Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - potaatti

Sivuja: [1]
1
Suunniteltiin tässä että olisi kiva lähteä tsekkaamaan vähän ameriikkaa tossa syksyllä, mutta tässä hommassa on nyt vähän isompi MUTTA.

Isäni on käännytetty lentokentältä osavaltion vankilan kautta käsiraudoissa takaisin Suomeen, koska jossain viisumiasioissa oli työn puolesta epäselvyyksiä. Pitkä tarina, mutta siis pääpiirteittäin noin.

Ylös oli otettu isäni vanhempien tiedot, mutta ei lasten. Mietin nyt vain, että mahdanko päästä maahan, kun tuntuu olevan niin tarkkaa nykyään tuolla päin maailmaa. Siinä ESTA-lomakkeessahan (vai mikä se nyt on) kysytään vain, että ”onko sinut karkotettu tai oletko pyrkinyt laittomasti maahan”, mutta en viitsisi ostaa lentoja ja käydä kokeilemassa tuuriani. Toisaalta onko sekään kovin fiksua soittaa johonkin lähetystöön, että ”Potaatti Potaattinen tässä hei…” jolloin nimi varmaan otetaan ylös.

Mitkäköhän olis mun mahikset ja mistä kannattaisi alkaa selvitellä asiaa?

Ja kuinka tarkkaan ylipäätään turistit syynätään? Siis jos mä jotenkin ”jäisin kiinni” tästä kytköksestäni rikolliseen niin pääsisinköhän matkalle esittämällä matkaohjelman ja paluulipun yms vai?

Sivuja: [1]