Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - pinku

Sivuja: [1]
1
Nettitesti, jossa voi kokeilla kuinka monta maata osaa nimetä (englanniksi) 15 minuutin aikana: http://www.sporcle.com/games/g/world

2
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / TOEFL-testistä
« : 04.11.2008, 21:31:17 »
Päätinpä vihdoin ottaa itseäni niskasta kiinni ja laittaa hakemukset vaihto-opiskeluun menemään. Nyt vain kävi niin iloisesti, että kohdeyliopistoni ei hyväksykään kotiyliopistoni kielitodistusta vaan vaatii tehtäväksi TOEFL:n (Test of English as a Foreign Language). Reippaana tyttönä sainkin testiajan jo reilun viikon päähän, mutta kohdeyliopistoni vaatima pistemäärä on kohtuuttoman suuri, joten pienoinen paniikki tässä tuli. Varsinkin kirjoitus-osiosta pitäisi saada lähes täydet eli 25/30 pistettä skaalattuna.

Palliksien joukosta luulisi löytyvän testin tehneitä, joten kaikki vinkit otetaan vastaan. Itselläni kielioppi ja kirjoittaminen eivät ole koskaan olleet vahva yhdistelmä, joten onkohan tämä kuolemaan tuomittu yritys jo alunperin? Millaisilla pohjatiedoilla olette internet-pohjaisen testin suorittaneet?

3
Pallontallaajaklubi / Miitti Tampereella
« : 01.05.2008, 19:29:57 »
Olen itse kovin uusi täällä, niin olisi kiva päästä tutustumaan teihin muihin ihan kasvotustenkin ja vaihtamaan ajatuksia. Helsinkiin on näköjään tulossa miitti, joka tarkoitettu erityisesti uusille kasvoille. Olisikohan tällaista mahdollisuus saada Tampereellekin? Joku kokeneempi varmaan osaisi kertoa asiasta. Olisikohan muita kiinnostuneita miitistä itseni lisäksi?

Sivuja: [1]