Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - kaurahiutale

Sivuja: [1]
1
Myynnissä huhtikuussa 2013 julkaistu Rough Guide Iceland. 352 sivuinen pokkari, joka on matkannut kerran 10 päivää Islannissa, joten ei ole ihan uudessa kunnossa, mutta hyvässä kunnossa kuitenkin! Sisältää kaiken mitä omatoimimatkaaja voi Islannista haluta tietää.

Lisätiedot esim täältä:
http://www.roughguides.com/shop/rough-guide-iceland/book/

Hintapyyntö olisi 15 euroa sisältäen postituksen Suomessa.

2
Olisiko kenelläkään myytävänä uusinta (2013) Mondon Islanti opusta?
Tarjoa!

venla1984 at hotmail.com tai yksityisviestillä!

3
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / SAA POISTAA
« : 18.04.2013, 12:42:22 »
Lonely planetin kaupunkimatkaopas Singaporeen. Uusin painos helmikuulta 2012. Kokonaissivumäärä 200 s. Matkaopas sisältää kätevän erillisen karttaliitteen ja lisäksi useamman yksityiskohtaisen kartan kaupungin eri alueista. Tämä matkaopas on käynyt kerran Singaporessa, vie sinä se sinne uudelleen! Hinta 13 euroa sisältää postituksen Suomessa 2.luokassa.

MYYTY!

4
Myydään Lonely Planetin matkaopas Kreikan saarille eli Greek Islands hintaan 10 euroa. Uusin painos maaliskuu 2010. Kuntoluokitus hyvä: ei merkintöjä, sivut hieman jostain kulmista kääntyneet, kerran matkannut opas. Sivuja 555 ja yli 120 karttaa, paljon värikuvia. Hyvä opas Kreikkaan mieliville! opas majailee Helsingissä, postituskin mahdollinen (4,30 eur 2.luokassa).

5
Matkaopas The mini rough guide to Paris hintaan 8 euroa. Uusin 4. painos maaliskuu 2011, sivuja yli 360. Kerran matkannut opas, joka on hyvässä kunnossa. Vähän sivujen kulmia taipunut ja muutamassa kartassa on pieniä merkintöjä, mutta täysin käyttökelpoinen ja hyödyllinen opas kaupunkilomalle Pariisiin! Ehdoton etu oppaassa on sen pieni koko, mahtuu helposti esimerkiksi käsilaukkuun. Tiedot lajiteltu kätevästi eri kaupunginosien mukaan ja mukana on kaikki tarpeellisimmat kartat ja mm. metrolinjasto. Opas majailee Helsingissä, mutta postituskin onnistuu (3 euroa 2. luokassa).

6
Hellurei!
Meillä on tammikuussa lento Kuala lumpuriin Bangkokin kautta, ekan pätkän lentää Finnair ja tokan pätkän Malaysian airlines. Lennot on samalla lipulla ja tarkistettu on, että laukut tsekataan perille saakka. Mutta haluttaisiin tehdä check-in netissä, jotta saataisiin mahdollisimman hyvät paikat. Onko täällä kukaan tehnyt chekc-inniä netissä niin, että tsekkaa myös jatkolennon? Miten tällöin käytännössä menetellään sitten laukkujen kanssa? Mennään baggage drop tiskille ja ne sitten laittaa ne menemään ihan perille saakka?
Yksinkertaisintahan olisi odottaa ja tehdä check in vasta kentällä, mutta kun haluttais tehdä se netissä.


Sivuja: [1]