Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Tropico

Sivuja: [1]
1
Myydään 2 viikko PNG matkalla käytetyt:

https://varuste.net/Goalzero+Venture+30+Solar+Recharging+Kit?_tu=76112
140€

https://varuste.net/Katadyn+Vario?_tu=54664
70€

Tästä hyviksi testattuja kamoja retkeilijälle/extreme matkaajalle
yhteydenotot:
040 6350476

2
Yleinen / Blogi ongelmat
« : 26.07.2013, 05:22:47 »
En löytänyt parempakaan paikkaan seuraavalle ongelmailmoitukselle niin laitan tänne. Muut laittakoon omia huomioitaan.

Kun pallontallaajat.net blogiin tuo sisältöä google tililtä (blogger) niin blogi varastaa myös kaikki keskeneräiset draft-bloggaukset ja julkaisee ne pallontallaajissa.

Eli voisiko ylläpito tiedottaa oikealle taholle asiasta jotta ongelma voitaisiin korjata.

3
Matkapäiväkirjat / Reppureissailua 2013
« : 24.02.2013, 22:30:16 »
http://maailmankirja.blogspot.fi/

Lento näyttäisi lähtevän 9 tunnin kuluttua, joten lisätäänpä tännekkin, siltä varalta että joku haluaa seurata alusta asti reissun etenemistä.

PS: jaksamista kaikille omaa matkaansa odottaville, kyllä se aika vaan loppujen lopuksi meni todella nopeasti! (mm. näitä muiden blogeja lukisessa!) ;)

4
Matkaseuraa / Mount Everest Base Camp - Huhtikuu 2013
« : 07.02.2013, 16:43:31 »
Laitoin uutta aihetta vaikka reppureissailuketjunikin pyörii tuolla alempana. Elikäs lähtö RTW:lle nyt 25.2.13 ja ainakin ensimmäinen kuukausi menee Intiassa.

Nyt haussa seuraa reissun 2. "etapille", eli Nepal ja tarkoituksena valloittaa Mount Everest Base Camp (south). Näillä näkymin lennot Kathmandusta Luklaan ja takaisin, tarkoituksena vetää 7-9 päivää ylämäkeä ja jokunen vähemmän alaspäin, sen mukaan miten omat voimat ja korkeuteen sopeutuminen sallivat. Tarkoituksena olisi vetää ilman opasta tai sherpoja, mutta niitäkin voi harkita tilanteen ja reissuseuran mukaan! Trekkikamat Kathmandusta vuokralle.

Eli haussa seikkailumielistä matkaseuraa, mielellään sellaisella peruskunnolla varustettuna että ei tarvitse puolimatkassa palata takaisin :)


5
Moi!

Olen pidemmäksi aikaa reppureissailemaan ja etsin reissuseuraa matkan alkupuolelle. Itselleni paras lähtöaika olisi Helmikuun loppu, mutta voin kyllä hieman joustaa tästä matkaseuran mukaan. Olen 26v mies Helsingistä ja tarkoituksena olla reissun päällä väh. 6kk. Aiempaa reissukokemusta itsellä jonkun verran. Etsin siis seuraa nimenomaan reissun ensimmäisiksi viikoiksi tai kuukausiksi, mutta eihän sitä koskaan tiedä jos suunnitelmat käyvät hyvin yhteen!

Iällä tai sukupuolella ei ole väliä, kunhan saat oman rinkkasi selkään ja näet seikkailun vastoinkäymisten takana!

Erityisesti Trans-Siberia tai Intia kiinnostaisivat matkan alkuun, aikatauluilla ei niin väliksi! Aion reissun aikana käydä myös Kiinassa/Koreassa/Japanissa/+Thaimaa,Laos,Cambodia,Vietnam-alueella. Jos olet suuntaamassa johonkin näistä niin pistä viestiä! Katsotaan jos lähdettäisiin Suomen kamaralta yhtä matkaa!

6
Matkaseuraa / Trans-Mongolia/Manchuria kevät 2013
« : 30.07.2012, 20:12:29 »
Moi!

Suunnitelmat vielä lyömättä lukkoon ja varmistamatta, mutta kovasti olisi tarkoituksena tehdä pitkään haaveilemani Trans-Manchurian matka alkukeväästä 2013. Mahtaisiko olla muita samanmoisia unelmia elätteleviä.

Otollisin aika itselleni olisi varmaankin tammi-helmikuun vaihteessa; tarkoituksena olisi aloittaa matka Tolstoilla moskovaan ja sen jälkeen ostaa liput aina etappi kerrallaan venäjältä. Haluaisin matkustaa ainakin suurimman osan matkasta platskartnyi-luokassa (enemmänkin kokemusten kuin rahan takia) ja pysähtyä ainakin Moskovassa, Itruskissa ja Ulan Batorissa vähintään muutamaksi päiväksi. Olen valmis mukauttamaan omat suunnitelmat ja aikataulut pitkälti matkaseuran mukaan jos potenttiaalisia lähtijöitä löytyy. Tarkoituksenani on jatkaa Pekingistä pidemmäksi aikaa aasiaan, eli aikataulut eivät ole tiukat.

Olen 26 vuotias mies pääkaupunkiseudulta, kokemusta omatoimimatkailusta on muutaman pidemmän reissun verran ja olen myös asunut lyhyitä aikoja ulkomailla. Venäjän kieltä ei löydy, mutta kova on usko ilmankin pärjäämiseen!

Matkaseuralta odotan reppureissu asennetta ja kykyä muuttaa vastoinkäymiset seikkailuksi! Iällä, sukupuolella tai kokemuksella ei ole minulle väliä!

Pistä viestiä ketjuun tai yv:nä jos vastaavia suunnitelmia mielessä! Käydään vaikka kaljalla/kahvilla jakamassa mietteitä vaikka suunnitelmat eivät kävisikkään yksiin! :)

Sivuja: [1]