Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - rantapantteri

Sivuja: [1]
1
Koitin etsiä vastaavaa keskustelua, mutta en sellaista löytänyt.

Tilanne on seuraavanlainen:

Olen menossa Saksaan ensi viikolla ja tarvitsisin auton vuokralle pariksi päiväksi. Osuuspankin visa-luottokortti löytyy, mutta koska olen opiskelija, on luottoraja onneton (1000€) ja siitäkin tällä hetkellä kohtalainen osuus käytettynä hotellivarauksiin. Lähes poikkeuksetta nuo vuokrafirmat veloittavat autovuokran omavastuun kortilta, joten siellä olisi hyvä olla riittävästi katetta.

Onko mahdollista ottaa jotain päiväkohtaista lisävakuutusta autoon, jolloin omavastuuta ei tarvita (Australiassa ja Uudessa-Seelannissa tämä oli ainakin mahdollista)? Vai koitanko vaan höylätä visan yli luottorajasta autoa haettaessa?

Tällä hetkellä ei ole niin paljoa rahaakaan, että saisin luottokorttia nollattua ennen reissuun lähtöä.

2
Saksa / Frankfurtista Kölniin ja majoittuminen?
« : 13.03.2009, 18:35:51 »
Hei!

Olen lähdössä käymään Kölnissä kesäkuun puolivälissä. Lennot kannattanee varata ryanairilta Frankfurtiin? Sieltä pitäisi sitten matkata Kölniin. Miten tämä onnistuu helpoiten ja edullisimmin? Junalla, bussilla, auton vuokraaminen?

Frankfurtissa majoitun todennäköisesti yhden yön ja ottaisin mielelläni vinkkejä vastaan Frankfurtin kohtuuhintaisista hotelleista. Olisi hyvä jos hotellin sijainti olisi melko lähellä pelipaikkoja jos vähän kiertelisi kaupunkia.

Frankfurtista suunta kohti Kölniä, jossa vietetään todennäköisesti 2 yötä eli sinnekin tarvitsisi kohtuuhintaista hotellia. Tässäkin sijainti saisi olla keskeinen, sillä iltaelämään tulee todennäköisesti lähdettyä. Hotellien hinnan olisi hyvä olla mieluummin edullisimmasta päästä, mutta jonkin verran olen valmis rahaakin laittamaan jos jollakin on hyviä suosituksia.

Frankfurtista ja Kölnistä saa vinkata myös menomestoja illaksi!  ;)

Sivuja: [1]