Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - nti

Sivuja: [1] 2
1
Myyn Elixian jäsenyyteni, hinta 58 €/kk. Jäsenyys on Turkuun Elixia Jokivarteen, mutta sopimukseen kuuluu vapaaliikkuvuus, joten ei haittaa vaikka haluisit käydä jossakin muussa Elixian keskuksessa.

Yhteydenotot: yv.

2
Myyn Lonely Planetin Best of Valencia-oppaan. Opas on englannin kielinen ja kaikki perustieto löytyy oppaasta(kartat, raflat, nähtävyydet etc.). Opas on ns. pocket guide eli kulkee hyvin mukana Valencian kaduilla kierrellessä.

Hinta: 10 €

Toimitus: Nouto (Turku) tai postitus.

Jos kiinnostuit niin laita yv.

3
Oletko lähdössä pidemmälle matkalla ja kulkuväline jää seisomaan pihalle. Voisin vuokrata autosi tai skootterisi heinä- ja elokuuksi tai edes toiseksi kuukaudeksi. Myös skootterin ostoa harkitsen.

YV:tä vaan tulemaan.

4
Meitä on 2 ja haluaisimme vuokrata nukkumispaikan damista ajalle 22.-24.6. Ilmoitelkaa jos löytyy tilaa...

5
Tässä on nyt mahdollisesti kesätöihin lähtö ulkomaille lähellä ja mietin noita veromaksuja.

Eli maksan tietenkin verot Irlantiin, mutta pitääkö minun todellakin maksaa verot Suomeenkin? Ainakin jos olen lainkuuliainen, mutta mutta... :roll:

6
Meksiko / Meksiko ja jenkkien Spring Break
« : 02.02.2007, 18:11:28 »
Ollaan mietitty, että lähdettäisiin Meksikoa (tark. Cancunin ympäristöön) kiertämään pääsiäisen aikaan, mutta jenkeillä on silloin Spring Break ja Cancun yksi suosituimmista kohteista. Onko ketään ollut siellä sillon, kun Spring Break on valloillaan ja jenkit valtaavat Meksikon (vielä enemmän kuin yleensä) ? :lol:  Onko hinnat korkeammat silloin, onko meininki ihan älytöntä ja voiko siellä silloin edes nauttia lomailusta?

7
Noniin jouluun alle kuukausi ja ajattelin olla ajoissa joululahjojen kanssa. Kaikki muut ovat selvillä, paitsi veljen vaimo. Mitä ostaa siis veljen vaimolle lahjaksi? Hän on raskaana, joka mielestäni tuo joitakin rajoituksia lahjaan.

Voi kun ei millään keksi mitään kivaa.

8
Espanja / Barcelona ja siesta
« : 07.10.2006, 14:49:00 »
Olen kuullut niin ristiriitaista tietoa, että jos nyt sitten kysyisi vielä täällä tästäkin.

Vaikuttaako siesta Barcelonassa matkailuun? Vaateliikkeet? Ostoskeskukset? Ravintolat? Kahvilat? Pikaruoka-ketjut ;)?

9
Postaan tämän tänne kaverin puolesta.

Asunto pitäisi löytyä seuraavaksi 5 kk Varsovasta.
Vinkkejä mistä kannattaa netistä niitä etsiä?

Vuokra korkeintaan 350 € ja tietenkin sijainnin pitäisi olla mahdollisimman hyvä!

10
Kenellakaan vinkkeja miten paasisin mahdollisimman halvalla thaimaasta takaisin suomeen? Ei ole valia mihin lento euroopassa on jos saan jatkolennon kuitenkin suht edullisesti suomeen. Takaisin pitais tulla varmaankin noin kuukauden paasta? Ainakin nyt suunnitelmat vaikuttaa silta :)

