Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - t0ma

Sivuja: [1]
1
Moro

Tanne Limaan jumitettiin pariksi kuukaudeksi, kiitos StaTravelin asiantuntevan palvelun. Jos satutte lahettyville niin tulkaa kylaan Blue Houseen niin keitan aidot Nescafe Kirmat ja ilmaset tourit kaupunkiin. Voin jopa jarkata haut lentokentalta mutta sitten pitaa varmaan nukkua taalla hostellissa. Enka oo taala toissa vaikka asunki.

Osoite on Jose Gonzalez 475, Miraflores. Kolme blokkia Largo Marilta av. Largoa pitkin kohti Parque Kennedya.

Yosijakin loytyy ja on yks parhaista (jos ei paras) hostelleista seitsemen kuukauden aikana.

Terveisin,
 Topi

2
Olen seuraillut foorumia jo jonkin aikaa ja ajattelin kantaa korteni kekoon ja ehdottaa pienia muutoksia Pallarin foorumeille. Tassa minun ehdotukset. Voit lisata jalkeen omasi.

1. Varusteet ja Pakkaaminen korvataan foorumilla Kuinka loytaa passi ja pitaa se tallessa. Matkustamisessa on kyse siita, mita jattaa taakse eika siita mita ottaa mukaan. Passin kylla kaikki tarvitsee.

2. Matkaseuraa foorumi korvataan foorumilla Halutaan seuraa. Ulkomailla haluaa kuitenkin tutustua paikallisiin ja suomessa on kylmaa ja yksinaista. Kaikki tarvitsee kaverin.

3. Tyhmat kysykset foorumi muutetaan vain rekisteroimattomille kayttajille. Liian hyvat threadit siirretaan Yleiset foorumille.

4. Perustetaan foorumi nimeltaan Tyhmat kayttajat. Kaikki threadit jotka koskevat lippujen hintoja, maksukortteja, vakuutuksia, opaskirjoja ja pakkaamista siirretaan talle foorumille.

5. Perustetaan uusi foorumi nimeltaan Reissaajien Paskaradio. Talla foorumilla varoitetaan tasaisin valiajoin varkaista ja ylistetaan ylihinnoiteltuja vapaaehtoistyopaikkoja (Pelastakaa amatsoonin kilpikonnat ja vitut koyhista ry jne.).

Luovaa keskustelua kaivaten,
 Topi

edit. Unohdin mainita etta aanestykset pitaisi kieltaa ja threadit kuten Mita sait joululahjaksi?. Kylla pistaa ketuttaan kun en saanut mitaan.

3
http://www.thirdclasstravel.com/

Veljeksien matkapaivakirja puolen vuoden E-Amerikan reissusta. Voi kommentoida tanne tai suoraan sivustojen vieraskirjaan. Sivustoja paivitetaan 2-3 kertaa viikossa.

Terkuin Cuscosta,
 Topi

4
Etelä-Amerikka / Taakse jää talvi ja edessä etelä
« : 04.11.2005, 12:29:32 »
Tiistaina lähtee lento kohti Perua reitillä Helsinki-Lontoo-Miami-Lima. Jos tulee kyssäreitä tai muuta tai joku tahtoo treffeille kahden tai yhden salskean nuoren miehen kanssa niin ilmoituksia otetaan vastaan http://www.thirdclasstravel.com . Deittikone ei kylläkään ole vielä aktiivisena mutta parin päivän sisällä pitäisi käynnistyä.  :wink:

Tarkoitus on olla Limassa viikko-pari ja sitten suunnata kohti Arequipaa josta Titicacan rannalle Copacabanaan, Bolivian puolelle lekottelemaan ja potemaan vuoristotautia. Seuraava etappi onkin La Paz, tuo E-Amerikan intiaanien korkean paikan leiri. Siellä juomme oluet ja mietimme mitä teemme. Ehkä amazonille, ehkä suola-aavikoille tai jopa  katselemaan Kolumbiaa.

Toivottakaa hyvää matkaa ja potkut persuuksille, on lähtö vastustanut jo tarpeeksi.

t. Topi ja Vikke

Sivuja: [1]