Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - AS

Sivuja: [1]
1
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Pitka elama
« : 22.07.2005, 13:37:15 »
Nyt kun taas sattuneesta syysta kuulee paljon ennenaikaisesta kuolemasta ja sen tragediasta, niin itselleni ainakin tulee mieleen etta miksi ihmeessa se pitka elama on niin tavoittelemisen arvoinen asia?

Toki on traagista kun ihmisia kuolee terroristi-iskuissa ja muissa taysin omaa syyttaan, mutta sitten nama muut 'ennenaikaiseksi' luokitellut kuolemat, kun reilu viiskymppinen kohtuullisen terve kuolee sydankohtaukseen ja ruumiinavauksessa selviaa etta syyna oli viski ja tupakka, joita han nautiskeli aina iltaisin ennen vuoteeseen menoa. Viiskymppisella odotettavissa viela vahintaan parisenkymmenta vuotta, mutta onko paha kuolla aikaisin jos on elanyt hyvan elaman? Olisiko han kuollut onnellisempana, jos olisi jattanyt nama nautinnot valiin ja sitkutellut viela sen 28 tai enemmankin?

Itse ainakin mieluummin syon hyvaa ruokaa, nautin pari (:D) olutta silloin talloin jne, kuin elan rasvatta, sokeritta ja alkoholitta. Kohtuu mitoissa tosin kuitenkin kuten jokainen jarkeva ymmartaa. Polttelin tupakkaakin monta vuotta, kun tykkasin siita. Tama on varmaan leikannut vuosia elamastani, mutta ainakin olen nauttinut joka hetkesta tahan asti.

Sivuja: [1]