Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Put

Sivuja: [1]
1
Tyhmät kysymykset / Hotel Radi Un Draugi, Riika
« : 30.08.2006, 22:31:55 »
Tyhmä kysymys, mutta annan itselleni vapauden esittää sen.

Olemme menossa Riiaan  lokakuussa Ryanairilla. Olemme ajatelleet majoittautua hotelli Radi Un Draugiin. Lentomme on perillä vasta klo 22.20. Onko mahdollista kirjautua sisään hotelliin vielä tuohon aikaan ilman mitään äksäämistä?  :oops: En ainakaan löytänyt sivuilta mitään kunnon vastausta respan aukioloajoista.

2
Tyhmät kysymykset / Hattuja matkalta?
« : 01.07.2005, 22:09:31 »
Eli olen jo kauan haaveillut löytäväni matkaltani silinterihatun. Onko kenelläkään kokemusta edullisista hattuliikkeistä jossakin päin Eurooppaa?

3
Tyhmät kysymykset / Faktasivuja netistä?
« : 25.05.2005, 17:49:30 »
Hei.
Tietääkö kukaan mitään tälläistä nippelitietosivua josta löytäisi vaikka esimerkiksi kuinka pitkä välimatka on Helsingistä Tokioon? Saan päänsäryn turhasta googlettamisesta  :?

4
Tyhmät kysymykset / hostellin varaus, luottokortti
« : 07.04.2005, 10:08:00 »
Äh, en löytänyt haulla keskustelua. Jos aiheesta on jo hyvä keskustelu kertokaa se minullekkin.

Eli olen varaamassa netistä hostellia. Tein varauksen suoraan hostellin nettisivuilta ja sain sähköpostiin varauslomakkeen. Varauksessa vain vaaditaan vakuudeksi luottokortti, jota minulla ei ole. Voisin käyttää kaverin tai perheenjäsenen visaa mutta vähän epäilyttää  :?  Onko muilla tämmöisestä käytännöstä kokemusta? Ei tässä muuten mitään mutta matkalle lähtö on ensi sunnuntaina ja olemme vasta yöllä perillä. Olisi kiva jos ei tarvitsisi kuin marssia tiettyyn paikkaan kuin ravata pitkin katuja yöllä  :?

Please notice that the details of the credit card are used only as a
guarantee because of the cancellation policy. The price of the first
night will be charged from the credit card only if you brake the
cancellation policy. Otherwise NO money will be charged from the
credit card in advance (even deposit). You will pay the whole
amount directly at the hotel.


If you do not have your own card, you can use one of your friends
or family member (it is only for guarantee, not for payment).

5
Tyhmät kysymykset / Reili + huono selkä
« : 09.11.2004, 09:01:51 »
Etsiskelin, mutta en löytänyt ainakaan varsinaista keskustelua aiheesta. Elikkä onko kellään kokemuksia reilaamisesta huonolla selällä? Itselläni on onnettomuudessa murtunut selkärangan nikamia. Olen muuten parantunut täysin, mutta selkäni väsyy yleensä helposti. Olisin lähdössä toden näköisesti ensi kesänä reilille ja olen mietiskellyt mitenkä jaksan raahata rinkkaa kuukauden. Onko muilla "huono selkäisillä" kokemuksia ja mitään käytännön niksejä miten reili on onnistunut? :)

Sivuja: [1]