11
Matkapäiväkirjat / Vahingossa matkailemassa Thaimaassa
« : 14.08.2006, 18:58:24 »
Ei opiskelua vaan matkustelua!

Lähdin 8.8. opiskelemaan Bangkokiin, suuret suunnitelmat mielessä ja ajatuksena opiskella ehkäpä koko tutkinto Bangkokin yliopistossa. Kelan tuet olivat koko ajan hieman epävarmat, koska tulin Bangkokiin visiting student-statuksessa, joka ei oikeuta tukiin. Saavuttuani Bangkokiin suoritin vielä pääsykokeen, joka oli järjestetty meille muutamalla vartavasten. Vaikka kokeen piti olla helppo, en ainakaan minä siitä päässyt läpi. Alkoi pohdinta, että mitäs nytten, jäädäkkö opiskelemaan ilman Kelan tukia vai lähteäkkö takaisin kotiin. Ekat päivät muutenkin Bangkokissa olivat aikamoista kulttuurishokkia ja en ollut todellakaan varma, että haluanko jäädä Bangkokiin. Lopulta rakkaus matkailuun voitti, päätin käyttää säästämäni rahat matkustaen ympäri Thaimaata. Aika ja raha näyttävät loput ;)

Päätin sitten kertoa kaikille matkastani Thaikkulassa, joten tästä se alkaa...

Selvitettyäni nämä sotkuiset kouluasiat, päätin viettää aikaa turistimaisesti Bangkokissa. Siamin ostosalue on aivan uskomaton vaikka olenkin nähnyt vasta murto-osan siitä. Ostoskeskukset ovat myös loistava tapa päästä hetkeksi karkuun kuumuutta ja lähelle länsimaisuutta, joka sopi minulle loistavasti kulttuurishokin jälkeen. Siamille pääsee helposti skytrainilla, pysäkkinä Central Station. Itse teimme kunnon perusvirheen, otimme taksin Siamille perjantaina klo 16.00, matka, joka olisi kestänyt 15 minuuttia, kesti ruuhkassa noin tunnin.
Lauantaina jokea pitkin Wat Phra Kaeolle ja Suurelle Palatsille. Kannattaa ottaa skytrain Saphan Taksim Stationille ja jatkaa veneellä matkaa Tha Chang-nimiselle laiturille (tha=laituri). Näkee hyvin Bangkokia joelta päin ja pääsee suoraan nähtävyyksien eteen. Wat Phra Kaeo ja Suuri Palatsi ovat jotain sanoin kuvaamatonta, värien loisto, joka palatseista tulee saa hengen salpaantumaan. Väen tungosta on, mutta näkymä on sen arvoinen. Todellakin 250 bahtin sisäänpääsymaksun arvoinen.
Wat Phra Kaeon ja Suuren palatsin vieressä on Wat Po ja Lepäävä Buddha tuntuivat pieniltä nähtävyyksiltä ensimmäisten jälkeen, mutta 50 bahtin sisäänpääsymaksu ei ole paha hinta, jotta näkee Lepäävän Buddhan, joka sai ainakin minut hymyilemään. Monia metrejä korkea ja lepäävä kultainen buddha lepää kätensä varassa pieni virne naamalla.
Sunnuntaina olimme Chatuchak Weekend markkinoilla, mielikuvani oli että markkinat ovat ovat täynä krääsää ja tyrkyttäviä myyjiä. Mutta itse nautin tungoksesta huolimatta ilmapiiristä tällä Turun keskustan kokoisilla markkinoilla ja mukaan tarttui 4 paitaa, housut, käsikoruja ja läpsyt, näistä maksoin yhteensä n. 800 bahtia eli 17 € ja minä olin huono tinkimään, tavarat olisivat varmasti lähteneet halvemmallakin. Markkinoilta löytyy ihan kaikkea: vaatteita, ruokaa, sisustustavaraa, eläimiä, tatuointien tekoa jne. Esim. kotieläimeksi voi ostaa pari oravaa, jos niihin kovasti ihastuu.

Parin pvän sisällä kohti pohjoista, Chiang Maita!

12
Matkaseuraa / Muita nyt Chiang Maissa?
« : 14.08.2006, 09:04:50 »
Olen vielä tänään Bangkokissa, mutta lähden huomenna Chiang Maihin.

