Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Amy

Sivuja: [1]
1
Hei,

Minulla olisi muutama muuttolaatikko tuotavana Suomeen seuraavan parin viikon aikana. Tilaa ne vievät ehkä puolen kuutiometrin verran, ei siis mikään suuri kuorma. Lähetä viestiä hintapyynnön kanssa, jos voit auttaa!

2
Yleinen / Whalewatching
« : 06.07.2007, 00:34:49 »
Onko kukaan käynyt valassafareilla? Portugali, Australia, Uusi-Seelanti, missä tahansa, kertokaa kokemuksistanne! Paljonko maksoi, oliko vaivan arvoista, mitä valaita näitte, minkä kokoinen laiva oli, kaikki mahdolliset yksityiskohdat tervetulleita! Alkaa muodostua pakkomielle tähän aiheeseen.

3
Moi, onko joku onnistunut seuraamaan lätkän mm-kisoja ULKOMAILLA netissä? Radiokin kelpaa.

4
Haluaisin kuulla ajatuksia ahvenanmaalaisilta ja muiltakin saarelaisten "kansallisuusidentiteetista". Onko totta, etta suurin osa ahvenanmaalaisista tuntee olevansa enemman ruotsalaisia (aluehan melkein liitettiin Ruotsiin aikoja sitten Suomen sijaan) kuin suomalaisia, ja etta esimerkiksi mieluisin vaihtoehto opiskelijallekin on Ruotsin korkeakoulu? Kamala tunnustaa, etten valmiiksi tieda tallaisia asioita. Kyselen aika valjasti vaan, tarkoitus on herattaa keskustelua, josta voisin saada ideoita ja ehka kuulla kokemuksiakin, ihan kaikenlaisia. Jos olisi niin hyva tuuri, etta taalta loytyisi joku Ahvenanmaalla kasvanut suomenkielinen...
  Netista on niin hankala loytaa asiallista keskustelua, mielestani talla foorumilla asiat usein pysyvat mielenkiintoisina ja hupaisina ja tosi harvoin tormaa mihinkaan kunnon haistattelijoihin.

5
Moi, olen lopettanut työt Englannissa ja aion yrittää saada verojani takaisin. Ovatko p45 ja p60 ainoat lomakkeet joita tarvitsen? Olen aikani etsinyt tietoa ja haluaisin kerralla lähettää niille kaikki paperit ja toivottavasti saada rahat tilille. Kauan meni että rahat saapui? Aion käyttää sikäläistä tiliäni, menee kai nopeammin. Onko kellekääm käynyt niin, ettei veronpalautusta olekaan myönnetty vaikka olisi palannut Suomeen? Pomoni ei tiennyt näistä asioista yhtikäs mitään. Täytyylö hänen täyttää osa p45stani? Kiitos!

Sivuja: [1]