Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Daria

Sivuja: [1] 2 3
1
Hei vaan,

Olisin kiinnostunut tietamaan, olisiko kellaan luopua kohtuuhinnalla seuraavista Harry Pottereista;
1) Viisasten Kivi
2) Salaisuuksien kammio
3) Feeniksin kilta

Lisaksi olen kiinnostunut Dean R. Koontzin kirjoista, kovakantisina tai pokkareina, ei valia. Mutta huom! Taytyy olla sita vanhempaa tuotantoa, jolloin kyseinen herra kaytti nimessaan tuota R-kirjainta!

Erityisesti kiinnostaa jos sijaintisi on paakaupunkiseudulta max. 100 km, koska jos jarkihintaan tarjoat kirjoja, niin nailla nakymin noutaisin itse, lahetyskulut sen verran kovat.

Jos sinulla on mitaan noista kirjoista, laita yksityisviestia ja kerro mihin hintaan olet valmis luopumaan. :)

2
No niin, nyt on Alko "tuonut markkinoille" vapaaehtoisen viinakortin. Ihan hauska juttu, Audi-testin innoittamana ajattelin tuoda taman ilmi myos teille, rakkaat kanssatallaajat. :) Kaykaapa vilkaisemassa halutessanne sivustoa www.alko.fi ja sielta sita vapaaehtoista viinakorttia. Se ken uskaltaa, voi kertoa myos 16 viikon tulosta meidan muiden iloksi.  :lol:

Tama jos joku on niin suomalaista etta!  :wink:  Olisi se aika omituista, jos tallaiset kortit olisivat jalleen pakollisena olemassa. Ihan kuin holhous isanmaassamme ei muutenkin olisi liioitellussa mittakaavassa.  :shock:

3
Olettekos kuulleet... / Kilroyn reissuskaba
« : 30.08.2007, 16:07:41 »
Kiinnostuneille hauska tilaisuus voittaa kahdelle hengelle maailmanymparysreissu!


http://www.kilroytravels.fi/News/Reissuskaba.htm

4
Pohjoismaat / Paasiaisen aika Helsingissa ja nurkilla
« : 27.02.2007, 21:33:25 »
Mitas paakaupunkiseudulla ja lahialueilla tapahtuu paasiaisen aikaan? Loytyyko jo tietoa? Konsertteja? Messuja? Muita tapahtumia? Myos lapsille suunnattua "ohjelmatietoa" otetaan vastaan.

5
Noh, viikko aikaa jouluun. Missa vietat joulusi? Perinteita noudatten perheesi keskella? Vai lahdetko (pakoon?) ulkomaille? Mita aiot tehda jouluna?

Itse rakastan joulua ja se on minulle perhejuhla. Eli se taytyy viettaa tavallaan "perinteisissa" merkeissa; en siis voisi kuvitella matkustavani aurinkoon (kuten Thaimaa), missa ei ole tietoakaan lumesta ja tontuista (eipa tosin kuulemma ole lumesta tietoa Suomessakaan nyt...  :roll: ) . Taikka viettavani sen laivalla, tms. Lappiin voisin menna, jos olisi vuokralla joku ihana mokki keskella "ei mitaan", paljon lunta ja joulun rauhaa. *unelmoi* Tahdon kuusen, joulupukin, lahjoja, kynttiloita, yms. Kylla joulun pitaa tuntua joululta minulle. Onko muilla enaa aikuisialla vastaavia fiiliksia?

6
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Mielimodesi?
« : 23.11.2006, 13:16:51 »
Nyt kehiin tallaista varsin tarkeaa ja tarpeellista kyselya!  :lol:  Kuka on  mielimoderaattorisi Pallontallaajissa ja miksi? Laitoin vaihtoehdoiksi ne aktiivisimmin taalla pyorivat ja moderoivat nimimerkit.

7
Ja tuleeko Tallaajille niita?
Menevatko ne yleensa uusiin reissuihin vai "sijoitetaanko" jollain toisella tapaa?

Itse otan joka vuosi palautuksia. Saannollisesti. Tama on mulle paras tapa "saastaa" rahaa  :lol:  kun tietaa, ettei niita kuitenkaan kayttoonsa saa ennen kuin seuraavan vuoden lopulla. Jos yrittaisi ottaa palkasta joka kuukausi muutaman kympin sivuun saastaakseen, niin luultavasti ennemmin tai myohemmin ilmaantuisi just jotain, mihin sita "saastoa" valttamatta tarvitsee. Ja joulun allahan ylimaaraiselle rahalle on aina kayttoa.  :D

Tana vuonna palautuksia 250.

