Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - KaisaN

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Hyttikaveriksi Cadiz - Las Palmas 11.2.2020
« : 05.01.2020, 02:30:20 »
Ei täällä sattuisi olemaan ketään, joka haluaisi matkustaa laivalla Espanjan Huelvasta Las Palmasiin ti 11.2.? (Perillä to 13.2. aamulla.)  Hytin jakajaa kaivataan. On aika kallis yhdelle. Takaisin tulen lentäen - ehkä.

Sukupuolella ei ole väliä, kunhan kunnioitat sitä, että tämä ei ole deitti-ilmoitus. Ja joo, kansipaikkojakin olisi, mutta tällä kertaa koetan maksimoida hyvän yöunen mahdollisuudet.

2
Aasia / Surgut, Hantimansisk, ym.
« : 09.12.2007, 03:23:23 »
Moi,

tuli alustava älynväläys, että voisi tuon joulun Siperiassa viettää. (Tai jotain sinnepäin.) Ajatuksena oli, että Aasian puolelle pitäisi päästä, junalla mennä, ja jonkin verran matkaa jotain muutakin rataa kuin sitä, jota kerran jo mentiin Irkutskiin ja sitä kautta Kiinaan. Katselin, että ainakin tuommoisia kaupunkeja kuin Surgut ja Hantimansisk siellä olisi, mutta siitä ei ole kauheasti hajua, mitä noissa kaupungeissa on, tai miksi sinne menisin, tai mitään. Josko se vaikka sitten paikan päällä selviäisi? :)

Onko joku teistä käynyt tuollapäin? Otetaan vastaan vinkkejä koskien mitä hyvänsä Siperian kaupunkeja tai kyliä, ja joihin pääsee junalla perille asti tai ainakin melkein, parissa päivässä Moskovasta alkaen. Anyone? Ja paljonko maksaa lippu platskartnyissa?

3
Tyhmät kysymykset / Tuoreiden hedelmien tuominen
« : 11.11.2005, 17:02:33 »
Muistelen lukeneeni jostain, ettei kasveja, kasvinosia, tms. saisi tuoda Suomeen muualta (EU:n ulkopuolelta kenties). Miten tama mahtaa suhtautua tuoreisiin hedelmiin? Epailematta tiedon voisi kaivaa netista, mutta siina toivossa, etta jollain on se kaivamattakin, kaannyn puoleenne. Kiinnostaa seka se, miten asia on paperilla, etta kaytanto: onko joku tuonut, tuleeko siita mitaan kitinoita?

Kyse oli siis siita, etta olen Kiinassa, ja minusta voisi olla viimeisena paivana hauska ottaa mukaan repussa pussillinen takalaisia hassuja pikku banaaneja tms, mutta pohdin, otetaanko ne minulta lentokentalla pois, ja olenko moista aikoessani moraaliton yksilo, joka uhkaa kuljettaa Suomeen kiinalaisen mutanttibanaanikarpasen, jolloin Suomen luonto tuhoutuu (tai jotain).

4
Kiina / Xishuangbanna (Yunnan, Kiina)
« : 05.02.2005, 01:09:50 »
Moi,

onko kukaan ollut retkeilemässä Xishuangbannan sademetsissä Kiinan Yunnanissa? Millaista oli, kauanko olit(te) siellä? Oliko opas mukana, mistä sait(te) oppaan, oliko hän hintansa väärtti ja mikä oli hinta?

5
Tyhmät kysymykset / Matkashekkien säilytyspaikka
« : 10.01.2005, 18:49:02 »
Matkashekit ovat mukava tapa kuljettaa osaa matkakassasta, mutta missähän pirussa niitä on tarkoitus säilyttää? Tätä olen miettinyt useaan otteeseen, joten kertokaapa se Oikea Ja Turvallinen tapa.

Nythän on nimittäin niin, että matkashekkien mukana tulee ostotodistus, josta näkee ostettujen shekkien numerot, ja joka pitäisi olla mukana, kun lähtee hakemaan korvausta varastetuista shekeistä. Matkashekkien ohjeissa sanotaan, että tämä todistus olisi säilytettävä eri paikassa kuin itse shekit. Samoin passi, jota tarvitaan, kun vaihtaa shekin rahaksi, on tietenkin pidettävä eri paikassa shekkien kanssa. Toisaalta itse shekkejä olisi säilytettävä "yhtä huolellisesti kuin kuka tahansa järkevä ihminen säilyttäisi vastaavaa summaa käteistä rahaa". Kaikkia ei siis voi pitää rahavyössä, mutta rinkkaan "järkevä ihminen" ei käteistä jättäisi. Ovatko siis passi ja ostotodistus rahavyössä ja shekit alushousuissa tai siinä äärimmäisen nerokkaassa salataskussa, jota kukaan ei voi huomata? Vai ovatko kenties kaikki kolme objektia omassa eri piilossaan? Ja sitten joku huolellinen sielu vahtii jokaista piilopaikkaa yhtä aikaa samalla kun katselee nähtävyyksiä?

Perin hämmentävää.

6
Tyhmät kysymykset / Mitä tehdä, Ebookers.com ei vastaa
« : 14.10.2004, 16:35:56 »
Tekstipohjaista nettiä käyttelen, vähän hämäävää, joten jos tulee jotain ihmeellistä, johtuu siitä.

Onko teillä kokemuksia siitä, kuinka nopeasti ebookers.com vastaa sinne lähetettyihin viesteihin? Alkaa vähitellen hermot mennä, kun yritin tehdä varauksen, sain viestin, jossa luvattiin vahvistusviesti 24 h kuluessa, mutta siitä on melkein viikko, eikä kuulu mitään. Olen lähettänyt kaksi mailia kysyäkseni, what's up, mutta en saa mitään vastausta.

Hyvin mahdollisesti varaukseni ei ole mennyt ihan tuollaisena läpi, sillä laitoin sinne Visa Electronin numeron. Olin lukevinani ebookers.comin - EI siis ebookers.fi - sivuilta, että se voisi käydä, mutta täsmällistä tietoa ei ole. Jos tuo ei onnistu, voisin kyllä maksaa lennot muuta kautta, vaikka jonkun tutun visalla, mutta pitäisi tietää, miten. Soitin Suomen Ebookersille, ja he tiesivät kertoa, että varaukseni näkyy jossain, mutta ei sen enempää. Kehottivat soittamaan Englantiin, ja soitin, mutta en - jos nyt ymmärsin oikein sitä automaattivastaajaa - saanut muuta tietoa kuin että pitäisi laittaa sähköpostia. No, senhän jo tein, eivätkä tulokset olleet hääppöisiä.

Mitä helekattia minun oikein olisi tarkoitus tehdä? Mitä itse tekisitte? Olisiko siellä mahdollisesti vain ruuhkaa, ja vastaus tulee, kun odotan kärsivällisesti? Mutta kun kerran lätisevät sivuillaan 24 h asiakaspalvelusta ja itse lupasivat vahvistuksenkin ajoissa, kyllä ihmetyttää. Antakaa hyviä ideoita.

KaisaN

Sivuja: [1]