Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - karistys

Sivuja: [1]
1
Tarjolla vuokralle halpa huone tilavasta, siististä, hyvin varustellusta ja paikallisiin standardeihin nähden varsin hyvin rakennetusta asunnosta.

Alhaalla linkki ilmoitukseen. Olen asunut huoneessa lokakuun alusta ja nyt 28. huhtikuuta lähden takaisin kohti Suomea. Kämpästä vapautuu muitakin (suurempia ja/tai valoisampia) huoneita kesän aikana, joten silloin on mahdollisuus "päivitykseen" ja miksei myös jonkin tutun rekrytoimiseen kämppikseksi asuntoon.

Hinta huoneesta on 320 euroa kuussa sisältäen kaikki kulut (netti, sähkö, vesi, keittokaasu, lämmityskaasu ja ainakin vielä hetken jopa yhteisten tilojen siivous kerran kuussa).

Huoneistossa 2 kylppäriä, iso olohuone, keittiö ja valopihalla (huoneen ikkuna on tänne) sijaitseva kodinhoitohuone, jossa on pesukone ja kuivuri. Myös pieni parveke löytyy kadulle päin. Asunto on ensimmäisessä kerroksessa ja talossa on hissi. Ovesta 2m on pieni supermarket ja parempia valikoimia löytyy muutaman sadan metrin päästä. Metrolle (Fontana tai Lesseps on 550-600m ja paikallisjunalle (Placa Molina, St. Gervasi) noin 300m, molemmilla pääsee kätevästi Placa Catalunyalle muutamassa minuutissa.

Huone on kuvasta poiketen kalustettu sisältäen: sänky (80cm), työpöytä, tuoli, yöpöytä, kirjahyllyt, laatikosto ja lisäksi iso vaatekaappi.

http://www.idealista.com/en/inmueble/25185536/?xtmc=2_7_calle-zaragoza-barcelona-&xtcr=9

Tuolta löytyy yhteystiedot - yhteydenotossa pärjää englannilla, espanjalla tai katalaanilla.

Sivuja: [1]