Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Chica

Sivuja: [1]
1
Tyhmät kysymykset / Kaasulämmitys
« : 26.10.2005, 12:09:56 »
Onko kellään kokemusta kaasulämmitteisestä suihkusta (yms. kuumasta vedestä)? Meillä täällä Espanjassa löytyy asunnosta tuo järjestely ja muuten pelaa ihan hyvin, paitsi että hanasta tuleva vesi ei ole kuumaa, vaan sellasta "ihan lämmintä". Mikään maailman vakavin puute tämä ei ole, mutta täytyy myöntää että mieluummin suihkuttelisin aamuisin kuumassa suihkussa. Tietääkö kukaan kaasulämmityksen saloihin perehtynyt miten veden lämpötilaa saisi säädettyä? Onko se ylipäänsä mahdollista, ja jos on, niin minkä näköistä vipua ja mistä lähden etsimään? Varmasti laitteissa on eroja, mutta minkä vaan vihjeen otan kiitollisena vastaan!
 :D

(Eipä taida tämä kysymys olla täysin foorumin aihepiiriin kuuluva, pahoittelut siitä, mutta kun moni pallontallaaja on kuitenkin ulkomailla pidempiäkin aikoja viettänyt, ajattelin että joku saattaisi tietää vastauksen kysymykseeni. )

2
Baltian maat / Tartto
« : 20.05.2004, 16:17:21 »
Ehdinkin jo kysellä Tartosta vähän tuolla Riika-keskustelussa, mutta ehkä on kuitenkin fiksumpaa aloittaa sitä varten oma keskustelu. Eli olen suunnittelemassa parin päivän matkaa joko edellä mainittuun Riikaan tai vaihtoehtoisesti Tarttoon, joten kaupunkia koskevat vinkit/kokemukset/näkemisen arvoiset paikat/hyvät ravintolat/mukavat hostellit yms. kiinnostavat. Kukaan käynyt tuolla suunnalla?

3
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Kotisivut
« : 06.08.2003, 00:29:21 »
Oon aatellu tehdä reilistäni pienet kotisivut, joihin laittaisin kuvia ja vähän matkakertomusta. Rahaa en kuitenkaan aikonu käyttää eli haluisin kuulla kokemuksia erilaisista ilmasista vaihtoehdoista! Vähän kun tossa jo tutkailin niin huomasin et useimmat tarjoaa ainakin kovasti vähän tilaa... ??? Angelfire:sta varasin jo osotteen kunnes tajusin et eihän siihen 20 MB kovin monta kuvaa mahdu!  :-/

Kiitos ja kumarrus jos joku osaa auttaa!  8)

4
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Kirjallisuutta
« : 27.05.2003, 20:34:41 »
Lukuvinkit kiertoon!
Romaanien suurkuluttajana olisi mielenkiintoista kuulla muiden kävijöiden vinkkejä hyvistä matkakertomuksista tai -kirjoista. Tällä kertaa ei siis ole kyse matkaoppaista vaan romaaneista tai miksei muustakin kaunokirjallisuudesta. Nostattamaan matkakuumetta tai jos pokkaripainoksina löytyy niin miksei matkalle mukaankin...

Peran "Kirjat"-sivulta sain jo pari vinkkiä ja viime viikolla lainasin Waltarin "Lähdin Istanbuliin". Vielä en ole sitä aloittanu mutta samassa niteessä oli myös toinen Waltarin matkakertomus nimeltä "Yksinäisen miehen juna", joka ainakin oli lukemisen arvoinen!  

5
Tyhmät kysymykset / Bussilla/junalla Sloveniassa
« : 15.11.2002, 11:37:07 »
Olen suunnittelemassa ensi kesäksi reiliä lähinnä Itä-Euroopan suuntaan ja erityisesti Kroatia ja Slovenia kiinnostavat. Slovenia ei kuitenkaan sijaitse muiden Itä-Euroopan maiden kanssa samalla vyöhykkeellä, joten ongelmaksi jää ostaako kahden vyöhykkeen lippu (D&G) vai pelkästään D vyöhyke ja matkustaa sitten Sloveniassa omakustanteisesti? Hintaeroa noiden välillä on noin 70 euroa, mutta toisaalta 2 vyöhykkeen lippu on voimassa koko kuukauden kun taas yhden vyöhykkeen lippu vain 22 päivää. Eli sattuuko kukaan tietämään bussien tai junien hintoja Kroatiasta Sloveniaan tai Slovenian sisällä? Sivulla www.bug.co.uk väitettiin että Sloveniassa 100km junamatka maksaisi vain n. 3 euroa, voiko pitää paikkansa? Myös kaikki muut vinkit esim. käymisen arvoisista paikoista kyseisissä maissa/ hyvistä hostelleista yms. ovat tervetulleita!  :)

6
Tyhmät kysymykset / Tukholma-Malmö-Hampuri
« : 30.10.2002, 21:54:18 »
Kuinkahan kalliiksi tulisi matkustaa Ruotsin läpi Saksaan (esim. reittiä Tukholma-Malmö-Hampuri) jos IR-lippuun ei kuulu B-vyöhykettä? Yritin tarkistella hintoja Ruotsin ja Saksan rautateiden webbi-sivuilta ja joitakin sainkin käsiini, mutta haarukka oli melkoinen. Eli onko joku matkustanut tätä reittiä samalla tavoin ja kuinka kalliiksi se on tullut? Lisäksi tyhmä kysymys, eli tarvitsenko lipun välille Hampuri-Malmö (tai Malmö-Hampuri) jos Ruotsi ei kuulu IR-lippuuni?

Olen koittanut selvitellä halvinta reittiä Suomesta Puolaan ja tuo Ruotsin kautta kiertäminen tuntuu vähän kaukaa haetulta, mutta kaikesta pitää ottaa selvä... :) Eli jos jollakin on asiaan yleinen mielipide, nekin ovat tervetulleita!  :D Tällä hetkellä Baltian läpi kuullostaa parhaalta ja halvimmalta vaihtoehdolta mutta eivät nuo Ruotsin hinnatkaan sen -50% jälkeen niin päätä huimanneet...

7
Yleinen / Re: "Naisten majoitusverkosto" ?!
« : 26.07.2003, 12:48:59 »
Lainaus
Onko kukaan kokeillut noita verkostoja? Uskaltaako niiden kautta mennä ihmisten nurkkiin vai? Kokemuksia/mielipiteitä?

http://www.pallontallaajat.net/interrail/forum/YaBB.pl?board=ot_yleinen;action=display;num=1054809310

Sivuja: [1]