8
Taikauskoa? Loytyyko Pallontallaajien keskuudesta sita?

Onko tanaan SE paiva, kun valtat yleisilla matkaamista? Ja pidat janiksenkapalaa takin taskussa? Tai et missaan tapauksessa kavele tikkaiden alta?

Olisitko mieluummin vetanyt peiton korviin ja nukkunut koko paivan
varmuuden vuoksi?  :wink:  Kertokaa ihmiset, onko juuri tanaan teille sattunut jokin seikka, jonka ehka tahtomattannekin pistatte sen piikkiin, etta on perjantai ja 13 paiva!

9
Toivottavasti tama on soveltuva osio ko. asialle.

Tassa itse olen viime aikoina tormannyt sellaiseen asiaan, josta saa lehdista lukea ja josta virastojen sivuilla ahkerasti muistutellaan. Eli oletteko te, jotka asutte (ja tyoskentelette?) vuosia ulkomailla, lainkaan huolissanne tulevaisuuden elaketurvastanne Suomessa? Siis mikali ette maksa verojanne Suomeen ulkomailla tehdysta tyosta.

Minuakin ollaan muutamalta taholta jo valistettu, etta pitaisi ajatella jo nyt tulevaisuutta, SITA TULEVAISUUTTA, joka odottaa 40 vuoden kuluttua! Mutta kun mielestani se ajatuksenakin on jo kovin elamaa rajoittava tekija, jos nain vajaa 3-kymppisena valintojeni taytyy olla sellaisia, etta tiedan saavani kunnon elaketta sitten joskus yli 6-kymppisena. Ei kai elamaa rakenneta tulevan elakkeen varaan? Vai pitaisiko? Kuka tietaa, elanko edes niin pitkaan etta ehdin kansanelakkeesta nauttimaan? Ja pitaako tana paivana yha uhrata koko elama tyolle ja Suomen valtion hyvaksi, jotta se sitten muistaisi mua kun on aika?

Enta jos en rakenna pysyvaa mihinkaan? Eiko elakkeen kannalta tulevaisuus huoleta? Esim. Diokenes, kuulisin sinun nakokulmasi hurjan mielellani! Sellainen "riippumattomuus" paikasta ja etta elaa juuri tata hetkea, ei se, etta ajattelee pari-kolmekymppisena jo sita aikaa, kun vetaytyy elakkeelle...

Saako kukaan kiinni punaisesta langastani? Pitaisiko mun joidenkin tahojen varoitteluista "huolestua" ja rakentaa elamani sen varaan, etta teen seuraavat 30-40 vuotta tyota turvatun vanhuuden varalle ja harmittelen, kun en ole uskaltanut "repaista" ja elaa kuten hyvalta tuntuisi?

10
Olettekos kuulleet... / Blue1 tarjoaa edullisia lentoja
« : 30.08.2006, 18:37:55 »
Joitain 10 eur+verot lentoja tarjolla valilla 1.11.06 - 28.2.07 kaikkiin Euroopan maihin Helsingista. Kaykaa vilkuilemassa kiinnostavan kohteen tarjontaa.

11
Onkohan tata aiemmin ollut? Kiinnostaa tietaa, mika maa mahtaa vetaa pisimman korren suomalaisten (nimenomaan meidan repputallaajien) matkakohteena. Jatetaan siis ulos tyon puolesta asumiset, kuten au pair-kokemukset seka Tukholman ja Tallinnan risteilyt (muuten ko maissa vierailut kylla lasketaan)... Eli mihin maahan tavallinen tallaaja on suunnannut useimmiten?

12
Tuli tuosta toisesta topicista ja eraan kirjoittajan kommentista mieleen, etta on niita todella ihmeellisia/typeria nimia annettu elokuvillekin. Taman paivan trendihan nayttaa olevan, ettei valttamatta enaa elokuvan alkuperaista ENGLANNINKIELISTA nimea suomenneta (vai pyoriiko Suomen leffateattereissa tallahetkella "Karibian merirosvot/piraatit")?  :lol:

Tuleeko teilla mieleen mitaan erikosia nimikaannoksia, jotka ovat jotain taysin muuta kuin alkuperainen otsikko, tai tuntuvat olevan valovuoden paassa elokuvan sisallosta?

