Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Keisari

Sivuja: [1]
1
Se olis sitten elokuun 10.päivä lähtö kohti Sydneytä. Siellä n. viikko ja sitten 2 viikoksi Cairnssiin.  5 hengen teho-ryhmällä lähdetään juhlistamaan itse allekirjoittaneen 3kymppisiä. Jos joku sattuu olemaan kyseisenä ajankohtana samoissa maisemissa ja kiinnostusta riittää niin otetaan mielellään vinkkejä/neuvoja/opastusta vastaan. Ehdotuksia missä tulisi käydä??? Elokuva-friikkinä käyn ainakin Sydneyn IMAX-teatterissa. Grillaus kun on kova sana Ausseissa niin sellaiseen tapahtumaan olisi kiva päästä mukaan...

Lomaa odotellessa, Tampere hiljenee, mutta vain hetkeksi.

Kaikille vastanneille jo iso kiitos etukäteen!    ;)

2
Auto- ja moottoripyörämatkailu / Autolla Norjaan
« : 06.03.2007, 13:15:36 »
Terse!

ehdotuksia reitille Tampere-Hvitsten. Vesiteitse vai Lapin kautta?

Kellään kokemuksia?

3
Hyvää morjesta!

Olemma pienellä kaveri porukalla (3kpl) tekemässä pienimuotoisen ns. road tripin Jenkkeihin vuonna 2008 ja tod.näk. ajankohta on koko elokuu. Matkamme alkaisi New Yorkista sieltä Pitsburghiin, Toledo....ja päättyisi Chigagoon. Vuokraamme ison auton navigointijärjestelmineen ym. joten toivomme että Sinulla olisi ajokortti. Olemme suurinpiirtein laskeneet paljonko auton vuokraaminen, bensat ja lennot maksavat yhteensä. Saimme tulokseksi n.1600€

Hieman sitten tulevasta matkaseurasta: Itse olen 27-vuotias Pispalan hurja Tampereelta, rumaa naamaani voi käydä katsomassa www.irc.fi sivuilta, etsi vain nimimerkki _Keisari. Työkaverini Pepe on 21-vuotias ja hänet voi myös pongata kyseisestä galleriasta nimellä Pez_q. Kolmas persoona huumori-tyhmässämme on 20-vuotias kaveri lempinimeltä Raato.

"Kuka on se neljäs?", tätä lausetta olemme hokeneet jo useamman kuukauden. Sukupuolella ei ole väliä, ajokortti täytyy löytyä ja todella, TODELLA paljon huumorintajua! Kerro hieman itsestäsi ja miksi juuri Sinä olisit sopiva matkallemme.

p.s. teinejä lainaten, kuva olis kiva

Sivuja: [1]