Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Pallo

Sivuja: [1]
1
Australia ja Oseania / 2. WH viisumi Ausseihin
« : 20.11.2006, 06:06:30 »
Heippa,

Onkohan taalla ketaan joka olisi saanut Ausseihin sen toisen WH viisumin? Sehan on niin etta jos 3kk tekee harvest hommia niin pitaisi se toinen viisumi saaha. Nytpa on mulla kuitenkin nuo paivat aika tiukilla ja mietin etta montako paivaa tuo 3kk sitten oikein on. Onko kenellakaan tietoa? 90? 93? Jotain muuta. Hallituksen nettisivut ei paljon asiaa valaissut ja vaikka ihan tonne immigration officeen vai mika lie olikaan soitin niin nekin siella niin salamyhkaisena myhailivat etta kun ei voi kertoo. Ai miks ei?!? Vahan tuli rahjattya siina puhelimessa taas... :evil:  En alya. Tietaako kukaan taalla siis?

2
Olettekos kuulleet... / Jetstar lentaa Ausseista Aasiaan
« : 01.09.2006, 16:39:37 »
Kuuluneeko taa nyt sitten tanne vai Australia osioon, en tieda. Mutta sen tiedan etta australialainen halpalentoyhtio Jetstar alkaa lentaa Ausseista ainakin Indonesiaan ja Thaimaahan, muistaakseni myos Malesiaan ja Kiinaan. Etta pitaisi saada halvahkoja lentoja tulevaisuudessa. Tama pitaisi siis toteutua 10/06. Jos oikein muistan.

3
Afrikka / Australiasta Afrikaan laivalla
« : 07.08.2006, 14:49:45 »
Mietin tassa josko Australiasta kulkisi laivan laivaa Afrikkaan? Koitin netista etsia tietoja mutta eipa loytynyt. Onko kenellakaan mitaan tietoa? Ei valia mista pain Ausseja, eika niin valia minne pain Afrikkaa, mieluiten kuitenkin Etela Afrikkaan. Jos joku tietaa etta paatteja kulkee (mita reittia tahansa), niin jakakaa tietonne. Etsin tuon paatin kasiini ja kysyn paasenko kyytiin. Tiedan, miltei mahdotonta jopa kokeneelle merikarhulle. Mutta ei ne kotoakaan tule hakemaan, joten kysynpa nyt kuitenkin.

4
Lentomatkustus / Kuala Lumpur - Sydney
« : 21.01.2006, 11:19:43 »
Terve, oon kolunnu kaikki nettisivustot mutta oon loytanyt vain torkean hintaisia lentoja KL:sta Sydneyhyn tai jonnekin Ausseihin. Ei kellaan olisi mitaan tietoa mistaan kohtuuhintaisista lennoista tolle valille. Pitasi muutaman viikon paasta istua koneessa... Ja rahat loppuu... Apuva!

5
Olettekos kuulleet... / Transsiperia ykkösellä
« : 14.09.2005, 13:56:43 »
14.9 kl 14:30 ykköskanavalta näyttää tulevan tanskalainen dokkari transsiperian reissusta. On kaksi osainen ja jatkunee siis joskus.

6
Matkaseuraa / Trans Siperia lokakuussa
« : 29.08.2005, 15:30:37 »
Heipä hei!

Olisiko ketään hyppäämässä Trans Siperian junaan tuossa lokakuun alkupuolella? Olen lähdössä tuolloin yksin reissuun, ja olisi hauska jakaa edes osa reissusta jonkun kanssa. Parikymppinen nainen olen. Ilmoitelkaa!

7
Tämä ei sitten ole asian vierestä vaan todella kaukaa. Ajattelin siis kysellä josko tältä palstalta löytyisi hyviä neuvoja pääsykokeisiin lukemiseen (muuta kuin se että tietsikka kiinni :lol: ) Käyttäjäkunnasta meinaan suuri osa on nuoria, joten näin kevään kynnyksellä en varmaankaan ole ainoa, joka on vaihtamassa alaa tai lukemassa ensimmäisiin pääsykokeisiin. Itse lukeudun siis ensimmäisenä mainuttuihin.... :roll:

Eli siis, mitä tehdä kun takapuoli puutuu ja päätä kivistää? Entä kun tekisi mieli tehdä jotain aivan muuta, vaikka lähteä ulos aurinkoon? Kun urakka tuntuu mahdottomalta? Kun jokin muu asia pyörii päässä?

Oma neuvoni on aikataulutus josta sitten pidetään kiinni kynsin ja hampain. Entäpä muiden neuvot?

8
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Palaako?
« : 09.03.2005, 02:22:16 »
Todellinen off-topikki, mutta itse juuri tupakanpolttoa lopettelen, niin tuli tässä mieleen että kuinka moni pallontallaaja käryyttää matkarahansa savuna ilmaan? Jos joku on onnistunut tässä samaisessa urakassa, eli lopettamisessa, niin miten sen teit? Loppuko se noin vain, vai keksitkö korvaavaa toimintaa? Kaikki neuvot otetaan kiitollisena vastaan! Tuska on kova...

