Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - san-nii

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Koh Samui helmikuussa
« : 29.01.2011, 18:47:16 »
Kaksi kolmekymppistä kaverusta (nainen ja mies) etsii seuraa samaan aikaan Samuilla olevista helmikuun loppupuolella. Erilaisiin aktiviteetteihin esim. rannalle, retkille, syömään, baariin yms.

2
Matkaseuraa / Islantiin ratsastusmatkalle kesällä 2011
« : 22.01.2011, 17:49:41 »
Etsin seuraa ratsastusreissulle (useamman päivän vaellukselle) Islantiin ensi kesäksi. Periaatteessa käy mikä ajankohta vaan kesäkuun alusta elokuun puoleen väliin saakka. Icelandairilla olisi nyt kuitenkin lentotarjous, jossa on matkustusaika vain 20.6. saakka, joten jos kesäkuun alkupuoli sopisi, niin lennot saisi Icelandairilta tarjoushintaan 269€ (halvatlennot.fi -sivuston kautta menemällä 255€). 20.6. jälkeen lentohinnat näyttävät olevan loppukesän ajan päivämääristä riippuen alken noin 310€. Ja voisihan samalla reissulla mahdollisesti jotain muutakin keksiä tuon ratsastuksen lisäksi.

3
Matkaseuraa / Islanti kesäkuussa
« : 23.05.2010, 22:38:42 »
Mun piti lähteä Islantiin ratsastamaan kesäkuussa, mutta ratsastus ei nyt onnistukaan terveydellisistä syistä. :( Lennot on kuitenkin jo varattu ja viikko olisi aikaa olla paikan päällä, muuten suunnitelmat vielä ihan avoinna ja ehdotuksia otetaan vastaan. Noin + /- 30v. matkaseuraa etsiskelen.

4
Haluaisin ostaa Mondon Islanti matkaoppaan. Laita yksityisviestiä hintapyynnön kera, jos sinulta löytyisi kyseinen opus.

5
Mondon matkaopas Berliini olisi hyllyssä tarpeettomana (loistavassa kunnossa, vain vähän selailtu). Jos joltain löytyisi vastaavasti jokin muu Mondon opas, niin voitaisiin tehdä vaihtokaupat? Eniten kiinnostaisi Islanti, mutta jos sitä ei löydy, niin Barcelona käy myös.

Sivuja: [1]