Muilla samoja suunnitelmia?

13
Pohjoismaat / Mistä löytyisi mökki Turusta päiväksi?
« : 05.07.2006, 22:30:58 »
Tukeudun taas kerran tuttuun ja turvalliseen pallontallaajaan :D

Pidän läksiäiset elokuun alussa ennen kuin lähden vuodeksi Bangkokkiin. Tuli mieleen että olisi kiva vuokrata mökki, jossa uinti ja saunomis mahdollisuudet ja mahdollisimman läheltä Turkua, jotta pääsisi illalla Turun keskustaan eli siis vain yhdeksi päiväksi, ei siis yötä vaan tyyliin klo 12.00-20.00. Onko kenelläkään tietoa onnistuisiko tälläinen ja mistä kannattaisi lähteä kyselemään? Esim. yritysten mökkejä tms?

Vai toivonko taas mahdottomuuksia :roll:

14
Yritän löytää netistä jotain sivua/ohjelmaa/sanakirjaa, jossa voisin kääntää sanoja enkusta hindiksi. Nimenomaan tarvitsen sellaista jossa saan hindi kirjaimet näkyviin. Vinkkejä? Alkaa toivo iteltä jo loppumaan.

15
Pohjoismaat / Viking Linen terminaalista Arlandaan?
« : 24.03.2006, 22:07:12 »
Oon nähny et tästä on täällä keskusteltu, kai...mut en nyt millään löytänyt koko keskustelua.

Eli meneekö viikkarin terminaalista jotain bussia suoraan Arlandan lentokentälle? Ja mikä mahtaa olla opiskelijahinta?

16
Mulla olis meno-paluu lento tallinna-berliini ja en nyt itse pääse lähtemään kyseiselle matkalle joten jos joku haluaa niin saa kyllä liput (mulla ei oo tietoa nimenmuutoksesta yms.> ei aikaa katsoa)

Meno 29.3.
Paluu 1.4.

Jos joku haluaa ni huutakoon hep!

17
Opiskelen itse Tallinnassa ja kesäksi tulen takaisin Suomeen.

Vuokraisin siis yksiöni 1.5.-31.8. väliseksi ajaksi (mahdollisesti myös lyhyemmäksi ajaksi) Tallinnasta.

Neliöt: 33
Sijainti: Keskusta (NordeCentrumin vieressä, entinen Citymarket  :lol: )
Vuokra/kk: 250 € + vesi ja sähkö (tod näk alle 20 €/kk)
Internet mahdollisuus  (n. 20 €/kk)

Talo on aivan uusi ja todella siisti, lasitettu parvekekkin löytyy.

Jos joku kiinnostuu niin laittakaa viestiä aiheen perään tai yv:ta niin otan yhteyttä.

18
Lentomatkustus / Dublinin lentokenttä
« : 03.03.2006, 18:03:10 »
Mitenkä pääsee helpoiten lentokentältä Dublinin keskustaan? Löysin bussin joka maksaisi 10 € returnticketillä, taitaa olla edukkain?

Toinen kysymys onko Dublinin lentokenttä auki yölläkin ja pääseekö sinne millään kulkuvälineellä keskellä yötä?

19
Lentomatkustus / Kaksi lentää yhden hinnalla-Finnair
« : 26.12.2005, 15:50:25 »
Näin juuri TV:stä finskin mainoksen ja lisätietoa pitäisi löytyä yhtiön sivuilta, mutta en kyllä löydä  :?  Onko joku muu fiksumpi?

20
Iso-Britannia / Lontoon houseclubit?
« : 12.12.2005, 22:38:52 »
Vinkkejä Lontoon clubeista, jossa soi house? Nimiä, sijainteja, tarkempaa tietoa musiikista...kaikki tieto käy.

Googlea on käytetty, mutta tulee valinnan vaikeus jo suuren määrän vuoksi ja siksi että jokainen club mainostaa itseään Lontoon parhaana.

Sivuja: [1] 2