9
Aasia / Lento mihin ja mistä ym?
« : 01.03.2005, 01:01:41 »
Kiitti tallaajat, täältä sivuilta on löytyny hirmuisesti apua! Siltipä pitää pöljänä vielä lisää kysellä. Mutta eihän kysyvä tieltä eksy... Mietin jo että olisiko tämän paikka tyhmissä kysymyksissä vai täällä, mutta ehkä tämä nyt enemmän Aasiaa koskettaa, joten valitsin tämän. No johan, ei vain tyhmiä kysymyksiä, vaan jaaritteluakin vielä... :lol:

Eli ensi kesänä siis kengän kärjet kohti Aasiaa. Reitti nyt alkaa todennäköisesti Thaimaasta ja päättyy toivon mukaan jonnekin Indonesiaan. Ajattelin ehtiä näkemään ja kokemaan kahdessa kuukaudessa paljon. Siispä rupesin tässä miettimään, että miten on, kannattaako minun ottaa esim.

-menopaluu lento Bangkok-Helsinki eli tehdä Bangkokista maitse reissu Indonesiaan ja sieltä takasin Bangkokkiin ja lentää kotiin VAI esimerkiksi

-menolippu Bangkokkiin ja paluulippu Suomeen jostain Indonesiasta. Ja siis ostaa nämä molemmat liput etukäteen Suomesta ja roudata niitä koko reissu mukana. Edelleen tuo väli siis maitse. VAI

-menolippu edelleen sinne jonnekin Thaimaaseen ja liikkua maitse sinne minne nokka vie ja ostaa sieltä sitten aikanaan lentolippu Suomeen. VAI

-Kenties joku vieläkin fiksumpi keino?

Ja tässä nyt suurimpana määrittäjänä pitäisi olla sitten hinta. Opiskelijan reppureissubudjetilla kun liikun, eli siis TODELLA pienellä budjetilla.

Ja sitten. Koskapa olen siis ensimmäistä kertaa tuonne maailman kolkkaan reissaamassa, niin mitä te hyvät tallaajat olisitte valmiit maksamaan lentolipusta? Reitti voisi olla jotain tyyliin Hki-Bkk tai jotain sinne päin. Ei niin väliä vaikka lähtö olisikin jostain muualta kuten Tukholmasta ja määränpää jossain muualla Thaimaassa. Lisäksi, mistä suosittelisitte etsimään halvimpia lippuja? Paljon, tarkoitan todella paljon olen kaikkia lentoyhtiöiden sun muiden sivuja lueskellut, ja hinnat tuntuvat olevan siinä 700€ paikkeilla menopaluu. Onko aivan järjetön hinta, vai kenties ihan maksettava? Ja olen siis lähdössä kesä-heinäkuun vaihteessa. Päivämäärä ei ole niin tarkan päälle, joten kannattaako minun varata lippu hyvissä ajoin, vai odotella jotain last minute -lentoja. Ja onko noita viimehetken lentoja sinne todella tarjolla? Entä lippujen saatavuus sieltä käsin, millaista on?

Entäpä majoitukset tuohon aikaan... Eihän ole syytä varata mitään hostelleja etukäteen, eihän? Vai onko? Lisäksi reissaajagurut, suositelkaapas paikkoja nähtäväksi tuolla Thaimaa-Indonesia-akselilla. Mihin suunnata kun kone laskeutuu...? Mitä kahdessa kuukaudessa ehtii? Mitä on nähtävä? Kaikki vinkit tervetulleita! 8)

Kiitos hirmuisesti jos joltain tietoa löytyy!!

10
Kiinnostaa vain että minkälaisessa porukassa tallaajat mieluiten reissaisivat? Ja perustella saa myös!

Koitin löytää aihetta haulla, enkä löytänyt, joten jos tästä on jo juttua jossain, niin viestin voi kaikessa rauhassa poista... :oops:

11
Lentomatkustus / Lentämällä Ruotsiin?
« : 16.12.2004, 17:28:32 »
Onko kenelläkään hyviä ehdotuksia kuinka päästä jostain Oulun suunnalta lentämällä esim. Göteborgin seudulle? Ja pian. Joku Oulu-Göteborg -reitti voisi olla aika bueno. Tai vastaava. Olen koittanut etsiskellä, ja hinnat ovat pyörineet siinä 100e/ suunta, mutta kun aina toisinaan kuulee näistä jostain 29 euron lennoista, niin ajattelin kysellä josko kukaan sattuisi tietämään tarkemmin niistä? Olen taas aika ajoissa liikkeellä kun tuossa viikon kuluttua pitäisi lähteä.... :roll:

Sivuja: [1]