Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Otso Viljakainen

Sivuja: [1]
1
Hei

Myydään alla olevat kirjat tarpeettomina yhdessä tai erikseen:

1. Lonely Planet Peru, 6th edition, published 2007 (pitäisi olla viimeisin painos).
2. Lonely Planet South America on a shoestring, 10th edition, published March 2007 (en ole varma onko kevään jälkeen tullut uutta painosta).

Molemmat kirjat ovat hyväkuntoisia. Voin postittaa kirjat ostajan lukuun tai kirjat voi noutaa Helsingistä. Pistäkää tarjouksia yksityisviestillä tai sähköpostilla.

Sami

2
Hei

Minulla on lento Delhiin syyskuun puolessa välissä, josta olis tarkoitus jatkaa matkaa maitse Nepaliin. Tarkoituksena olisi pysähdellä matkalla Nepaliin muutamassa mielenkiintoisessa kohteessa Intiassa. Nepalissa taas kiinnostais tehdä muutaman päivän mittainen trekki Annapurnalla. Nepalista (Kathmandusta) matka jatkuu lokakuun puolenvälin jälkeen Kiinaan.

Tarkempi reitti ei ole todellakaan vielä selvillä. Ajattelin jättää reitin tarkemman suunnittelun vasta paikan päälle ja reissata enmmän fiilispohjalta. Kathmandussa on toki oltava silloin, kun lento sieltä lähtee Kiinaan. Tosin sekin lippu on open dated.


Olen 26 vuotias mies ja olen matkustellut jonkin verran aiemmin. Nyt olis tarkoitus tehdä pidempi reissu ensimmäistä kertaa yksin (n. 8 – 10 kk). Alkumatkalle olis kuitenkin mukava saada reissukaveri. Mikäli joku on tonteilla samoihin aikoihin ja reissuseura kiinnostaa niin olkaa yhteydessä.


Sivuja: [1]