Mulle tulee ehdottomana ykkosena mieleen Stallonen leffa "Paniikki tunnelissa".  Alkuperainen nimi kun on  "Daylight"...  :!:   :roll:

13
Tyhmät kysymykset / Mikä on Aussi?
« : 23.03.2006, 20:31:31 »
Olen nimittäin saanut vuosien varrella kokea, että SEKÄ Australiaa, että Itävaltaa (Austria) kutsutaan Ausseiksi. Siis miten on??? Ovatko toiset "Ausseista" puhuvat väärässä, vai kantavatko kummatkin maat kyseistä termiä itsestään suomen kielessä?

14
Hei vaan! Tuossa kevään korvilla tulee muutaman päivän reissu Brysseliin. Mitäs nähtävää tässä Euroopan komission kaupungissa olisi? Brysselistä en tähän mennessä ole nähnyt kuin ruman keskusrautatieaseman ja sieltä jäi mieleen hapannaamainen kahvilamyyjä ja wc:n rahastaja. Ei kai niin huonosti asiat oikeasti voi olla?  :shock:

15
Baltian maat / Majoitus Otepäässä?
« : 27.01.2006, 21:10:26 »
Olisiko antaa vinkkejä kohtuuhintaisista majoituksista Otepään alueella Virossa? Pitää olla OMA huone kahdelle hengelle, mutta oma kylppäri ei ole ehdoton vaatimus. Jos on kokemusta jostain majatalo, hotelli tms. majoituksista + hintatietoa, niin otetaan tietoa ilolla vastaan!  :D

16
Mikä on Pallontallaajien sivuston kiinnostavin aihepiiri, se, joka täytyy ehdottomasti lukea ja johon tulee vastailtua eniten? Taitaa itselläni olla tämä "Asian vierestä...", kun on kiva yleisesti ottaen jutustella myös muita asioita kuin vain matkaamiseen liittyviä. Tallaajien persoonat kiinnostavat.  :D

17
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Lomalla?
« : 01.08.2005, 17:31:02 »
Joko Tallaajat on lomansa viettäneet?  :D  Suosiko sää? Vai onko kenties lomaa ensinkään?

18
Kuinka moni Tallaajista aikoo "ottaa osaa" kisakatsomon puolelta, kun MM-kisat alkavat Helsingissä?

Itseä vähän harmittaa, kun loma alkaa itsellä juuri samana päivänä ja lähden reissuun, koska olisihan se voinut olla kiva pörrätä vähän pääkaupunkiseudulla kansainvälisissä kuvioissa mukana. Paikan päälle en itse kuitenkaan Stadikalle olisi mennyt, vaikka muuten kisatapahtumia olisikin tullut seurattua. Mites muilla?

19
Yleinen / Rantaleijonia?
« : 23.05.2005, 17:20:18 »
Löytyykö tallaajista paljon sellaisia, jotka rakastavat sitä "perinteistä" rannoilla makoilua, ja valitsevat yleisesti lomakohteekseen jonkun etelän hiekkarannan esim. Turkista, Kyprokselta tai Espanjasta?

En ole koskaan käynyt itse "etelässä"  :oops: , mutta ei ole hirmuisesti kiinnostanutkaan. Toisaalta joskus vielä tekisi mieli ottaa sellainen täyden paketin löhöloma jollain aurinkorannalla viiden tähden hotellissa, shoppailla, uida ja bilettää...

Ja sitten kysynkin jo itseltäni, että olinko se todella minä, joka tuonkin ajatuksen ilmoille päästi!  :wink:

20
Yllättikö? Mitä opimme tästä?

Ainakin sen, että seksi seksi seksi on se joka myy! Pienessä mekossa itseään keikuttava hehkeä kaunotar joka laulaa eroottisia kutsuja, ja jota ympäröi neljä bodaavaa adonista. Luulin naiivisti vuosia, että kisassa etsitään parasta kappaletta, mutta kyllä siinä taidetaan pääsääntöisesti etsiä himoittavinta artistia ja lavashowta...

Kyllä muhun kolahti ne rokkaavammat Venäjä ja Norja. Seurasiko kukaan muu tallaaja viisuja?

Terv. kateellinenko? Ei suinkaan, vaan tasaisen tylsiin viisutekeleisiin kyllästynyt kuuntelija

Sivuja: [1] 2 3