Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Bielobog

Sivuja: [1]
1
Hei kaikki,

Olen yrittänyt löytää paikkaa mistä ostaa Madventuresin kaikki tuotantokaudet ja näyttää pahasti siltä, ettei mikään paikka niitä enää myy.
Kaikkialla on joko ilmoitus että näitä ei enää tehdä tai ei enää ole.
Olisiko kenelläkään tietoa mistä nämä voisi vielä ostaa?

2
http://www.budgetyourtrip.com/

Voi katsella hintoja Budget, Mid-Range ja Luxury luokissa.
Kertoo myös pääfakat eri maista.
Ollut kovassa käytössä tulevaa matkaa suunnitellessa.

3
Matkaseuraa / Nha Trang nyt, Saigon viikon paasta.
« : 06.03.2012, 07:34:03 »
Terve,

olen parhaillaan moottoripyoramatkalla Hanoista Saigoniin ja pysahdyin Nha Trangiin muutamaksi paivaksi. Taalta ajelen Mui Nen kautta Saigoniin ja siella olisi tarkoitus olla 12-14 paiva, riippuen miten tulee ajettua ja sielta lento Bangkokiin 19 paiva. Jos joku on taallapain Vietnamia naina aikoina, niin otahan yhteytta ja kaydaan juomassa oluet tai tehdaan vaikka joku paivaretki.

32-vuotias miekkonen liikenteessa. Kaikki ovat tervetulleita ottamaan yhteytta.

4
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / *Vuokrattu*
« : 24.10.2011, 19:03:24 »
*Vuokrattu*

5
Olettekos kuulleet... / Pohjois-Koreaan risteilylle
« : 04.09.2011, 21:27:07 »
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Pohjois-Koreaan+p%C3%A4%C3%A4see+risteilylle+tarjolla+karaokea+ja+kuivaa+kalaa/1135269097056

Kyseessä tosin vanha rahtialus, jossa "Hyttien vessoihin ei tule vettä, tai jos tulee, se on epämääräisen ruskeaa."

Elämysmatkastahan se kävisi, mutta kovin suurta luksusta ei ole tiedossa.  :)

Jokunen kuukausi takaperin tuli SubTV:ltä, The Vice Guide to North-Korea, jossa kaksi amerikkalaista kaveria matkustaa Pohjois-Koreaan, Kiinan kautta. Suosittelen katsomaan jos tulee joskus uusintana. Oli aika absurdia meininkiä välillä.

6
Olettekos kuulleet... / Suomalaisessa LP:t -15%
« : 17.11.2010, 23:22:37 »
Kävin alkuviikosta Suomalaisessa kirjakaupassa ja huomasin, että Lonely Planetit olivat -15% tarjouksessa. Tosin netistä saa ostettua halvemmalla, mutta ajattelinpa mainita kuitenkin :)

7
Hei,

Olen alustavien suunnitelmien mukaan lähdössä ensi kesänä eurooppaa kiertämään rinkan kanssa n. pariksi kuukaudeksi ja hostellien ym. hintatasosta ei ole pahemmin tietoa, kun rinkan kanssa tullut oltua vain aasiassa.
Tarkoitus olisi lentää ensin Amsterdamiin ja jatkaa siitä Saksa-Ranska-Italia-Espanja suunnilla, mutta ei tosiaan ole oikein käsitystä kuinka paljon matkakassaa pitäisi varata.
Alustavasti ajattelin noin 1500€/kk joka sisältää periaatteessa kaiken. Matkustaminen tapahtuisi junalla/lentäen, aina vähän riippuen hinnoista ja aikatauluista.
Baareissa tulee käytyä ehkä kerran kuukaudessa, joten viinan hinnalla ei ole väliä.

Onko tuo summa realistinen, ja mitä keskimäärin maksavat hostelli/hotelli yöt noissa maissa ? Huoneella ei ole muita vaatimuksia kuin sänky ja vessa.
Joissakin kaupungeissa asuu tuttuja, joiden luona voin asua ilmaiseksi (Pariisi, Berliini, Barcelona), joten se vähän helpottaa budjettia isoissa kaupungeissa.

Toisena asiana kiinnostaa hostellien saatavuus/olemassaolo. Aasiassa tottui siihen että erilaisia majoituspaikkoja oli tarjolla enemmän kuin tarpeeksi, mutta euroopassa ei taida ihan samantapaista olla ?

Ruoka on kai about 3-6€ riippuen paikasta ja annoksesta ?
En ajatellut vetästä pippuripihviä huiviin turistiravintoloissa, vaan aika pitkälti käydä syömässä perus rafloissa missä saa paikallista ruokaa.

Jos tulee jotain yllätyskustannuksia mieleen mitä länsi-euroopassa voi tulla vastaan, niin viestiä tänne vaan. :)

Sivuja: [1]