roomasta meinasin lähteä junalla/bussilla Veronan kautta Venetsiaan. Venetsiasta taas jatkaa Slovenian puolelle Ljubljanaan mistä matka jatkuu Kroatiaan Zagrebin, Plitvickan kansallispuiston ja Splitin kautta Dubrovnikiin. Sieltä olisi tarkoitus mennä Sarajevon kautta Budvaan, Tiranaan ja Gjirokasteriin mistä lopulta Kreikkaan kenties kiertämään vielä hetkeksi tai sitten suoraan Ateenaan, mistä lento takaisin Suomeen.

Mietin vaan, että onko kellään kokemuksia, että onko tuo reitti yhtään järkevä ja mahdollista toteuttaa järkevän hintaisena junilla ja busseilla kulkien? Entäpä tuommosen reissun pituus, kuinka paljon pitäisi varata aikaa, tarkoituksena ei ole olla mitään viikkokausia reissussa (lähinnä kesäloman puitteissa mentäisiin) ja osa paikoista luultavasti vain päivän näkemisellä ja sitten jatkaminen seuraavaan paikkaan, joissain paikoissa kenties taas vähän pidempään (kolme-neljä päivää tms.).

Entäpä tämmöisen matkan budjetti? Tai "vähän sinne päin" matkan budjetti. Majoitukset (en kuitenkaan yksin reissatessa uskalla ulkosalla varmastikaan nukkua, ehkä bussissa/junassa voisi mennä mahd. monta yötä), syömiset ja kaikki muu?

Minkä verran tuommoiselle (ihan maksimissaan neljän viikon) reissulle pitää ottaa tavaraa? Ja jos on jonkunlainen pienehkö matkalaukku, onko se helppo saada jonnekin säilytykseen päiväksi mikäli on vain päiväsaikaan jollain paikkakunnalla?

Sivuja: [1]